Lite mer......

Idag har vi fått upp lite mer saker i lägenheten, lamporna som vi köpte igår + kistall lampan har kommit upp. Det va lite problem med de stora lamporna eftersom vi måste få de att fästa i taket ordentligt, vill ju inte ha en tung lampa rakt ner i glasbordet ju. Men den satte vi upp med 4 st expanderskruv så den ska nog sitta ordentligt. Kristall lampan va det värre med, den skulle hängas på en krok och det hade vi ingen som satt på någon expander, suck, men Börje kom in och sen fixade Kent och han till någon ambrovinsch, fast när Kent kom in med den så insåg han att det funkade inte för öglan som satt lampan va helt stängd så det gick inte. Men så tänkte jag till lite och kom på att vi hade S-krokar som vi satte fast i deras plåtgrej och sedan i lampan. Den hänger så vackert där den hänger, tur att man kan hjälpas åt :-)
Vi har också fått upp lite tavlor och ljus på väggarna, nya gardiner i vardagsrummet (ja komplement till de som redan satts upp) och några gamla i lilla rummet, så länge, blir väl barn gardiner där sedan eller hur mamma?????
Jag har också klippt gräset, fast Kent fick ta det sista.
Igår fick vi upp resten av sakerna på vinden, tror inte att det är något mer nu som ska dit nu. Vi började med att ge Rebecka och Pontus glass när de kom hit, sen skickade vi upp dem på vinden för att t emot saker Kent hivade upp där, smart va. Men när vi skulle ha upp stereoracken så blev det jobbigt, Kent började att putta den uppåt men de gick inte så han fick klättra förbi den medans jag höll den. Sen låg han på mage och hängde ner genom luckan och försökte dra, fanns inte så mycket att hålla i, medans jag puttade uppåt. Så äntligen uppe, då öppnar glasdörren sig, det va en spricka i den innan, mor hmm, nu delade den sig på mitten och skalade av en skinnflik på Kents fot och satt fast där. Jag stod nedanför å undrade varför han inte bara flyttade på hela racken, Han svarar då skrikande att den sitter ju fast i min fot, men ta bort den då säger jag, men den SITTER fast i MIN fot!!!!!!   Rebecka fick krypa under och lossa på glas skivan och sen rann blodet, ja ja lite blodspill får man väl räkna med eller.......... Lovisa, som också kommit nu, tyckte det va läskigt med blod och stod å kramade storasyster Rebecka. tur att de va sista grejen för nu fick jag leka sjuksköterska. Ja, ja, tur att han inte e kinkig iaf, lite kompress och plåster så blir de nog bra, det va väl kanske inte så bra att gå på Gekås sen det blödde en del då, men idag är det bättre fick ju lite vila inatt ju....
Har för en stund sen, ganska lång sådan, avnjutit en grillbit med ungspotatis.......mums åsså lite jordgubbar å glass som efterätt, mums de med.
Nu e jag jätte trött så det blir nog tidigt i säng idag.
Har pratat med kusin Mona idag och fick lite mer tips på vad som kan behövas till Bebben, alla tips är välkomna, bara så ni vet....

Ha de gott allahop  (nu va de nära Angelica)

Kramizar från oss i Brännögård

Undrar om de e nått mer.......

Har varit på Gekås idag igen, med en liten lista om vad som skulle behövas. Har handlat saker till Bebben men vet inte om det behövs mer eller jo de vet jag att de behövs men vad....... jo de va ju den där salvan Malin pratade om, men den har jag ju redan glömt vad den hette........    Hittade en napp som va designad av ett av mina favvo band, BON JOVI, den heter Rock Star Baby och fins med lite olkia motiv jag tog den med rosen istället för den med döskallen även om den lockade med:-)
Kent fick nya byxor också kom jag på en jättebra present till Marina men den va slutsåld just idag, suck......
Vi köpte oxå lampor till lilla rummet och vardagsrummet, fick upp den i lilla rummet men inte den andra. Skit oxå fortfarande inget ljus där inne då.....
Nu ska jag glo på dumbruken lite, har inte gjort det mer än 2 korta stunder sen vi flyttade in för 2 veckor sedan och saknar det inte speciellt mycket heller, gud så skäönt att inte behöva sitta där jämt. Somnar säkert ändå efter en kort stund....

Kramiz på er alla......

Inget mer arbete på ett lååååååångt tag nu......

Japp, kakan blev god ( tog även med en bit hem till Kent så han fick smaka) och alla blev nöjda även de som ville ha tårta :-)
Känns som sagt va bra att gå hem nu alldeles lagom tror jag. Har blivit tvingade att lova att jag ska komma och visa upp Bebben på jobbet för det har minsann alla andra gjort, ja ja jag ska åka dit. Fick faktiskt en present av Elsie (en jobbarkompis) hon är så snäll oxå har hon söta Jack Russels, kanske ska köpa en av henne när hon nu får parat någon gång.
I början av nästa vecka kommer mor/svärmor hit tillsammans med grabbarna grus eller ska det vara bus :-) ska bli jättekul att de kommer längtar efter dem alla 3......... hoppas bara vi får bättre väder än vad vi har haft de sista dagarna så de kan vara ute och leka med ungarna här och bada i vår sjö (nej det är inte vår privata).

Imorgon far vi till Gekås, skall inhandla det sista som behövs när Bebben kommer, ja jag vet att det alltid behövs mer men iaf de sista första grejerna då. Sa också¨kolla på en lampa till vardagsrummet och lite annat smått och gott som vanligt. Det har bliit ett dyrare Gekås konto sen man flyttade närmare, men jag har kommit på knepet, man får INTE handla något som inte står på notan man skrivit. Kan ju försöka hålla det iaf så hålls utgifterna nere något.

Vi måst köpa nya däck till bilen också iaf fram, upptäckte härom dagne att de var helt slitna på insidan, oj, oj..... någon som vet något om att handla däck via internet, är det en bra eller dålig idé???? Kent hade hittat några fö 370k /st sen finns det en i Hylte som sätter på dem för 100kr/st. Är det bra eller dåligt pros, jag har ingen aning och inte Kent heller.......hjälp...

Mona kommer det en blogg eller hur gör du, skulle vara så kul......     eller någon annan



Nix Angelica det blir inte idag heller.....

Ha de, kramizar på er....

Bara en dag kvar....

Kände idag på jobbet att det va smart och sluta nu, jag har känt i magen hela tiden idag det har spänt och känts obekvämt. Så bra att man för en gång skull tog ett bra beslut, det enda som är dåligt är att jag inte får havandeskappeng för att jag inte är fastanställd, skulle kunna börja använda mina föräldra dagar men det vill jag inte eller vi.....   Kent sa idag att han ville också vara hemma när jag va hemma, men si det blir inget med det någon måste ju tjäna pengar för guds skull :-) 
Idag har vi faktidkt fått upp några lådor till, men det blev inte så bra för vi blev lite oense om vad som skulle vara framme och va som skulle vara kvar i lådorna. Jag vill ha fram så lite som möjligt och Kent vill helst ha fram allt som finns, sen vill säger han att de saker som är mina gärna få vara framme bara för att jag ska låta han få ha framme alla sina :-) den lille fulingen..........men så lätt lurad e jag inte. Nu står det några lådor kvar i vardags rummet (som va så fint innan) och e halvt uppackade, suck, får ta tag i det imorgon, ska bara hinna baka lite också eftersom det är sista dagen på jobbet. De beställde en tårta men jag sa att det blev det ingen, skyllde på att den skulle jag ju gjort idag då annars blir den ju inte god ju :-) får väl slänga ihop en kaka eller nått....

Ha de  bra, go natt på er......

Sista veckan.....

Idag sa jag till på jobbet att det blir sista veckan jag jobbar. Maryanne ( min arbetsledare) sa då att hon hade funderat på hur länge jag skulle orka. Jag har igentligen tänkt hela tiden att jag skulle försöka jobba juni ut om det gick och det gjorde det ju. Men det har varit jobbigt förra veckan och de dagarna som varit hitills denna vecka. Ska nu från och med nästa vecka ta det lite lungare och kanske slipper jag sova bort den tiden av dagarna som jag inte jobbar, som jag gör nu :-)  Maryanne tyckte att det va smart av mej att sluta, för hon tyckte att jag ska vara rädd om mej och inte jobba för mycket, skönt att höra från en klok kvinna.

Dags att lägga sej och läsa boken...
Sov gott alla..... Kram

Kortare arbetsdagar....

Jag är nog den enda på vår arbtesplats som välkomnade beskedet förra veckan om att det skulle bli kortare arbetsdagar. Personal kostnaderna var för stora så vi fick inte jobba lika länge på kvällen längre, de andra har jobbat till 24,00 och jag till 22,00, men nu blir det 21,20 må-ons och 20,20 på tor, jag tycker det är skönt det är redan jobbigt att jobba som det är så nu kanske jag kklarar denna veckan ut iaf. Förlorar ioch för sig pengar men jag kan ju iaf orka jobba ju och kanske inte är lika trött hela dagarna heller, vi få se.
Måste till ridskolan imorgon och lämna tillbaka stigbyglarna som satt på Willos sadeln när jag tog hem den, tänkte inte på att de hade bytt då.
Ha de och sov gott......

Mera blommor :-)

Idag åkte vi in till Halmstad för att köpa lite fler expanderskruv så vi kan sätta upp lite hyllor så det blir lite fler lådor uppackade, köpte också ett jordankare till torkvindan och lite annat smått å gott. När vi ändå var i närheten så var jag ju tvungen att gå in på blomsterlandet, fick med mej lite fler blommor hem, fast väl hemma upptäckte jag att jag kan handla lite till för jag har utekrukor kvar ju :-) attans vilken otur..... Vi köpte också en blåbärsbuske till av en annan sort, spännande och se hur detta blir.
Just nu står Kent och tar hand om disken, men jag får nog ta över snart så han hinner se på sporten den stackaren, han har faltiskt erbjudit sej själv att diska.
Har rensat rabatten och placerat ut lite blommorkrukor i den så nu e den fin. Igår sydde jag upp gardiner så de passar här, men lugn mor jag har sparat de i vardagsrummet till dej :-) vi ska kompletera de med lite fler längder.
Vi har oxå kollat på pojkar 13 år när de spelade match idag i Torup, kusinerna till Bebben, Rasmus, Jonas oc Tobias spelar i samma lag och idag visade de lite kämpar anda och fick oavgjort, de va riktigt duktiga stundvis.
Imorgon ska jag prova att jobba, men jag får se hur detta går har varit jobbigt förra veckan och tycker att det tar emot mer och mer under helgen som varit.

Ha de bra alla glada.......

Nu skiner solen igen......

Jaha, det var idag som vi skulle firat midsommar, för nu skiner solen och det är jätte vackert ute, suck. Vi hade iallafall en trevlig kväll hos vännerna Erik & Ingela, tack, när vi väl kom dit. Skulle göra iordning grillspett som vi skulle grilla, men så va det ju detta med nerpackning i lådor....... Kent säger att han har letat i alla lådor och i så fall så är de slängda, men jag tror att han bara har kollat lite i ialla lådor. Jag försökte leta men eftersom det inte funkar med att lyfta omkring lådor så blev det inte så mycket med det. Alla hade redan åkt till kalaset så vi kunde inte låna utav någon heller, gjorde ett försök att ringa Egon, som hade packat det som var där grillspetten låg, men det var ju midsommar och han hade smakat på groggen en del så jag fick inte så mycket ur honom :-)  va trodde jag igentligen en sån kväll..... Till slut ringde jag till Ingela och hon hade hemma så vi fick göra spetten där och det gick ju alldeles utmärkt. Goda blev de......  Efter att vi ätit lite sill med tillbehör så slutade regnet ramla ner och det gick att gå ut och grilla, detta fick männen naturligtvis göra så de får visa att de kan laga mat någon gång. Naturligtvis fiskade Erik upp en 6-pack barberque öl ur brunner och datr tavlan kom fram så de fick något mer att göra bland alla knott och mygg som kom fram med.

image38

Alla barnen äter grillat.......



image39

Så även vi lite äldre.........
 


Tack  till Ingela & Erik för en trevlig afton hemma hos dem


Ha en fortsatt bra helg, kramar......



 


Tack  till Ingela & Erik för en trevlig afton hemma hos dem


Ha en fortsatt bra helg, kramar......

Ingen sommar utan regn.......

 
Men måste det regna hela midsommar afton :-(  Vaknade inatt och det bara öste ner, hörde av en granne att de hade fått 80milliliter i Tylösand fram till någon gång på fömiddagen, suck..... vi har iaf klätt stången, dansat lite och fikat i vårt partytält. Nu ska jag vila lite innan vi åker vidare till nästa kalas, vilar jag inte kommer jag nog att somna innan kl 20,00..... sånt e livet just nu. Ska igentligen va där kl.18 men vi blir nog en del sena:-)
        
Emmy & Maria har  allsång                                                       

                                                       
 
Moa, Sara & Lovisa
                                                                             




                            
Ann-Marie, Maria & Tommy     




 
Folket äter bakelse



Trevlig fortsatt midsommar på er alla........
 
 
 
 
 

 


 
 






Fler bebisar på G.....

Näe de e inte mer än 1 i min mage :-)      
men jag har 2st kompisar hemifrån som ska ha bebis iår med, en i mitten av november och den andra i början av december, kul det blir årsbarn med vår Bebbe. Återkommer med mer om detta senare.......
Idag ska vi bara jobba till 20,20, känns konstigt, speciellt för mina arbetskompisar som har gått till 24,00 nu u 5 veckor. Nästa vecka blir det nya tider för oss 21,20 må-ons och 20,20 på tors.  jag tycker de e bra men det blir inte så bra i löne kuvertet, har nämligen börjat känna av foglossningarna lite lätt igen. :-(

Grattis till lillebror som har gjort kür musiken åt en ryttare som ska rida handikapp VM, Lotten Aronsson från Nygård, i juli tror jag det bar iväg dit för henne, då får vi hålla tummarna......  Hon var i Norge och tävlade i helgen som gick och där slog hon den svenksa ryttare som vann senaste paralympics, coolt brorsan.

Nu har vi fått iordning såpass att vi kan stänga dörren till det lilla rummet och inte se det som inte är klart, vardagsrumemt skall bara lampan upp sen e de klart, idag ska jag städa och ev, baka en jordgubbstårta tills imorgon. mums ska se om jag hinner sätta upp hyllarna ovanför datorn med......

Ha de bra och om jag inte skriver imorogn trevlig midsommar på er alla...

Nu kommer bilderna.......

image30
Emmys student firande.........grattis igen




image31
Willo hos Sandra med nya kompisen Piken.........fick rapport igår att de har blivit jätte polare :-)




Huvudvärk......

Usch, det va länge sedan jag hade så här ont i huvudet, ja jag har faktiskt ett jag kan ha ont i......... Gick hem från jobbet ca: 1 tim tidigare eftersom det inte ville släppa och tabletterna hjälpte inte. Men lite mat och lugn och ro har gjort susen, nu kan jag iaf sitta framför datorn så jag hinner skriva lite i bloggen.
Har idag varit och gjort min andra glukosbelastning, urk, det är som att välja mellan pest och kolera, att dricka sockerlösningen som den är eller med citron i, blä..... Men det hjälper ju iaf, jag var inte i närheten av att ligga på det värden som graviditets diabetes är, skönt...... Gjorde också den vanliga kontrollen och allt var bra idag igen.
Kent har varit duktig nu i 2 dagar, burit upp en massa saker på vinden, fast han glömde lite, flyttat tunga boklådor till klädkammaren och flyttat stereon till tv hyllan, det hjälper att skriva "dagobertlister" :-)
Imorgon ska jag ringa Bofast igen och fråga vilken måndag de skulle komma och fixa läckan under diskbänken....... suck.....

Vi höres.....Go natt.....

Ingen häst hemma.....


Nu har Willo åkt till Sandra och han var väldigt nöjd med sin nya hage. Massor av gräs att mumsa på och en snäll kompis i "Peaken". Sandra hade varit ute i skogen med honom i lördags och då hade hon upptäckt grenar som hon inte visste fanns, han är något högre än hennes andra häst :-) men allt verkade vara lugnt.
HIttar inte kablarna till kameran så några bilder blir det inte ännu.....suck, där jag trode de låg va de inte, så nu får jag vänta tills Kent kommer hem för de står en massa tunga lådor på de andra jag ska titta i...
Vi hade med oss ett matsalsbord med tillhörande stolar och skåp hem igår från lillebror och svägerskan, ett arv från vår mormor som jag nu får ha ett tag....... så nu är vardagsrummet snart klart, ska bara fixa lite med garidnerna och ta bort nårga lådor från golvet, hade vart skönt med ett rum helt klart. Vi hade också med oss en spjälsäng till Bebben och min resårmadrass som vi sak ha som extra säng om det nu kommer någon och hälsar på oss........
Var på Locktorp och det var regningt men trevligt, träffade galma klasskamrater som jag inte sett på hur länge som helst ju och andra gamla vänner som man inte träffar så ofta. Kent verkade iaf tycka at de va kul, han va tom. uppe på dansgolvet, han inte kan dansa:-)
 
Som vanligt var det trevligt hos Micke och Malin och tack igen för att vi fick låna er säng och för att ni trängdes i Lukas.......
Nu er det snart er tur att komma hit....

Kram på er alla......

Regn och Locktorp

Det gick bra idag att döma, tyvärr gjorde jag och domaresekreteraren en miss. Missade en som skulle varit 2:a och hon fick ingen placering alls, sååååå pinsamt. Men hon fick sitt pris och de andra som redan fått sina fick behålla dem.
Har också hunnit med att träffa Cissi och hennes söta fölis, han va så social och pratig och naturligtvis sååååå söt. Efter det besöket åkte vi också en sväng till Ewen och fikade en liten kortis. Nästan gång jag åker "hem" så ska jag göra upp ett schema för vart jag ska vara och under vilka tider, så jag hinner träffa lite gamla vänner.
Vi ska nu gå och göra oss iordning, ska bli skönt med en dusch. Känns inte så inspirerande att åka till Locktorp eftersom det regnar ute, men det blir nog uppehåll när vi kommer dit :-)

Ha det gott alla glad.....

Lycka till imorgon Agnelica som ska till Gäsene och hoppa med Tonic. Också till Emelie och Johanna som rider terrängen och hoppning i Trollhättan imorgon. Emelie leder idag efter dressyren så det ser ju bra ut... Håller alla tummar jag har för er alla.....

Ha de igen.....

"Hemma" igen

Nu har vi lämnat av Willo hos Sandra i Rommelanda, hans nya hagkompis va jätte lekig men Willo ville bara äta av allt det goda gräset som fanns där, han ville inte alls springa och leka. Skönt och se att de inte bråkade iallfall. Nu får vi bara vänta och se när det blir dags för tävling för dem, det tar väl ett tag tills det blir tävling, Jag lovar att rapportera så fort jag hör något. Kort på dem kommer när jag hittat kabeln..... 
Tänke en stund idag att jag skulle åka till Lerk och träffa lite gamla klubbkompisar och kolla när de tränade men det blev inte så som vanligt blir det inte som man tänk sej när man kommer hem. Det blev sen middag hos brorsan och så kom kusin Mona, Christian och Emma förbi, så nu har vi pratat av oss för ett tag iallafall. Tyvärr kan man ju inte träffa alla som man tror att man ska hinna träffa.
Imorgon ska jag döma i Nygård (hoppning), sen ska Kent och jag hämta sulkyn hos Elisabeth och eftre det så ska släpet packas med möbler. Jag som trodde att jag skulle hinna titta på Cissis fölis, men jag får nog ge upp det med :-(    Det blir nog iaf ett besök på Locktorp, om jag får bestäma, Kent har inte bestämt för oss ännu, men jag vill.......

Vi höres..... Ha de

Slut på arbetsveckan

Så var sist dagen för denna veckan gjord på arbetet. Ska ioch för sig jobba på lördag, men då ska jag döma tävling i Nygård istället för att mangla lakan.....  Idag har det varit jobiigt att arbeta, de har könnts i magen och jag vet inte hur mycket det ska kännas, har liksom mått illa med. Kanske blev det för stressigt och tungt, jag vet inte.
Willo har idag fått nya skor och åker imorgon till min förra klasskamrat Sandra i Rommelanda. Vi ska också  få vår gamla lägenhet besiktigad imorgon och förhoppningsvis kommer de och lagar vårt läckande rör under diskbänken så vi slipper disak mer i tvättstugen, är så trött på detta.
Jag skulle ju sätta in kort på Emmy när hon tog studenten, men de får vänta jag har inte hittat lådan med kablarna till kameran ännu :-)
Imorgon åker vi också till lillebror med familj, vet inte hur länge vi stannar men troligtsvis till på söndag, så Kent får uppleva ett regnigt Locktorp. Det vill väl ingen missa eller :-) som sagt vi får se. Eventuellt blir det lite fälttävlan i Trolllhätten med, om vi orkar eller jag.

Nu e de hög tid att nana...

Vi höres......

WOW.....

Det tog inte 10 arbets dagar....tack TELIA.
Men jag e för trött för att skriva, har flyttat in i nya lägenheten, men inte flyttat klart :-)

Höres en annan dag.....

Vet inte när nästa blogg blir.......

Nu blir det sista bloggen på ett tag, de sa på Telia att de kunde ta upp til 10 arbetsdagars att flytta internet abonemanget, varför tar det bara en dag att flytta ett vanligt ......... man undrar ibland.
Har idag firat Emmy's student, kort kommer upptäckte att jag har packat ner kablarna ju :-) så duktig jag e. Hon fick en massa fina saker och vi fick en massa goa saker..... smörgåstårta och jordgubbstårta oj så vi ätit.
Har oxå flyttat en del saker idag och packat, nu ska vi göra ett sista röj. Jag ska damma av allt hyllor m.m som ska bäras över så de e rent innan det kommer in i den nya lägenheten. Kent ska plocka ner lite saker som är kvar i bokhyllan + spriten...... den va tydligen viktig.
Datorn ska kopplas ur......oj oj hur ska jag klara mej utan den.....

Vi höres nästa gång, då e jag nog kanske färdig flyttad :-)

Tjuv på väg in......

På vägen hem idag från den underbara upplevelsen i Götet där vi såg Mamma Mia, tack igen mamma och Egon, så stannade vi till på Gekås. Handlade lite saker till Bebben, fast så värst mycket kläder blev det inte för vi vet ju inte om det blir en pojke eller flicka och allt (nästan) var ju relaterat till det. Köpte iaf ett startset som var vit och ljudbrunt + en body som va vit med neutralt tryck och en vit mössa. Det blev också en del andra saker som kan vara bra at ha, såsom madrass, täcke, kudde, lakan, påslakan, skörbordsunderlägg, spjälsängsskydd, tror det va allt. Handlade också åt svägerskan i Prässebo, Lukas den stackaren hade ju INGA linnen (påstår han), stackars pojk :-) men nu har faster Agge shoppat linne till honom och Rasmus + shorts till Rasmus. Fast det e klart deras mor och far få betala........
Vi har också flyttat fler saker till lägenheten för nu får vi äntligen flytta in i helgen, fast vi börjar redan nu. När vi packade upp soffan upptäckte vi att det var 3 st likadana kuddar till ryggstödet, 2 ska ju vara formade runt armstöden och den i mitten rektangulär......suck aldrig blir det riktigt. Men Ikea skulle skicka ner en till oss fast det kan ta upp till 1 vecka, så jag har tryckt ner den felaktiga kudden i mitten lite knöligt men det går. Upptäckte också att mattan nu är alldeles för stor för soffbordet, ja ja vi får se hur det blir när resten av möblerna kommer in. Körde också över nästan alla blommor och plockade upp en del i köket. Kan säga att det blir aldrig tomt i den här lägenheten......
Imorgon tar Emmy studenten och vi skulle åkt in till Halmstad men eeftersom vi ska flytta så får det bli uppvaktning här hemma istället.
image29
Emmy på balen förra söndagen


Just det tjuven ja, det var jag det.
När vi gick in på Gekås så började tjuta i larmet och det var bara jag som gick igenom då, vi testade min väska och det var den som tjöt, Alla glodde, en tjuv på väg in........
Det var ett larm kvar i min plånbok som jag köpte där i höstas och som har gått igenom där massor av gånger, men tydligen kan de återaktivera sig. Snälla vakten hittade larmet och som plåster på såren för att et blev pinsamt fick jag en chokladask när jag gick ut. Mums den hade jag ju glömt.......
Vi hörs imorgon igen...
Kram på er från en trött Agge

Tack mamma/svärmor och Egon

Vi tackar så jätte mycket för att ni lät oss se denna underbara föreställning. Precis hemkomna till hotellet, Micke och Malin har farit hemåt. Trodde inte att 2 timmar och 20 minuter kunde så fort. Micke hade ståpäls hela tiden, sa han vi andra njöt, jag kom på mej själv och sitta och trumma på magen (stackars Bebben).
Mamma Mia kan rekomenderas starkt......

Tack igen.....

Kram Agge, Kent, Micke och Malin

Kvarka eller inte kvarka??? Flytta eller inte flytta????

Oj, oj så rörigt allt kan bli. Ridskolan där Willo står har en häst som stått i 1 vecka nere på Halmstad FRK för att den skulle deltaga i 700-års jubileét där nere under helgen. Men de hade visst kvarka där vilket ingen talat om för tjejen med hästen så den blev isolerad där. Nu ringde de från min ridskola igår och sa att hästen kommer hem för deras isolering är släppt och att de har ett veterinär ingtyg på att det inte var kvarka utan en kraftig förkyling. Hm..... på STC's hemsida där alla rapporter kommer in står det att det ÄR kvarka. När jag ringer till ridskole chefen på HFRK så säger hon att det är kvarka de har haft men att deras isolering är släppt, jag är skeptiskt och efter att jag pratat med Teibl på Lerk så bestämmer jag mej för att flytta Willo iaf. Ringer då till hästansvarig i Hylte och meddelar allt jag fått reda på + att Willo åker därifrån idag. När hon får reda på vad jag vet så bestämmer de seg för att Poolo inte får komma hem innan sommaren, vilket jag har sagt var det bästa hela tiden. Han åker ut på bete dirket, där han kan se andra hästar men inte har kontakt med dem. Skönt jag slapp köra Willo idag, eftersom vi ska till Göteborg och gå på.........
Mamma Mia med Micke och Malin och innan det ska vi käka en god middag (hoppas vi) på Texas Long Horn. Det blir också övernattning på Scandic Opalen för Kent och mej, man kan säga att detta blir vår semester iår......

Flytten ja.... hm...
Pratade med Bofast igår eftersom det inte har varit någon i lägenheten och gjort något sedan i fredags. Malin lovade att återkomma på torsdag om detta. Vi får väl se hur det blir.

Återkommer med rapport om hur Mamma Mia var.....
Nu är det dags att fara...

Ha de....
 

Grattis Tobbe!!!!!!

Grattis till Tobias som fyllde 13 år igår.
Trodde faktskt att Kent skulle skriva detta igår.........

image28

Bal i Tylösand

Idag har vi tagit ledigt från flyttandet och istället var vi inne i Tylösand och kollade in när studenterna gick på bal. Kents brorsdotter Emmy, vännerna Ingela och Eriks döttrar Linnéa och Kristina. Vi fick vänta länge för Krisse var väldigt sen. Vi kom dit vid 15,30 och då var det inte många som kom, antar att det inte var många som ville komma först. Tillslut dök iaf Emmy upp och inte så långt efter Linnéa men Krisse........ hon kom någon gång vid 17,40. Då var vi jättekissenödiga och jätte trötta i våra ben. Men å andra sidan fick vi se många fina klänningar i vår väntan på henne. Hon hade fastnat i bilkön stackaren.....
Hoppas att ni alla fick en trevlig kväll.......

image25
Emmy


image26
Linnéa


image27
och till sist Kristina



Vi har också inhandlat present till Tobbe som fyller år imorgon, får väl hoppas att han blir nöjd.....

Ha de.....

Grattis Egon....

Grattis Egon på din namnsdag....... Ingemar är det du heter också va?????
image23
Egon i stugan i Sälen 2006, omringad av plast barnbarnen Lukas å Rasmus

Förrådet flyttat.....

Idag har vi flyttat allt från förrådet och in i det nya, eller vi mest var det Kent och Egon. Allt är uppsatt där det ska vara och inställt på hyllor, jätteskönt att detta är gjort. Mamma och jag har har också flyttat en del men vi började med att plantera Kents blåbärsbuskar och våra smultorn och jordgubbs plantor i vårt nya land. Efter det så hjälpte vi till och körde lite lådor. Lunch fick vi allihop hos svärmor, det va skönt att slippa göra det själv mitt i allt. Vi har flyttat in alla lådor som var packade och mor och jag har mätt i nya lägenheten och planerat vart vi ska ställa möblerna. Ja, Kent kom in och godkände när han och Egon var färdig med förrådet.  Nu är det tomt på lådor i vår lägenhet så det är bara att packa nya, det känns lite tomt faktiskt.

Heja Sverige...
När Sverige gjorde de 2 första målen så var jag ute i köket så när Danmark kom ikapp oss så tyckte gänget som sitter här att det var dags för mej att försvinna igen :-(
Jag gick hit till datorn istället och det funkade ju fsat inte riktigt så som vi trodde. Sverige vann efter en dum dansk som rusade in på plan och förstörde matchen....
Heja Sverige....

Ha de bra där ute, från en trött Agge

Storhandlat....

Idag har vi varit på Ikea i Jönköping, där även mor och Egon mötte upp och tur var väl det :-)    Vi beslutade oss för att idag inhandla en soffa, det blev en Ektorp 3-sits, blå/vit randig. Vi lyckades baxa in den i husbilens "bagage" det var precis så den kom in, bara att stänga dörren och låsa, vi fick förstås ta bort en del av kartongen innan det gick att stänga. Vi hittade också ett nytt soffbord för 99kr, ett glasbord...... ja, ja ve att man kanske inte ska ha glasbord när man har småbarn, men eftersom det kostade så lite så kan man faktiskt köpa ett nytt när det blir dags för det. Handlade lite till svärmor och svåger också.
Nu har mor och Egon landat här i Brännö efter en tur till Ullared, hur orkar de......
Vi har ätit lite grillade rev och kyckling med potatissallad och nu ska jag ut i köket å fixa efterrätt........svenska jordgubbr å glass.....Mums

Vi hörs.....

RSS 2.0