Så där ja......

Nu har jag skärpt mig i mitt bloggande, denna gången gick det inte ens en vecka från sista inlägget:)

Igår var vi i Gbg och hämtade ut mina kläder och blev fotad för passerkortet, snart är det dags för tävlingarna, skall bli så kul. Detta är verkligen årets höjdpunkt och veckan är bokad till nästa år redan nu, inget får komma ivägen nästan inget iaf:)
Årets färg är grönt och naturligtsvis slimmade och korta tröjor, jag kommer bli ursnygg som vanligt, suck. Ska nog ta ock köra inom det stora varuhuset på vägen upp på torsdag och köpa mig några bra tröjor att ha under så man håller värmen och så det slipper glipa mellan tröja och byxa, vill helst skona omvärlden från detta. Hade ju varit bra om vi fick några varma tröjor att ha där ute i kylan men när, fleecetröjor till de som jobbar inomhus naturligtsvis. Men om vi tjatar lite till så kanske vi får det år 2020 eller så.......

Naturligtvis har vi också fått en massa snö även om vi nog var lite skonade denna gången, jag sa till Kent igår när vi var ute och körde att det är som att köra uppe i fjällen, helt sjukt ju. Tycker att det räcker emd snö nu, har svårt att hålla igång hästen när det blir så här, kan ju inte rida så hårt i den djupa snön han blir ju helt slut och jag vill ju bygga upp inte bryta ner ju. Men nu snöar det igen, suck.

Lite bilder från i lördags när vi var ute och skottade eller mest Kent kanske men vi andra hjälpte till lite granna iaf:)



Ellen på tur med skidorna




Häcken som försvann......





Ellen som försvann.....




Ellen ville gunga så Kent letade fram den, men hon tyckte vi kunde ta bort snön så hon kunde gunga riktigt, nix där gick gränsen för skottande:)



Vi hörs snart igen vänner.....

Ska försöka skärpa mig

Fast det går nog bara att skärpa sig denna veckan och delar av nästa sedan blir Gbg för min del och GHS:)

Tiden går och Ellen växer så det knakar, jag som trodde att man skulle sakna den där söta lilla prinsessbebisen som vi hade innan men nej jag älskar lilla prinsessan som vi har nu. Mysig, bestämd, ilsk, go, glad, påhittig och ursöt.

Idag tog vi kort på den nya kläderna som har inhandlats och användes för första gången idag, Ellen får vara modellen i denna bloggen.





Jeans från H&M, tröja från Name it



Stora prinssessan visar den andra sidan:)




fina detaljer:)


Förra veckan fick vi besök av morfar och Eva alltid lika kul med besök hemifrån. Ellen träffar ju inte morfar lika ofta som mormor och farmor så hon blev naturligtvis uppspelt. Morfar hade med sig en bok som mamma nog tyckte bättre om än Ellen, den var full med bilder och ord på bilderna jättebra. Men nu i förrgår så upptäckte hon boken:) jättekul. Alla "saker" (leksaker) skulle förevisas och en hel del provas, naturligtvis fick vi också höra på Ellens ljuva stämma vid mikrofonen.


Ellen och morfar busar och myser

Mormor och Egon har också varit nere och hälsat på och vi har varit där och firat Egons 70års dag, när vi var uppe hos dem så ville Ellen inte med hem utan blev kvar ett par dagar, tur att jag hade packat med för mycket kläder som vanligt.


Ellen, Clara, Amanda, Theo och Tilde äter hamburgare, mums




Clara och Ellen leker


Willo har varit iväg och tävlat också med Jennie så klart. Vi drog till Laholm och där blev det en rivning i 1,00 och en dubbelnolla i 1,10 med en 4:e plats som resultat. De är nu anmälda till Billdal den 14 mars samma klasser. Alltid lika kul att se sin häst tävla, gillar detta mycket.


Hindersökande häst, full fart:)


Lovar att försöka blogga oftare nu så jag slipper skriva en halv roman när jag väl bloggar.

Hej hopp vänner

RSS 2.0