Måste.....

Det är många måsten just nu.

Måste börja rida mer så jag får göra det jag vill och röra lite på mig.
Måste göra en riktig vårstädning, men med minus grader ute så tappar man lusten.
Måste ta fram mina pelargoner så de får lite ljus.
Måste bli en gladare mamma/sambo och bli mer positiv till allt elände.
Måste tro på mig själv.
MÅSTE HITTA ETT ANNAT JOBB VEM ÖVERLEVER PÅ 10 TIMMAR I VECKAN???????






Här kommer en kort kavalkad sedan februari har jag inte lagt in kort i datorn för jag har inte orkat leta reda på hur jag ska göra efter återställningen jag gjorde.

Lite Scandinavium bilder

Sandra och jag på scandinavium




En Fonzie vill Ellen ha eller kanske mamma:-)




Jaha, vilka ska vi jobba med nu då......




Jo då, ibland snodde jag ryttarnas tv och kollade in lite skid VM:-) det uppskattades faktiskt av en viss norrman......




En blivande världscup vinnare funderar......




Snälla låt mig jobba ifred........


Lite Ellen och annat

Äntligen har mamma gjort flätor på mig.




Egon och Kent sitter och väntar på mat på Wild West





Jag väntar, mamma ser nöjd ut med vad hon fått:-)




Ellen mumsar på aioli, åt upp nästan all själv som var till förätten....





Sen blev det kyckling och dollarchips men mamma var elak och tog bort aiolin......





Egon ser rent förskräckt ut, det var så mycket mat sa han.....





Syns lite dåligt men Ellen och mormor hittade en westernsadel och då skulle det ridas på den så det så :-)




Vi har varit på melodifestival i Kinnareds skola och kollat in kusinerna, Ida deltog ej men hon hade god hand med Ellen. Fast hon trodde Ellen skule rymma när hon ville ställa sig upp, fast hon märkte under sista låten att allt Ellen ville var att dansa:-)




Bästa nummret och vildaste artisterna var helt klart lärarna som gjorde, värsta schlagern.




Ibland är inte mamma så snabb med frukosten, då klättrar Ellen upp och snor ett äpple :-) bra att veta att man inte behöver skala dem längre.





Under besöket i Nygård när Mona fyllde 40 år (oj så gammalt de lät du:-))
Sysslingarna hjälper Ellen med frisyren





Ellen på sin älskade gunghäst, ser ni att hon har hjälm nu eller.....





Yiiihaaa!!!!




Vi höres.....



HJÄLP!!!!!!!!

Nu är snart föräldradagarna slut, jag som trodde jag hade ränkat så bra men det hade jag visst inte. Fick ett brev idag där Kent blev tvungen att skriva över sina dagar som han hade kvar till mig och han behöll några själv så han kan ha till lite semester i sommar.
Måste hitta ett annat jobb med en gång för nu växer paniken här vill jag säga, hm... några mer timmar på det jobbet jag har nu lär det inte bli och de timmar över de 10 jag har kommer det nog inte bli så mycket av heller eftersom det ska vara andra lektioner på min tränings tid. Ja ja allt löser väl sej, Kent får väl jobba dubbla skift kanske :-)

Vet att jag har varit urdålig på att blogga nu det sist men jag har inte tyckt att något varit kul på länge nu. Såg en ljusning i och med att ljuset kom till oss igen, det blir ljusare ute, men med detta brevet så känns alt mörkt igen. Suck.....

Idag har Tessan varit här och fikat och fått sin present, hon fyllde år i söndags, jag bjöd på smulpaj och hon fick en pajform:-) hoppas hon fattade piken, ha ha.
Vi fick tillbaka bilen från verkstadne idag och den räkning var så där rolig, fast han höll ju på en hel dag med bromsarna bak bara att få loss dem så det är väl ok då men ändå att allt ska vara så himla dyrt. Vi funderar på att byta bil och Kent har satt upp sej på en bil som företaget säljer ut en Citroen C5-05, vi får se om vi ens får köpa den någon annan kanske får den turen.

Igår kom inbjudan till bröllop i Hålanda i augusti, tur att man planerat in en tur till kusten den veckan så barnvakten redan är ordnad. Alltid kul med bröllop iaf att gå på andras något annat vet jag inget om ju. Nä vi ska inte gifta oss vi skulle aldrig ha råd med detta som det ser ut nu eller jo det har vi om det bara är vi och ett par vittne ju, det var kanske en idé:-)

Nä nu ska Ellen och jag fara till stallet snart, det behöver ju mockas hos Willo fastän jag inte jobbar ju så det är bara att masa sig dit, någon ridning blir det inte idag för han går lektion men imorgon ska Tessan och jag ut i solen och glida, härligt.

Får se om jag blir bättre på detta nu kanske.
Ha de
Kramar Agge

Grattis Mona!!!!

Idag skall vi fira Mona som fyller 40 år!!!!!!



Idag blir det du som får öppna paket ju:-)

Vi syns lite senare

Kram från oss i Brännögård så länge

luften går ur.... mamma var lugn:-)

Vad jag än gör och hur jag än gör så blir det fel hela tiden. Vet inte om jag vill vara kvar på mitt jobb för jag är så less på det, men jag gillar ju mina elever så mycket så det känns trist med att ge upp. För så känns det som jag håller på att göra, ge upp, fy vad trist det är.
Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra igentligen, om jag bara hade den lösningen så kslle allt ordna sig med en gång.
Men vad ska man göra när man går med en klump i magen av ångest hela tiden, bara tömma på mina saker och gå kanske. har ju faktiskt ingen uppsägningstid så det är ju helt möjligt. Jag har fått indikationer på att styrelsen tycker att en del saker kan man göra idiellt (stavas det så tro) men om man ska leva på ett yrke så finns det gränes för vad man gör gratis, jag tycker ändå jag gör mycket gratis och inte bara med tävlingar då. Nu är det slut på sms, för det har jag inte råd med mer och inget jobbande när jag inte har arbtestid om jag inte får betalt man måste sätta ner foten någonstans. Luften håller på att ta slut i denna kroppen nu och jag bara vill inte mer alls. Har verkligen vänt och vridit på allt för att fixa detta men nu går det inte mer.
Jävla skit piss fan röv jag vet inte allt vad jag vill säga med FAAAANNNNN!!!!!!

Tyvärr har jag förstört för mina hopplag så de inte får träna för Micke som jag fixat till dem, jag missade att boka ridhuset med chefen men det fanns ju inget annat där så jag trodde det var ok eftersom det var våra egna lag och eftersom de vill ha tillbaka Micke som tränare på klubben så var det ju en bra start, men näääää. Nu ska det vara träningar för en annan tränare just den tiden och mina lag blev bortplockade den datumen. Har försökt med en ny datum nu får se om det går istället, men då blir det inte för Micke för han kunde inte någon annan gång.

Ska kanske tänka mer på mig sjäälv och bli lite ego, men jag vet inte hur man är då för jag har inte varit sådan innan....



TACK gode gud för Jennie och Willoby
Igår var vi i Värnamo och de tävlade en regional tävling i 1:a klassen en 1,10 så var han felfri i första fasen och rev två i andra, har inte gått så många omhoppningar ännu och inte snabba helelr för den delen. I 2:a klassen en 1,15 hoppning var han felfri i första fasen igen och sen kom det ett pet på 3:e hindret och till 4:e fattade han inte riktigt att han skulle hoppa det hade liksom siktet inställt vid sidan om och sålig galopp så det blev stopp, sen ville han inte på andra försöket heller liksom inget tryck i honom han hoppade den oxern i första fasen ju. Jennie gick upp till hinder 1 och tog det igen och då flög han som vanligt:-)
Jennie är duktig och jätte go som jockey, tack igen för att du tycker om min Willo



Till sist.....

Grattis kusin Elisabeth som firar 50 i Thailand.


RSS 2.0