Helgen som varit.......

Brännödagen gick bra, Ellen rockade loss på festen men vägrade somna i vagnen så vi fick gå hemåt med hennestrax efter 23.00 kan tillägga att hon var så trött så hon visste inte vilket ben hon skulle stå på. Gjorde iof inte så mycket för det var ju snorkallt ute.
Som vanligt var stämmningen på topp och maten god där borta, vi hade ju då bara missat att man skulle ha med sig egen dricka, men Kent lånade en cykel och cyklade hem att hämta lite till oss:) tur att det fanns i matkällern.
Kent lyckades också varfa med i det vinnande laget i tävlingarna på eftermiddagen, kul för honom:) Ellen hade varit med Elin i hennes lag och fick prova på lite av grenarna även om det inte räknades med.
Fisket tyckte hon väl var så där, efter ca 25 minuter vill hon gå hem. Men 25 minuter är väl ganska länge för en 3 åring att hålla ut tycker jag, hon provade ett par ggr att veva in linan vilket var kul iaf. Men ngn fisk fick de inte.
Jag hann med att rida Willo också, han har helt plötsligt blivit pigg kul men MARIE var är du nu??????


En glad fiskartjej:)



Hjälper pappa att välja drag, pappa var så där nöjd med valet men lät sig hållas iaf.



Se där ja, Ellen kan med fiska:)



Rocknroll Ellen


I söndags var det dags för KM hoppning på klubben, tyvärr var det inte så mågna starter men de som var där gjorde det super bra, speciellt mina elever:).
Kent och Ellen var iväg på höstens första Knytte, jo då hon har stigit upp ett hack där nu:) som vanligt var det kul men Ellen var ngt trött av gårdagskvällen......
Elisabeth kom också ner på besök och Willo fick en longertur istället för ridning så jag hann med Elisabeth nu när hon var nere.
Igår fick Willo ofrivillig vila för vi råkade hamna på fika i Hylte hos fam Norrman, hann precis köra hem Kent och Ellen innan jag skulle iväg till nästa lektion. De hade ju varit med på en innan så de var inte så sugna på en till.

Idag SKA Agge rida och Emma ska trimams i dressyr. Ellen har kommit iväg till dagis äntligen, hon har haft ett långt sommarlov nu tjejen. Vi gjorde ju ett försök för 2 veckor sedan men då kom ju lusen till oss, hoppas hoppas de är borta nu.

Hoppas hoppas också att jag kommer ihåg att uppdatera här.

Kram på er


Brännödagen

eller vad det nu kallas, iaf så håller byn på med små aktiviteter hela dagen idag.

Det börjar med en fisketävling i lilla sjön här, Ellen ska delta med stor hjälp av pappa. Hon är väldigt entusiastisk över detta, har pratat om det i 2 dagar nu. Kent försöker lära henne "Jag går och fiskar" men hon säger till honom att han sjunger fel :) som om hon visste, fast det är klart lite fel sjunger han allt:)

Senare blir det andra små tävlingar vet inte riktigt vad de har hittat på iår men förra året hade vi ett antal stationer runt sjön som vi fick göra små tävlingar på trevligt för alla kunde vara med. Jag skall iaf rida Willo under den tiden iår så Kent och Ellen får representera familjen där med.

Ikväll så blir det den stora byfesten vid torpet, hoppas det blir lika trevligt som vanligt. Bara glada människor god mat och livat i vårt partytält:)

Bilder kommer imorgon hoppas jag om jag inte slutat blogga tills dess.

Nä nufår jag spraka upp Ellen ur soffan, om 20 minuter ska hon vara vid badplatsen för att anmäla sig till tävlingen, undra hur detta ska gå.

Kram på er

Kanske ska ta tag i den här igen.........

Funderar skarpt på att blogga igen, men vad ska jag skriva om.....

Klart Ellen finns ju alltid och mina försök till att hitta ett jobb eller komma igång med ridningen.
Jo jag tror jag gör ett försök igen, snart

Agge

RSS 2.0