Höst.....

Idag har vi höst fixat i trädgården, tagit upp de stackars Dalhia lökarna, planterat nya vår lökar (rosa förstås), klippt ner blommor, plockat in möbler leksaker slangar, ja gudars vad effektiva vi var där en stund. Men studsmattan är kvar och lite tomma krukor på framsidan, men jag hoppas de kommer in i veckan. Det värsta var att när jag klippte ner floksen så såg det ju ännu värre ut för då såg jag ju resten av landet under som var allt annat än fint:(

Jobb veckan har flutit på bra denna veckan, det var skönt att ha en ledig fredag igen precis som jag ska ha ju, man hinner göra lite annat som att vaccinera hästen, åka och handla, gratulera Ellens fadder:)
På måndag är det stängningsdag på förskolan och vi ska läsa en bok halva den dagen för andra halvan är vi på annat med restena v kommunanställda, bara det att boken är något längre än jag hinner läsa och ta in på 3,5 timma..... så jag försökte läsa lite nu efter maten oj vilken miss, något för trött var jag och somnade bara hela tiden:( tar nya tag med den imorgon.

Imorgon ja, då ska prinsessan på Bio med sina stor kusiner som inte kan med att gå utan en liten kusin som sällskap, de vill nämligen se nya Nalle Puh filmen:) och det vill ju Ellen med sp hon får följa med dem då så får mamma och pappa ta bio med henne en annan gång.
Jag ska på 2 möte och ha  1 lektion och läsa boken, hästarna ska jag släppa ut på morgonen med ju.

Önskar att jag hade tagit några nya kort så nu fick se, framför allt morfar som läser här ju. Men tyvärr inga nya det får bli ett gammalt.



ELLER INGEN BILD ALLS EFTER FLERA FÖRSÖK GER JAG UPP!!!!!!!!!!!!!!!!

Kramar på er

Helg igen:)

Idag är det fredag igen och jag är "ledig" precis som jag skall vara enligt schema på fredagar, har ju jobbat extra de 3 senaste veckorna och skall även göra det nästa vecka så denna fredagen var sköööön. Igår ringde de och undrade om jag kunde jobba extra idag med men Ellen skall till tandläkaren och Nellie skall rida lektion på Willo och till sist ska parken ställas iordning för vår HÄLSOMÄSSA som vi ska ha där på söndag.
Jag ska också hinna baka lite kakor till mässan och det får ju blir kakor med lite äpplen och med lite hallon i så de är lite nyttiga iaf;)

Imorgon skall jag ner till Laholm och vara överdomare på deras regionala hopptävling, såg att det vara någråa man känner som komemr dit, kul kul:)

Ellen gjorde igår sin första Bamsegympa sedan hon skadade armen och det hade gått jätte bra, själv körde jag bil som en tok fram och tillbaka med Ellen och Kent till Gympan först sedan hem och fixa till hästen och ta med honom till träning, koppla av släpet på träningen och vidare till gympan igen för att hämta de två som var färdiga där, tillbaka till träningen och vänta på att Willo ska bli klar, phu, det komemr bli så här varannan torsdag nu. Ja ja.





Förra året såg det ut så här den 21 oktober, undra om snön är på väg tidigt iår med? Kallt är det iaf imorse hade vi -6 här hos oss, brrrr......
Men ingen skulle bli gladare än Ellen om snön kom för hon gör inte annata än att tjatar om att vi måste ta in studsmattan nu för snön ska komma för hon längtar efter den:) gulliga unge.


Vi hörs kanske efter denna hektiska helgen

Kram

Hösten är här......

Usch nu är det kallt, blåsigt och regnigt. Inte kul alls men innan den underbara vintern sp måste ju tyvärr hösten komma. Så vi behöver ta in utemöbler, Kent tog in grillen härom dagen men då hade den redan blåst iväg till en annan del av tomten:(, lökar ska grävas upp och lökar skall planteras (Ellen har köpt nya ROSA blommor), blommor skall klippas ner mm. Men när ska jag hinna det nu när jag jobbar, helgerna går ju åt till annat oftast men om tre helger är jag ledig, tror jag????

Jobber går bra, börjar komma in i det mer och mer nu, Prinsessan trivs på sin förskola/dagis.
Vi skulle behöva åka uppåt till mina hemtrakter och gratulera en stackars 20 åring som fått vänta:( jag skäms faktiskt men vi har inte fått ihop det alls. Eller denna helgen var jag ledig men det var första på ett tag och sista på ett tag..... så den spenderades hemma med familjen.
Vi har iaf fått våra kort från Karolina Pålsson som hon tog i augusti på Ellen och Lillefot, lika underbar kort som förra året och jag har bestämt mig för att jag vill ha råd att ta nya på Ellen varje höst hos Karolina, det har ju varit så kul.

Lite smakprov kommer här:











Jo jag vet, men Kent och jag står precis brevid och är redo att rycka in.





Älskar verkligen när Karolina fångar Ellen på bild:)

Resten av veckan blir det jobb fram till Torsdag, på fredag ska Ellen till tandis och parken skall iordningställas inför söndagens Hälsomässa, på lördagen är jag överdomare i Laholm och på söndag blir det mässa i parken hela dagen. Sedan var denna veckan slut och nästa börjar;) och den har 5 arbetsdagar för mig så jag ska jobba extra på fritids. Pengar pengar pengar är bra att ha:)

Ha det vänner.......
Kram















SEGERN ÄR VÅR:)

Idag har jag varit iväg med Eksätras ponnylag i hoppning div 2 och oj vilken dag det har varit. Äntligen fick våra välridande tjejer resultaten med sig. I förklassen satte Frida en snygg dubbelnolla och det blev en fin 7:e placering, Nelly rev ner sista bommen, Emma fick ett stopp och Linda fick två stopp.
Men i lagklassen då jäklar small det till, 3 nollor i grundomgången bara Linda fick ett stopp och i omhoppningen satte de tre första grymma nollor och red helt enligt sina planer så frida kunde gå in och chansa mer för att putsa tiden men då fick hon med sig sista bommen men vad gjorde det när vi ändå hade snabbast tid:)

Underbara tjejer och en bild som visar glädjen vi hade idag:) jag undrar bara vem som är gladast jag eller ungdomarna???




RSS 2.0