Jul.......... vad ska vi vara???????

Ja julen närmar sig och vi har fortfarande inte bestämt oss om vi ska vara hemma eller åka till mina hemtrakter över julafton, Ellen tycker vi ska vara hemma och alla kusiner, mormor, Egon, farmor, morfar kan komma hit:) söta unge. Men det kommer inte hända för alla har sitt ju, men vi kanske blir hemma iaf och då med mormor & Egon och ev farmor, vi är också bjudna till kusinerna på Kvarnen men som sagt inget bestämt ännu, lite hänger det stallet med om jag kan åka iväg. Nog om detta......

Bilen är lagad, kostad bara 5000kr så det kanske inte blir så mkt jul över huvudtaget:( men en del klappar är redan inköpta som tur är.
Ellen älskar sin simskola "Minifirren" och i söndags var hon mycket kaxig och doppade huvudet ett par gånger, duktiga lilla tjejen:)


Ellen på pubkvällen för ett par veckor sedan



Till helgen blir det tävling med Willo, sista för iår antar jag:( vi får väl se hur snabba de är där så jag kanske har en möjlighet att hinna med Ellens simskola, men vi har Börja som taxi backup om att ifall:)

Tjenixen på er vänner

Minifirren & Fars dag

Idag har Ellen firat pappa med en finfin present, en ny skruvdragare/borr:) sedan gick vi hela familjen upp till stallet och snälla som Ellen och jag är så fick pappa prova sin nya leksak och skruva upp lite plaketter och en ny krubba till Willo:) gud så bra.
Nu på eftermiddagen har Ellen och jag varit på första Minifirren som är simskola för 2-4åringar, riktigt kul var det och Ellen var duktig men lite försiktig vatten kan ju vara lite farlig i ansiktet ju:)

Bilen har pajat igen, den bara slutar gå. Jag tror att bensinen inte kommer fram till motorn på ngt sätt, den liksom slutar bara gå och vi har ju haft problem med bränsle saker innan har ju bytt 2 st inom ett år och den senaste kostade ju 7000kr bara delen, urk!!!!!!!!!!!

Pubkvällen vi hade i parken fredags blev bra denna gången med, mormor & Egon var nere och hälsade på så de var med också, kul kul.
Willo har varit och tävlat i Gislaved och Elin lotsade in honom på en fin fin 3:e plats i 1,05 och i 1,10 blev det lite trött häst:( men men nya tag till nästa tävling
Morfar har vi inte firat, vi har inte heller fått tag på dig på telefon men vi försöker igen:)
Hoppas du har haft en bra dag och att vi snart ses, kram på dig.


Vi hörses snart igen vänner

RSS 2.0