Nu var det ett tag sen igen.....

Bloggen har liksom försvunnit lite ni när facebook har kommit in i mitt liv, ska försöka skärpa mig eftersom inte alla har facebook.....

Ellen har varit sjuk ett par dagar nu eller lite halvsjuk, det var först igår kväll som hon fick riktig feber och var riktigt hängig. Så dag blev vi hemma från dagis och kurerade oss i stället. Men imorgon tar vi nog nya tag, inte så lång dag och en betydligt piggare dotter:)

Jag har väl lyckats rida Willo nu flera dagar nu den senaste veckan vilket känns bra även om knäet börjar göra ont igen, men jag måste ju motionera på ngt sätt hur ska man annars gå ner i vikt, det hjälper ju inte bara med att lägga om maten.

Måste nog börja ta hand om alla frukt i trädgården snart, det kommer bli mycket att göra för äpple och plommonträdet är överfulla men inte mogna ännu. Men sen blir det väl moget överallt på en gång,
Vad ska man göra med all plommon då, någon som har förslag?????



Måns och Sluggo härjar i plommonträdet som vi stöttat upp, en gren är av iaf.....

Inte så mycket mer har hänt, inga jobb har ramlat på mig:) jo jag har sökt faktiskt men inte fått några svar.
Kent ska jobba lite övertid på lördag så vi får in lite stålar, stackarn, men jag får inte mågna korvören nu.

På lördag ska vi också fira Erikas 20 års dag och Felix 8 årsdag, Erika fyllde förra lördagen men då var flera av oss upptagna på annat.
Just det, Kents jobb hade fest i parken i lördags en trevlig tillställning med många glada människor. Speciellet de från fabriken här eftersom de vann fotbollstuneringen spm varit under dagen mellan denna och de 3 andra fabrikerna i Sverige. Kent och Ellen cyklade till Torup och såg på denna fotbollen under dagen, Ellen somnade gott på vägen hem sedan så Kent fick sitta och hålla huvudet på henne hela vägen hem.

Tidigare den dagen var jag ute med poony laget i hoppning div2, deras första omgång gick i Susedalen, Plönninge, en solig och trevlig dag. Laget kämpade på och slutade på 11.e plats med 14 fel, det var 15 lag med och va hade bara 3 ryttare så vi fick inte räkna bort någon.

I söndags gjorde vi ett ryck på krypvinden och tömde den på gamla köksluckor, det var några stycken. Men några har jag sparat för jag funderat på att bygga egna skåp i det nya tv rummet där uppe och i så fall blir det liggande skåp som ej är så höga.
Ja ja vi får se vad det blir. Det blir iaf golv på krypvinden så vi kan ha förvaring där.

Nä nu ska jag kolla om det finns ngt på tv och vänta på att Kent kommer hem, gäsp, ingen idé att lägga sig för då vaknar jag när han kommer och kan inte somna om igen.

Ha de å gonatt vänner

Dagis......

Jo då, ännu så länge går det jätte bra, men jag har hört talas om att smekmånaden finns även där-:)

Idag tyckte de vi skulle lämna barnen en stund så det var bara att säga hej då och traska iväg till affären en stund, mamma fick ju sig en glass och jag handlade lite åt farmor med. 
Ellen är jätte trött när vi kör hem varje dag och sover mycket längre middag nu, det tar på den lilla prinsessan att vara med kompisar ett tag.

 
Hej då mamma..... gå du så leker jag här:)



När jag kom tillbaka hade hon hittat en grabb att leka med i den "lilla" sandlådan:)




Tut mamma jag "kör" faktiskt




Hej då, nu rymmer jag för jag vill inte hem.




Vi har också varit och handlat lite idag, det behvös ju extra stövlar och extra regnställ eller ett lite större så får hon ha det gamla hemma. Hittade gummistövlar på rea:) skit bra.

Ellen handlade också för sina födelsedags pengar plus att mamma och pappa la till lite namsdags pengar.



Tack till Anderssons familjen i Nygård för 3/5 delar av denna fin fina vagn till Skrållan


Imorgon blir det inget dagis, de är kort med personal så vi fick ledigt...
Bra att det ska regna då

Ha de vänner

ELLEN hela dagen....

Jo det är Ellens namnsdag idag och hon tackar för gratulationerna hon fått. Tyvärr har mamma varit lite seg att skriva om det bara.





Igår bakade hon nergerbollar med kusin Lovisa och hennes kompis Sofie, nam nam........

Förresten så mår honmycket bättre nu än igår så då var det inget farligt tror vi

Ha de


Pizza, tårta och traktor.

Jo då viktiga ord kommer ur lilla ängelns mun:)

Igår var vi och lämnade in Ellens tider till förskolan och jag fick sedan jaga henne därifrån så det verkar ju lovande. Fast jag har hört att det är en smekmånad där med, bara att vänta och se.

Vi har haft kalas och besök är i flera dagar, kalaset var i dagarna 2 och sedan stannade mormor och Egon kvar. I onsdags kom liiebror med familj på blixtvisit (du vi glömde kolla datum) och på onsdag kvällen blev det Digiloo i Ullared för oss 3 familjer.
Ellen diggade loss rejält till musiken och somnade inte förrän vid 22,30 då vi hade packat in henne eftersom regnet öste ner men vad gjorde det när vi hade regnställ........¨
Trevlig kväll var det iaf med bra musik för alla smaker. Vi träffade också Kents bror Per-Anders med familj där så Ellen hade med sig båda sina faddrar på konstert:)


hoppborgar hade de också på Diggiloo




kom igen gänget det svänger ju:)




Vi har varit och ätit våffla, eller tårta som Ellen sa, i Glassbo.




Missade kalas bilder men här är en på Ellen med kusinerna Felix, Elin och Moa som fikar i hennes rum



Nu ska jag till banken och lösa in pengarna jag fått från A-kassan, undra vad folk gör som får vänta så länge jag fick mina på 2 veckor när väl papprerna blev rätt vill säga. Men det är ju upp till en själv att fylla i rätt och arbetsgivaren så klart.
Sedan ska jag vidare till stallet och rädda mina saker från myr invasionen som är där, får nog tvätta om en del täcken för Maria hade skakat dem igår och de stank myr piss :( bläääää

Blir nog också Sjönevads marknad idag och rida Willo i kväll, Kent ska hjälpa till med augusti festens förberdelser för morgon dagen och Ellen får väl skrota runt som vanligt.

Ha de vänner

GRATTIS TILL VÅR PRINSESSA

Hipp hipp hurra för Ellen som fyller 2 år idag.





just nu sitter hon och leker med allt hon fick igår eller nästan allt, gräsklipparen är kvar ute:)



besviken.........

Man kan väl inte vara annat tror jag.
Är besviken på mig själv som inte gör ett bättre jobb så man får stanna kvar.
Är besviken på att man inte kan få konstruktiv kritik så man kan bättra på det de tycker är fel.
Är besviken på att jag inte kommer igång med träningen som jag vill.

Fast å andra sidan har jag fått mycket positivt direkt från elever så det kanske inte är så dåligt som en del säger.
Det kanske bara är några få som tycker jag är dålig och de som tycker jag är bra kanske inte låter lika mycket och framför allt inte de som bestämmer, vad vet jag. Tycker att det är kul med ursäkter som inte kommer att hålla, vi väntar och ser:) hade bara varit så skönt att veta vad jag gjorde fel och vad jag kunde gjort bättre inte bara få höra att det är klagomål men inte om vad eller fråm vem, man undrar och funderar ju en del.....
Det hade varit så skönt om det inte blir några mer skador på mig eller hästen nu så vi kan börja träna, iaf själva för så länge jag inget jobb har så har jag inte råd att träna för någon annan:(



 

RSS 2.0