Opppsss!!!!!

Dags att göra ett nytt inlägg, herregud hur dålig jag är på att göra inlägg.

Mycket har hänt under våren, Ellen har lärt sig att cykla utan stödhjul, jag har fått en ny elev på Willo, Ellen har fått en sadel till Lillefot som faktiskt är mkt bättre i sitt ben, Nellie och Willo har debuterat i dressyr och vi har skaffat oss en hund:) har säkert glömt något men men.

Vi börjar med Ellen och cykeln, vi har ju försökt ett tag med att få henne och cykla utan stödhjul men som allt annat nytt så är det läskigt. Men så fick kompisen en större cykel för han cyklar utan stödhjul och hans lillebror fick ta över den lilla cykeln med stödhjul + att kusin Lovisa sa att hon kunde lära Ellen. Hoppsan hejsan vad lätt det gick heöt plötsligt:) Ellen lärde sig att cykla själv och vi fick hålla vårat löfte om en större cykel till henne.
Så en rosa cykel inköptes via blocket och vi hade tidigare varit och provat ut storlek på biltema så en 16" skulle vi ha och det stod det att det var i annonsen. Men.... jag tyckte den såg stor ut när Ellen provade den men hon nådde ju till styret och pedalerna vilket hon inte gjorde på biltemas 20" så det var nog en 16" iaf tänkte jag. Någon dag senare när Kent och Ellen tränade med den här hemma så kollade han på däcken och vi hade köpt 20" cykel........
Ja ja, hon cyklar jättebra på den och den kommer att vara till henne länge, vi får hoppas att hon växer ett par cm i sommar så hon kan starta själv med den bara;)


Ellen och kusin Moa cyklar på kvarnen, LYCKA:)

Påsk ja, det har det ju varit med och Ellen var påsk kärring hela torsdagen, först på dagis och sedan på vår pubkväll i parken:) söta unge ville inte ta av sig kläderna jag tagit fram till henne. Under kvällen började febern smyga sig på henne och på fredagen var den upp i 40,7 ett tag men den vände till slut och sedan var hon febrig i ca 1 vecka efter det. Jag åkte också på en släng av skiten under påskdagen och var sedan också dålig till och från resten av veckan.
image description
Söta påsk kärringen:)

image description
Febrig prinsessa:(




Kommer mer en annan dag, datorn segar ur på bild uppladdningen:(

Ha de gött nu väntar landet på rensning:)

RSS 2.0