Folk.....

Trodde faktiskt att turisterna låg på stranden idag när solen sken men så fel jag hade.......

Vi åkte alltså till Gekås idag och där var det en massa folk som vanligt eller inte så mycket när vi kom men det blev mer och det kanske inte var så mycket för vi hade 1 person framför oss i kön ut men men alldeles för många ändå. Vi handlade lite till Ellens födelsedag men glömde köpa hennes present ju.....suck på oss men vi köpte några shots till och lite annat på rea ställen, jo det finns sådana där med och då är kläderna ännu billigare, kolla med Emma hon fick tröja och jeans för 40kr idag :-) en väldigt nöjd tjej var det.

Just nu har jag städat bilen och ska åka iväg och rida, Emma är i Oskarström på Furulundsbadet med Ellens kusiner och Kent ska ge Ellen hennes kvällsmat det blir nog gröt idag tror jag. När jag kommer hem ska vi grilla lite hamburgare till oss andra.
Imorgon åker vi upp till Nygård/Prässebo och kanske har vi tid att åka till Trollhättan om ni är hemma där alltså, ja ja vi får se. Alexanders 20 års present skall inhandlas på vägen också och jag ska hinna rida innan jag åker. Hm.....






Ellen badar med kusin Lovisa och syssling Emma igår






Rebecka och Ellen vid badet









Emma fick ta hand om en trött, kissig blöja och hungrig Ellen när vi skulle betala och packa varor, hon hade fullt upp men lyckades få henne glad i en brandbil, vi la sedan i en peng ooch lät dem åka Ellen var mer än nöjd snarare helt hysterisk Emma fick knappt vara med på bild ju :-)






HA de gott nu ska jag ut och svettas lite.......pust

KLART!!!!!!!!

Nu är vi klara med trappan och hallen, eller vi ska bara sy gardinen av tyget vi köpt idag och sätta upp barngrinden och trappräcket men annars är det klart nu :-)
Emma och Lovisa tyckte det blev jätte fint.

Nu ska vi gå bort till dem och bada med dem för Ellen har precis vaknat.

Ha det....

Födelsedag och besök

Igår firade vi Kent som fyllde år, vi fick besök av gudbarn Tobbe med familj och av svärmor och kusin Lovisa. Vi hade en trevlig liten fika stund under träden på framsidan med vårt husärvda klaffbord.






Nästan alla fick sitta i skuggan






En nöjd pappa med dottern




Nu på morgonen kom syssling Emma på besök, stackars Christian fick köra den lilla genvägen förbi Brännögård på vägen till Hamlstad:-) men man gör väl allt för sina barn. Emma ska vara kvar här tills på fredag då vi kommer fara uppåt för hennes storebror Alexander fyller då 20 år. Vi ska nu åka in och hämta den sista rullen tapet och sätta upp den sen ska garderobs dörrarna målas en gång till så är vi klara eller jo jag måste ha en ny gardin med en vit till vit vägg blir inte så snyggt.....


Ha en varm och trevlig dag på er alla

Grattis hjärtat

Idag är det din dag hela dagen. Grattis på din födelsedag, kram från Ellen och mig.














Fast vi måste också måla och tapetsera lite till :-)



Värme, åska och stranden

Igår var vi på släktträff på Kents pappas sida, en massa fastrar och farbröder och kusiner m.m var det där, en del har man ju träffat innan medans man aldrig har sett andra, trevligt var det iaf alla familjer hade med sig en kaka eller ngt vi hade muffins och bord och stol också dukades det upp ett stort kakbord. Himla massa goda saker blev det, mums. Efter kalaset så åkte vi hem och Ellen och kusinerna tog ett kvällsdopp o sjön, härligt tyckte alla det var.




Ellen med syssling TIndra på kalaset.





Ellen provade smoothie för första gången på kalaset, det var tydligen gott eftersom hon blev helt okontaktbar





I badet med Elin och Moa.



Idag fick Ellen vara hos farmor en stund när Kent och jag skulle tapetsera, men det blev bara 2 vårder för tapeten räckte inte mer det blir ju längre och längre vårder men det kommer ny rulle imorgon,hoppas vi blir klara då, så hon fick snart komma hem igen. Sen har hon badat här hemma i sjön och då träffade vi kusinerna som sa att de skulle till havet senare så vi hängde på dem. På eftermiddagen började de mullra inåt landet och när vi skulle ut i bilen vid 18 tiden så vräkte regnet ner och vi blev dyngsura och det blixtrade och mullrade hela tiden. VI for mot den blåa himlen och gjorde rätt. Har haft en härlig kväll därute med Börje med familj kom hem alldeles nyss har bara tagit en dusch för att få bort saltvattnet innan jag kryper i säng. När jag var därute fick jag ett mess att hästarna mår bra men jag har varken ström eller vatten usch vad det åskar, det var en kompis från Hylte som hörde av sig och där satt vi i solen och myste :-)





Rebecka, Ellen och Anna på väg ner till havet.









Sen blev det fika......







Solnedgången vid Långasand.....






Ellen i solnedgången.......






Också Ellen och solnedgången fast hon blev svart....






Ellen med Rebecka på en sista tur för dagen vid havet.....







De kollade nog in Lovisas sandslott





Ha en bra fortsatt natt på er, imorgon ska jag klippa mej, vi ska tapetsera mer också är det visst någon som ska fylla år med ju :-)



Kramar från oss

Hur sööööööt som helst

Valpen var 13 veckor och blandning engelsk springer spaniel/watchel och så söt. Mamma var samma blandning och pappan ren engelsk springer spaniel så SIMPSON ser ut som en sprigner tycker jag. Han sprang lite när vi kom men sen la han sej platt fall precis som valpar brukar göra och nanande i skuggan.






sötaste hunden i Brännö just nu







hade jag haft råd hade jag åkt och kollat på hans bröder, hade varit roligt med två bröder på samma gata och i samma släkt eller hur.........


Nu ska vi ta fram tapetserar grejerna, håll tummarna för att vi inteförstör de dyra tapeterna nu och att mitt humör inte bråkar med oss:-)


H de bra i värmen

Valp och målning

Nu har Kent snart målat klart andra gången på listerna och jag har bakat lite muffins till morgondagens kusinträff, vi ska träffa Kents pappas syskon med barn osv.....
Snart ska vi gå bort till Inga-Maj med failj för Pontus ringde här och sa att de hade köpt hund igår, jag tar med mej kameran och fotar de lilla underverket, antar att det är det.
Lägger in bilder senare.


h vtikggggggggggggggggggg gkjmk ,biix ix
Ellen ville också blogga :-)

Suck...

Man tycker man har så bra ideér men det blir alltid så mycket av det.......

I onsdags började vi ju att måla vår hall (därför ingen blogg) och idag var vi och köpte mer färg eftersom det inte går att ha smuts gula lister till råvita väggar :-(     bra ideér kommer alltid med merjobb. De blev ljusgrå lister runt dörrar och fönster och vi har 5 dörrar i hallen, kanske skulle slått bort lite väggar när vi ändå håller på vad sägs om öppen planlösninge mellan toalett och sovrum :-)   eller inte, det är bara att måla på och se glad ut. Värst är det att vi får måla alla kanter på frihand eftersom vi av erfarenhet vet att tapeten som vi måalde innan ( en miss ja) lossnar. Men nu är alla lister målade och imorgon blir det en gång till sen ar nog målandet slut om nu tapeten räcker till dit vi vill annars får vi måla där med men det är ju bara vägg och ingen list. Egentligen hade jag nog velat ha samma röda färg på listerna som nere i entrén men jag är för feg för det men det hade nog varit nått det.

Ellen har sovit till 8,30 två dagar i rad nu fast igår somnade hon inte förrän 00,00, gäsp pappa och mamma slumrade till innan henne jag vaknade till av att Kent snarkade med Elen på armen som också sov då. Inatt kom den femte tanden fram på riktigt så det var inte så komstigt att hon inte ville sova och i tisdags kväll blev det insommning vid 22,00 och då sprack tandköttet.
Nu ska jag ut på altanen och försöka kyla ner mej lite.....


Tills vi hörs igen.
Ha  de

Slarver.....

Lite slarvig är jag som inte skriver oftare i min blogg ska försöka bättra mig till att iaf skriva varannan dag.

Idag är det grattis till Eva på Gotland som fyller år, grattis från oss här i Brännögård och välkomna om ni vill och orkar på er resa.

Ja vad har hänt då, inte så mycket. I söndags så åkte vi ner till Halmstad och gick i affärer, köpte en kratta, mat, lampa till bilen, pensel till Willos tjära och säkert något mer :-) Storstädade huset i måndags fast vi glömde visst en våning och fönsterna men iaf,  familjen Lilja var här och åt raclett med oss och de tyckte mycket om det precis som alla som provar det. Igår fick Willo nya dojjer och det var på tiden för hovarna började lösas upp på han helt porösa är de men jag slabbar på tjära. Har ridit varannan dag nu iaf och ska försöka fortsätta med detta så det blir någon ordning på detta med. Ska försöka  träna lite mer hade ju velat åka upp och träna för Annika på hennes kurs på Lerk men tid och pengar ska finnas också.
Har tränat 2 dagar i vårt lilla land också, kört med jordfräsen och krattat med nyinköpta krattan så vi ska få någon ordning på det snart, Kent har ju önskat sig jordgubbsplantor när han fyller år :-) och Ellen har ju sagt till mig att hon vill ha hallon och vinbärsplantor. Ja ja vi får se när det blir klart.
Idag har vi varit och beställt vårra tapeter till trappan och köpt färg till hallen så ska det grejas inne med, Inga.Maj är på väg hit också så jag får en mening till om hur vi ska avsluta tapeten, suck....... att man inte kan bestämma sig själv någon gång och tur att man har svägerskor nära sig :-)




Ellen visar upp sina 4 tänder i ett super flin :-) såg att den femte var på väg nu snart.....





Besök av bror med familj.

När vi torsdags kväll var på väg till parkeringshuset fter en lyckad kväll i Halmstad och Marinfestivalen så ingde lillebror och sa att vi kommer inatt istället för imorgon, trevligt sa vi välkomna. De kom ca 1/2 timme efter oss så det blev sen läggdags för oss alla.





Dålig bild på Stoooora rysska båten, 117 meter lång bara.






Ellen och pappa kollar in båtar och Ellen har naturligtsvis fått en ballong:-)







Ellen rockar med Tobbe till RIX FM festival





Igår satt vi inne och pusslade hela dagen nästan, jag var på verkstaden med bilen kl. 07,00, gäsp. Mikael drog med Kentner i källaren och de fick igång jordfräsen så nu ser det ut som ett vildsvin har gjort en fåra i vårt land, Mikael fick nämligen köra så lycklig han blev...... Men när solen kon fram eller när regnet slutade så drog vi till Ullared och spelade äventyr minigolf, jag kom sist som vanligt :-( och Kent vann.......
Väl hemma bev det en sen grillmiddag på vår altan under vår nya ljuskrona, så nöjd med den.






Ellen har lekt med kusinerna Lukas, Rasmus och Felix eller de har lekt med Ellen kanske :-) kul har de iaf haft




Tills nästa gång       HA DE

Marin festivalen

Idag har vi tänkt att besöka Hamlstad och Marin festivalen, tittar på båtar och massa annat tror jag det blir vi ska också kolla in RIX FM festivalem som idag är där tur att vädret ska vara ok idag men tyvärr blir det minddre bra resten av helgen. Hade tänkt åka till falsterbo med ett par stall kompisar på söndag men om det blir samma prognos som idag så vet i fan om jag gör det regn regn regn, ja ja vi får se.
Var och tränade igår en liten sund iaf, det blev mest trav bommar och små hinder men jag är så nöjd med att ha börjat iaf och nu får jag en anledning till att rida ordentligt fram igenom. Willo var nog nästan lika trött som jag för när Enock satt upp på honom och hoppade några språng så dog han till slut och orkade inte ta i alls vi behöver nog träna bort sommar vilan båda två :-)
Vi fick igår klippt ner nyponbusken på framsidan och grävt upp (Kent gjorde det) resterna sen planterade vi Hibiskusen där får se om den vill bo där, den fick iaf bra med vatten eftersom det regnat bra inatt.
Nu efter frukost blir det till att lämna tillbaka släpet och kolla Willo och handla lite tilll vårt fika vi ska ha med oss och sen far vi till Halmstad.






Måns hittade en ny sovplats igår, Ellens fåtölj dög i flera timmar. Obs Ellen sov samtidigt annars hade de ju aldrig gått att sova där :-)



Ha de gott vänner

Träna....

Idag ska jag träna för första gången sen jag vet inte när, jag red för någon senast när jag väntade Ellen och det blir ju ett tag sedan. Idag blir det lite hoppträning, jag får väl se hur mycket jag orkar men det ska bli kul ändå. Red både måndags och igår så jag har varit lite duktig nu några dagar + att vi igår cyklade till Kinnared och familjen Lilja det var skönt men kändes också i benen när jag red eller när jag hämtade hästen i hagen skall jag erkänna, spagetti ben var det då.





Ellen och Moa leker när vi var hos dem.




Just nu har vi besök av kusinerna Lovisa och Pontus som kom hit igår eftermiddag när jag var hos Willo och har sovit över hos oss, vet ej hur länge de stannar men Lovisa frågade direkt efter frukost vad vi skulle äta för mat idag så jag antar att det blir en stund :-) Igår när jag kom hem hade de tillsammans med Kent busat med Ellen och Måns och badat Ellen som var en jättenöjd tjej.







En lycklig tjej med bästisen Måns i vagnen.


Idag blir det förutom träning, tvätta, kanske klippa gräset, försöka få igång jordfräsen så vi kan fräsa upp jordgubbsplantorna, gräva ner en planta som står här och väntar. Skulle behöva städa men vi får se, solen skiner ju så det blir nog utomhus aktiviteter. Fast har jag otur så blir det regn för nu ser jag äckliga moln på himmlen som ju var alldeles knallblå nyss ju :-(


Ha de gott, kram.....

Hemma igen....

Jaha, vissa har skaffat sej mobilt bredband å andra har inte ens en bärbardator :-(

I onsdags natt 23,30 for vi mot kusten, Kent kom hem strax efter 23,00 så då gjorde vi mackerna och packade in Ellen, drog ut alla sladdar och for. Stannade i Kungälv och tankade "billig" bensin 13,09, Ellen vaknade vid 02,00 någonstans på Orust och när vi var frame och hade lagt oss en halvtimme senare så skulle minsann inte hon sova att sen vi var hur trötta som helst gjorde inget, kl 04,30 slocknade hon för att sedan vakna igen kl 08,00, gäsp, men mormor hörde oss och kom och hämtade henne så sov vi en liten stund till. Resan gick till in förvåning bra och lätt, körde lite sakta ibland för det fanns ju ingen rytm att fälja men det var också skönt.
Torsdag förmiddag när mormor och Ellen gått på en promenad så for Kent och jag till Göksäter, ett litet Gekås fast de har tyger också, vi handlade naturligtvis saker där med, Kent fick ett par nya badshorts, vi köpte en ljusmojäng som vi ska ha på väggen på altanen det var nog 12 ljushållare i den, mys, Ellen fick en ny leksak som låter och ploppar upp när man trycker drar och snurrar på spakar jättekul och riktig rocknroll musik tycker Ellen och diggar hårt. Vi åkte också in till Henån och köpte tårta till mor och Egons 15 åriga bröllposdag tyvärr låg bageriet brevid en barnklädes affär så det blev en ursöt body till Ellen som är som shorts ihop sytt med ett linne. Lite senare kom lillebror med söner över och hälsade på, jättekul tycker vi. Det blev krabbfiske och lek med kusinerna.



Frukt tårtan, som var jättegod







De två stora krabbfiskarna som nog var mest ivriga, här ska det fångas en mal......






Rasmus hade tyvärr ingen större lycka men han hjälpte de andra som fick genom att plocka dem håven till hinken







Lukas storfiskaren han fick flest krabbor men Kent fick den största...







Ellen kollar in fisket en liten stund......






Kusinerna kollar in fångsten








Ellen vågade också känna på krabban







Sen skulle pappa bada men Ellen tyckte inte alls de var en bra idé






Lukas lär Ellen hur hennes nya spel leksak fungerar och nu kan hon det riktigt bra:-)








Men sen kom han på att han kunde köra henne i hennes lära gå vagn det tyckte båda var kul, han fick nog lite hjälp på traven av Kent.....







Skönt med mormors famn efter en hård dag.



På fredagen drog vi iväg till Nordens Ark, det blev myckert promenad och Ellen tyckte det var kul att se på djuren men pappa tyckte nog det var roligast, tyvärr kommer inte Ellen ihåg detta men det finns säkert kvar i många år till så vi kan åka dit igen. Helt värt pengarna iaf och trevlig träningsvärk dagen efter.





En fundersam Ellen spanar in pandorna








Tyvärr fick jag inte med svansen på någon bild, den var så härligt yvig.







Någon sorts Trana, undra om det var den som var japansk...... fin var den iaf












En slaguggla som sitter fint och tittar på oss.







Efter att ha spanat efter vargar så blev vi hungriga, hungigast var Ellen som satte i sej en hel korv efter en halv burk med mat.






Ellen och Kent på väg till snöleopardena som skall få mat......





De bar fram ungarna så alla fick se.....







Ellen med......









På väg från snöleoparderna med hjälp av mormor och Egon, Ellen måste ju också få röra på benen.







Manvargens avföring luktade fruktansvärt illa. Som tur var hade Ellen somnat här annars hade hon nog gjort det av lukten, tuppat av alltså.....







Storkarna får också vara med





På lördagen for vi till Ljungskile med ett litet stopp på Torp på vägen, där tittade även Mona med familj förbi på deras väg hem, trevligt litet prat blev det, eller gos med Ellen från Mona :-) Naturligtsvis hittade vi kläder till guman här med, det var ju rea ju.
Hos morfar blev det fika och promenad till sjön och middag och prat med fåren innan dagen var slut.
På Söndagen fyllde morfar år så då firade vi hnom innan vi åkte hemåt. Hade kanske tänkt att stanna en dag till men kände att det inte hans med sen måste jag nog rida lite innan träningen på onsdag med :-) så vi iaf kanske kan komunisera Willo och jag. Hade planer att i så fall köra förbi Trollhättan och Alingsås men vi får försöka nästa gång kommer ju upp i augusti igen ju.
Körde också inom IKEA på vägen hem för att kolla vad vi skulle kunna ha på översta våningen och förvara böker och kort med mera i, köpte lite saker band annat en ljuskrona för levande ljus för bara 99kr, yes.....






Morfar matar Ellen med glass som han skall äta själv igentligen.....







Ellen testar sandlådan och önskar sej en sådan när hon fyller år.








Det var kul att prata med fåren tillsammans med morfar, Stina ar jättesnäll och gosig.








Gos gos.....










Grattis morfar......







Ellen och morfar





Nu ska hänga upp första maskinen tvätt och ladda ny,  sedan blir det till Willo för en tur med honom.


Ha det gott vänner tills vi hörs igen
















Segt....

Idag har det varit en seg dag. Fast jag har varit och ridit på förmiddagen, kollade ut en ny väg som jag fick tips om kul, Willo var faktiskt hyfstat lugn bara hysterikt rädd en gång och då blev han nog mest rädd fö att jag inte tog ii gramanen för huvudet for upp som en utskikstorn och alla 4 benen hade varsin galopp hur obekvämt va inte de då????? Suck på dum häst, men resten av turen gick bra det va bara lite läskigt ibland men han gick fram överallt.
När jag kom hem hade snälla Kent torkat golven som jag skulle gjort, TACK, han hade också städat nere i källaren efter ved körningen igår. Just det, de va ingen rolig historia, vi köpte ved som Kents kusin inte ville ha kvar han hade massa ny ved, problemet va bara att detta var pinnar och hur jobbigt som helst att ta in, tog en evighet för varje lass och vi körde två. Men när vi lämnade Ellen hos ksuinerna i Frillebo så fick vi med oss en av dem som ville tjäna lite pengar och tack gode gud för Jonas, men nu har vi iaf ved ett tag som Jonas sa. Det sist fick vi lägga under trappan för vi kunde inte stappla det inne i pannrummet det bara rasade när vi försökte.
Idag har Ellen ätit själv med gaffel fast vi fick sätta på maten på den men sedan klarade hon allt själv, vi har också varit vid sön och badat Ellen gick ner i vattnet med rumpan först, gud vad det såg roligt ut skulle haft filmkameran med oss där. Jag tog årets första dopp det va skönt. Ikväll när vi har ätit ska vi till Börje med familj och kolla på Arn, en liten repetition innan näsa film kommer.
Kent står nu vid grillen och jag ska snart steka lite potatis.




Ellen äter nästan själv






Vi är på väg till badet






Nu ikäll när Kent grillade så hörde jag bara utifrån, KOM MED KAMERAN, Ellen hade krypit in under vagnen.....



Go kväll på er.....

Pubafton

Jo då, vi ska iväg på pubafton ikväll, någonstans mot Unnaryd eller vad det vad, Tiraholm tror jag det heter. Rapporterar mer om detta senare. Ellen ska varahos kusinerna längre ner på gatan medans vi föräldrar drar iväg allihop, bra att bo 3 syskon med familjer på samma gata när all drar iväg så här finns alltid någon kusin som kan hjälpa till.

Är förvånad, har ingen träningsvärk alls idag efter turen igår det var ju iallafall 3 veckor sedan jag red nu fast vi tog det ju lungt. Var ute hos Willo och trodde jag skulle ridamen jag la ner det, blev lite stressad av att vi skulle iväg och sen var det bara 2 hästar i hagen så jag orkade inte hålla på att ta in en till och vela med det. Han såg ut att må bra och han får vila imorgon med medans jag ska köra ved!!!!!!

Ellen och jag har softat idag, Ellen tog ett bad i sin pool, jättekul var det tyckte hon och jag tyckte det var lagom varmt eftersom solen gick i moln hela tiden.




Kom igen nu mamma, lägg ner kameran och lek.



Dags för mat å sen en dusch......

Äntligen....

Igår var jag äntligen ute och red Willo, tog en tur med Pia och Gandi de visade oss en runda och vi tog det väldigt lungt med tanke att Willo nu vilat nästan 1 vecka sen vi hade tömkörnings träning och innan det vilade hann också 1 vecka, oj oj, men nu så ska vi örja rida igen. Tyvärr har jag ju min sadel på omstoppning men jag använder den gamla som är lite trång men vi tar det lungt med promenader i skogen så vi gör nått iaf, ska få sadeln nästa vecka och vill förhoppningsvis kunna träna för Enock då med innan vi far uppåt kusten.

Just de, på onsdag natt far vi till mor och Egon i Rånäs utanför Henån och blir där tills på lördag morgon /förmiddag, härligt, Kent har tagit ledigt på torsdagen så vi kan komma iväg en dag tidigare. Sen ska vi till far som fyller år och fira honom och övernatta där, tänkte sedan åka till lillebror men fick ju höra häromdagen att de åker iväg på semester den helgen men jag hoppas att de kanske åker på söndagen så vi kan ses iaf det blir ju inte så ofta ju.

Den där dumma listan jag gjorde var inget bra men städningen är avbetad också eller dammsugningen iaf ska väl torka golven när Ellen sover kanske. Måste städa pannrummet också eftersom det inte görs av sej själv, vi hämtar ny ved på lördag och får även in en pelletsbrännare nu så det måste planeras lite därinne. Funderar på att lägga veden på framsidan men då får vi ju bära den två gånger ju, usch så tråkit.

Nu är det nog dags för frukost, Ellen börjar låta lite konstigt tycker jag.

Ha de


Ledighet....

Nu har jag varit ledig i 1 1/2 dag och jag har gjort så lite som möjligt, sååååå sköööööönt. Klippte i och för sej gräset klart, Kent gjorde lite han med, kollade på pionen som ska få kant runt sej men visste inte riktigt hur jag ville ha det så jag slutade, tvättade en maskin tvätt och var och kollade in program träningen på ridklubben en stund. Pratade med Enock om träning och jag ska ringa han när jag får tillbaka min sadel så ska vi träna lite hoppning iaf orkar nog inte med någon dressyr just nu med min obefintliga kondition.
Lyckades i måndags att plana ut Willos sko som han böjt och satte tillbaka den, måste köpa mej egna grejer så jag inte behöver låna andras när sånt här händer, suck. Vill också ha en egen transport för det tar emot att behöva hyra så fort man ska någonstans, som denna sommar hade man ju kunnat åka in och träna när man kände för det, precis som Pia och Maria gör men de kör ju ihop och allt blir så lätt :-( man kanske får köpa sej en om några år eller så..... Var iaf och lämnade in Willos sadel för omstoppning och efter vad sadelmakaren sa så ska det nog räcka med detta, hoppas hoppas, då blir det bara 700kr.....



Ellen hon far runt som en virvelvind, i måndags var hon hos farmor nästan hela dagen när vi jobbade. Igår höll vi oss hemma var ute sen stund men det var ju lite varmt så vi gick in igen och väntade ut att pappa skulle kmma hem. Ellen vänder och kryper med rumpan först så fort hon ska igenom en ytterdörr nu, trappa eller inte trappa rumpa först för det :-) hon har nog en tand till på väg ut nu för det är väldigt klängigt och feber, sover redan sin andra lur för dagen.

Idag ska jag nog övertala sambon till en tur till Gekås, har sorterat Ellens kläder nu och det börjar bli lite av dem när alla för små plockades bort:-) vilken tur.....

Ha de gott.....


RSS 2.0