Måste bara......

Kent fick igår en present av sitt fadderbarn Tobbe 13 år, med det va ett kort med ett litet rim på:
En liten gubbe gammal som en stubbe,
Man kan dock se han är bara 43......



Jag orkade.....

Gårdagen flöt på bra (jag vilade inte en ändå gång) men naturligtvis kom det regnskurar hela tiden så vi satt 24 st inne i vår 3:a, lite trångt men det gick. Ungarna sprang ut ibland mllan skurarna som tur va annars hade vi nog blivit galna.........  När alla hade gått frampå kvällningen så va jag JÄTTETRÖTT hade ju inte vilat nånting ju. Vi har massor av bärpaj kvar så kom hit å ät upp den åt oss, jag försökte hota Börje med att han skulle få äta paj vare dag tills den tog slut om den inte gjorde det igår men det hjälpt inte det blev kvar ändå. Kent fick ett presentkort på Ikea, med tanke på att vi har funderat på att köpa fot/sittpallar till vår soffa, av sina syskon och mor, jättebra nu har vi lite pengar till det skall bara få plats med dem oxå. Fast vi ska ju inte bo i denna 3:a för evigt:-)
Kent och jag fick också 3 nya blommor som inflyttnings present, jag blev jätteglad för nu fick jag äntligen en anledning till att slänga hans gamla blommor som gjort sitt (Kent kanske blev mindre glad) dessa såtr nu i vardagsrums fönstret och är jättefina med snygga nya krukor till....yes....
Idag blir det soft, skall slänga sopsäcken som jag hade som diskmaksin igår, vad skulle man göra utan papper och plast, antagligen stå å diska hela tiden.

Ha de gott alla glada.............. å alla andra med för den delen

Grattis älskling

image74

önskar Måns å jag

Godkänd

image73
Måns gillar oxå den nya hyllan.........
Han tycker vi har gjprt det jättebra :-)

KLAR!!!!!!!!

Kolla äntligen är vi klara med hylla över gästsängen, fan va bra vi e......
image71

Satte dit bilder på Rasmus och Tobias som vi är faddrar till, min gamla leksaks symaskin och mina skor fick också vara med. Kent ville sitta bredvid och posera, men kom på att han inte passade in riktigt:-) Tror att vi kommer sätta upp en Nalle Puh bård i rummet också och lite tavlor eller så på väggarna, vi får se. Spjälsängen är också ihopsatt men som tur e ligger madrassen i med plasten på för Måns den lille busen hittade jag där i inatt när han va lite busig och jag trodde han ville ut........ nästa gång jag ser han där blir det vattensprut på honom, skall ställa in flaskan där med en gång.
Idag ska vi försöka torka tvätt på utsidan, den ligger i maskinen och väntar, sen blir till att baka en kaka iaf till kalaset imorgon, pajerna gör jag imorgon.

Ha de......

Nikkaloutka

Hittade ett kort från Nikkaloutka, lillebror har varit där förut. Kommer du ihåg alla myggen?

image70

Kan han va en 5 år här kanske........

Nästan klar.....

Japp, idag satte Kent upp hylla över gästsängen och jag sydde draperi. När jag sedan skulle montera vajern som draperiet skall hänga på så strular det med att satta dit den, jag bllir så galen, varför funkar det på den ena sidan men inte på den andra....... suck nu när det bara var det kvar, så nu hänger det där lite på svaj så där och blir antagligen inte klart till Kents födelsedag heller.
Födelsedag ja, idag ringde Kents bror och sa att de kom, så nu börjar det fylla på med gäster och naturligtvis är alla som vill välkomna, faat jag kanske går å lägger mej mitt i allt men de får man väl när man e höggravid va????  Alla undrar de vad Kent önskar sej och jag har ingen aning alls för han vet inte själv. Inte kan jag komma på något som vi behöver heller.....hm......får tänka på det.

Ha de bra...vi höres  

Träffade Sandra....

Igår åkte vi till Gekås, fastän de va kaos dagen innan där...... Men Sandra kom ju ner å denna gången va ja ju ledig så vi åkte ändå. Steg upp tidigt så vi va där när de öppnade, kön ringlade sej väldigt lång men den gick framåt hela tiden å vi fick en trevlig pratstund på ca: 1kvart :-) Väl inne så plockade vi till oss en del av de lilla vi skulle ha sen gick vi å åt frukost på röda fikan, hann inte med det hemma ju, Sandra kom dit med så vi satt där en bra stund å tjatade, trevligt va det iaf. Sen plockade vi åt oss det sista men viktigaste, godis till Kents eventuella kalas på söndag, undra om det e han eller barnen som vill ha det mest:-) åkte hem vid 10,30. Skönt....
Kalaset ja, vi får väl se om vi e hemma å i så fall så blir det bara köpekakor, kaffe å smulpaj med bär, orkar inte med nått nu igentligen. Men det är bara en av hans 6 syskon som vi vet kommer än så länge + svärmor så klart, en familj är bortresta och de andra har inte frågat om det e kalas så jag räknar inte med dem, tänker inte fråga heller för ju mindre folka desto bättre man e ju så trött nu. Ringde till mor å sa att hon å Egon inte fick komma på söndag, de kommer ju snart ner ändå så va kan ta Kents firande då och det höll hon med om, 2 mindre på söndag, Skönt...
E lite utråkad nu, kan inte göra så mycket å de e tråkigt att läsa hela tiden, gå ut å gå då får jag så ont efteråt. Suck. Skulle jag ringa någon å de inte svarar men ser att jag ringt så blir de ju som galna å tror att vi åkt in, men jag tror att vi ringer från mobil alla vänner.....
Undra om Willo va på Lerk idag å hoppade clearrounder, får väl se om Sandra hör av sej å berättar gör hon inte det så har han antagligen inte varit där.
Idag ringde svägerskan å ville ha hjälp med att hitta camping i Sälen, så där e de nu, jag vet inte om det gick så bra, hittade en nere i byn men de ville ju ha på fjället men de fick telenummer till Lindvallen och till en som skulle ligga strax efter hundfjället. För väl läsa hennes blogg sen å se.

Nä nu e de nog dags att krypa ner i sängen, snart kommer Kent hem från jobbet å jag e jätte trött (ovanligt va?????)

Ha de bra vänner...kramar

Gamla kort....

Var ju hos mamma i söndags och fick då med mej de sista lådorna hem därifrån, kanske står det kvar lite lösa saker och en å annan tavla finna där med :-)    Till korten, hittade så många fina och roliga kort när jag gick igenom dem, har också slängt en hel del kort, gud vad pengar jag lagt ut på andras tävlingar, barn m.m........ jag vet att ni sagt till mej men jaja... har nu iaf sorterat allt och det blev ungefär hälften kvar, skulle behöva göra en sortering till så de kommer i rätt ordning och sätta in alla i album. kent har iaf fått se räv tavlan nu, den var med på ett kort från någon jul på 80-talet hos farmor. Vi har fått räv tavlan av pappa utan att Kent har sett den, men han ville ha den för att jag berättde att hans kära svägerska tyckte den va lite läskig :-) inga rävar bakom de öronen på honom, neeeeej då.....
Hittade också en hel del kort på rara små kusinbarn, bla. detta
image69
Inte årets badflickor kanske men iaf det årets........vet inte vilket år det var men det kanske någon annan vet. Visst var de rara.

De är faktiskt ganska rara nu med, tycker iaf jag.

Har idag inte bara sorterat kort utan också tvättat av spjälsängen så nu är det bara för Kent att sätta ihop den, men först SKA hyllan upp ovanför gästsängen han lyckades smita ifrån detta idag med... Suck....
Inte mycket jag kan göra nu, bäst att hålla sej gsk lugn så blir det inte så jobbigt att röra sej. Fast det börjar bli tråkigt att sitta framför tv'n å uggla, får väl kanske leta fram något broderi eller läsa min bok.
Ha de bra alla vänner.......



Namnsdag igen.....

Idag är det Emma som har namnsdag, Grattis till dej från oss.......
image68

Kram Agge, Kent å Måns

Margareta dagen......

Hur kunde jag missa detta (brukar faktiskt komma ihåg) när jag ändå tänkte på det i förr går, att det var snart mors namsdag.......FÖRLÅT.
image67

Grattis på din namnsdag mor......

Igår var vi inne i Halmstad och kollade runt lite i affärer, så nu var det jobbigt at gå idag igen.... Köpte present till Marina, en bok och en pyjamas till mej som jag ska ha med mej till BB och ett hyllplan till gästsängen. Nu ska vi bara montera den, ska bli kul att få klart i det rummet.
Inatt har jag legat vaken mycket, kanske är så här nu på slutet vad vet jag har ju inte varit med om detta tidigare, har hållit mej vaken under dagen så jag hoppas att jag får sova ordentligt inatt. Imorgon åker vi till Marina och firar hennes födelsedag, har inte träffat henne sen vi slutade skolan i juni förra året, det ska bli kul att ses igen. Vi kommer sedan att övernatta hos mor och Egon eftersom de inte bor så långt därifrån. Kanske smiter vi in till Ann och Isabell också om de nu är hemma vill säga, åker ju förbi hos dem på vägen.
Idag har jag faktiskt hittat damsugaren och gjort rent här hemma, det var skönt och välbehövligt. Har också varit hos Rufsi och gett henne en massa morötter, hon blev jätteglad :-) så nu e man populär där med. Sen skulle vi in till Hylte och handla lite men tog en sväng förbi Göran med familj (Kents bror) fast ett snabbt hej blir det ju aldrig där ju det borde vi ha lärt oss vi detta laget ju, men som vanligt alltid lika trevligt. Sen middag och nu ska jag nog snart krypa ner i sängen för ögonlocken börjar hänga rejält. Köpte för säkerhets skull en pocket på konsum så jag har något att läsa iaf jag ligger vaken inatt med, den jag köpte igår får jag inte börja på nu för den ska jag ha på BB om jag nu orkar läsa där...men om att ifall iaf...... oj så snurrigt det blev nu...jaja...

Ha de och vi höres om några dagar.....

Marina 30 år

Idag fyller Marina 30 år, så grattis till dej och nu är du väl ändå vuxen va????

image66
Marina leker cowboysare vid skolavslutningen förra året......

Kram till dej från oss och så syns vi på lördag

Segt.....

Kunde inte somna igår och vaknade sedan innan Kents klocka imorse, sen var det kört låg vaken till ca: 06,00. Sov naturligtsvis för länge efter det så var denna dagen förstörd. Har satt igång varmvatten beredaren åt Börje & co så de har varmtvatten när de kommer hem.  Snällt va.....
Har också varit hos barnmorskan idag och fick då inte träffa min barnmorska eftersom hon har semester nu :-( men det går bra med Carin också, henne har vi haft med föräldragruppen så jag känner ju henne lite iaf. Allt var bra förutom blodvärdet så jag för börja äta 2 järntabletter om dagen istället för 1 nu, men jag har inte kännt av något själv iaf. Vi konstaterade också att av de 4 i föräldragruppen som redan fått har 3 fått fått tidigare än beräknat och en gick mer än 1 vecka över, hoppas inte jag ska fylla upp den senare kvoten.......... vi är 3 par kvar som väntar nu.
Har fått lite hästdos också, Ann-Marie med familj är i Stockholm så jag får titta till Rufsi nu några dagar, det är härligt och lagom stort med en liten c-ponny som dessutom står stilla när kollar över henne, skönt att lukta lite häst igen:-)

Ha de bra i sommar värmen......

Dator krångel......

SKulle skrivit igår men datorn krånglade eller om det var denna sidan som krånglade, jag kom iaf inte in på sidan för att skriva. Nu känns det att det börjar närma sej för Bebben att komma ut, tycker att det har blivit jobbigt att gå och har ont av foglossningar nu. Men jag ska inte gnälla för jag har haft det bra hela tiden, fast lite synd är det om mej....... Tvättade upp 4 maskiner igår och då även de barnkläder och lakan som är nyinköpta, kändes konstigt at  hänga upp detta på torkvindan. Nästa bra torkdag ska jag tvätta upp farmors gamla lakan och örngott så att jag kan sy om dem. Rensade också rabatten fast bara den ena sen var det för jobbigt att göra det med :-)
Måns tyckte nog att det var väldigt varmt igår, sen hittade han en ny sovplats på eftermiddagen...
image65
där låg han sedan i flera timmar, detta var en av alla positioner han testade.......söt va????


Pratade med lillebror igår och de hade kommit till Söderhamn på sin resa till Umeå. Allt hade gått bra kan jag rapportera, husbilen låg som ett strykjärn på vägen sa han, är detta ett nytt uttryck jag missat? Antar att den låg inte rörde sej något mer än framåt....

Ha en bra dag.......

Casper

Igår var det en sakna Casper dag, det har nästan inte varit någon sådan dag sedan han gick bort men igår var saknaden stor.
image59
Casper i september 1995 strax efter det att han kommit till mej.


Började tänka lite på honom när vi var ute vid Egons & mammas stuga i Rånäs, han älskade att vara där vid havet där han kunde bada och mysa.
image60
Casper i havet vid stugan........




image61
Skulle alltid ha de största pinnarna han kunde hitta.......


image62
Efteråt kunde man ligga och mysa med pinnen i solen.........

image63
Som alltid barnens favorit, här med Elin förra sommaren.....


image64
......och här med Sofia september 1995

SOOOOOOOOOOOL.........

Idag skiner solen äntligen igen, cad gör man då jo tvättar så klart. Att det aldrig blir annat så fort solen skiner, men så är det ju när det nästan regnar hela tiden och den ska ju bara skina någon dag nu ju.
Igår när vi kom hem från var lilla tripp så tvättade vi bilen + städade den invändigt, det var verkligen välbehövligt. Stannade till på Ikea både på vägen upp och ner för att köpa hyllplan tyg m.m till vår gästsäng, men hyllplanen var slut både i Bäckebol och Kållered:-(    så det blev inget uppsatt nu heller, men allt annat är inköpt. Hittade ett linneaktigt tyg för 49kr/m som kommer att bli bra hoppas jag, det var neutralt och passar till allt. 
Idag sak jag förutom att tvätta försöka se hur man kan sy om gamla lakan till barnpåslakan. Har nämligen ärvt lakan efter farmor som hon har broderat på till sitt bröllop och jag vill använda de på något sätt, min granntant kom då med förslaget om att göra om dem och de skulle vara kul för de är verkligen jättefina. 
Ha en bra dag i solen
Dags att gå och hänga upp första maskinen nu.......  

Jo, vi åker....

Alldeles strax åker vi uppåt kusten till, vi ska bara......... duscha, plocka ner lite kläder å lakan, fixa till Måns mat å vatten och stänga av Börjes diskmaskin. Också naturligtvis skriva klart i bloggen :-)
Vi har inte bestämt oss ännu om vi tar Ikea på vägen dit eller hem, fast om vi gör det på vägen dit så kan man ju alltid ångra sej å byta på vägen hem, smart va?????
Svägerskan berättade idag att släktingarna hemma var besvikna över att vi inte kommer upp till "Arne dagen" (en liten tradition vi har och som är jättetrevlig) ja ja, vi kommer iaf inte, känns lite tajt med tiden och man vill ju vara hemma när det är så nära inpå. Fast det vet jag att alla förstår och att ni bara ska vara lite extra tjatiga på mej. Men jag vet kom ner å hälsa på här istället......fast kanske inte just då:-)

Ha de bra.....
Höres en annan dag........

Hm....

Skrev visst nått häromdagen om att jag skulle försöka ta tag i dammsugaren och använda den, detta har helt och hållet glömts bort. Men idag har jag tvättat och klippt gräset iaf :-) och nej det var ingen fara med att klippa gräs med denna magen.....
Det blir nog så att vi åker till Pappa i Ljungskile imorgon och gratulerar honom, efter det far vi till Mor & Egon i Henån och övernattar hos dem i stugan.
Kent jobbar över idag, är ju igentligen ledig på fredagar när han går kväll men men, lite extra i kassan är aldrig fel om han orkar, får väl göra som Angelica sa till mej tidigare i dag, ge han en öl varje gång han gör nått bra eller hur det nu va, han ska få flera stycken idag om han vill ha dem. Han hade tänkt att jobba över imorgon med men det är ingen som har frågat honom om han vill så de har väl någon annan på hans plats då, sen kan han ju inte få all övertid heller.
Åker nog in till Ikea på vägen imorgon, ska kolla på lite tyg till vår hylla/draperi över/framför gästsängen. Vet inte riktigt hur vi ska sätta fast draperiet ännu det finns flera förslag, kardborreband som säts fast på hyllplanet och tyget kanske blir för slitet till slut eller en vajer och hål i i tyget alternativt sy en kanal i tyget. Hmm... vet inte hur vi ska göra ännu.
Men vi har köpt konsoler och ska imorgon kolla in tyg.......det blir nog bra när det blir klart. Kollade igår på en bård till barnkammaren och hittade en jättesöt med Nalle Phu och hans vänner, inte sån där "Disney" stil tecknad utan lite mer åt det äldre hållet, ursöt.....

Ha de...... kram

Grattis Pappa

Idag fyller Pappa år, han har väl inget internet men kan väl iallafall gratulera honom här. (det kanske är någon annan som skickar dem vidare)
Stora grattis kramar från oss i Brännögård.

image58

Undra om han får någon sådanhär god jordgubbstårta i år.........tror inte det jag är ju inte där och bakar den till honom :-)

Nu har de åkt....

I förmiddags sa vi hej då till Kusin Mona med familj, det har varit ett riktigt trervligt besök och vi hoppas att det blir fler sådana.




Vet inte riktigt men Emma kanske kollar så att pappa har satt fast husvagnen ordentligt.......


Mona & Kent i samspråk innan avfärd

Fick rapport från Mona från Gekås där de stannat till på vägen, Christian hade fått blodand tand på det här att handla kläder :-) annars brukar ju männen vilja gå i källaren eller på net on net........
Emma hade väl varit lite lugnare denna gången men hade tydligen gått igång en del nu med:-)
Hoppas eran resa hem gick bra, själv har jag bara softat hela dagen förstår inte att jag e trött för vi har ju bara tagit det lungt hela tiden ni va här.

Imorgon ska jag försöka ta tag i den där dammsugaren och göra rent på golven igen, fast jag sa försöka vi får se hur det går.

Ha de gott alla glada.....

Kalas....

Skrivkramp......
Jo, idag har vi firat Christians födelsedag och hans mor och far(Gun & Åke) kom ner hit och firade honom med oss, så nu har de också varit här och hälsat på :-)   Jag bakade en kladdkaka (som var väldigt kladdig) som Emma sedan dekorerade med en tårtbild, den blev jättefin, till den hade vi grädde och lite jordgubbar mums va gott det va.....Kent hann äta slänga i sej en kopp innan han for till jobbet med. Lite lunch, grillad hamburgare tack för de Mona & Christian, hann vi också med innan de åkte vägen om Gekås för att sedan fortsätta hem.
Annars har det vait en lung och fin dag med sol nästan hela dagen faktiskt, härligt, det betyder att jag har kunnat tvätta och torka tvätten ute.
Här kommer lite bilder från dagen.......... de går att göre dem större om man klickar på dem.
              

Å jag kom visst med också i spegelbild i fönstret. 

Ha de och vi höres igen.....

Gekås igen.....

Nu har jag varit på Gekås 3 ggr på 3 veckor, knappt. Men det e ju så kul att det kommer vänner och hälsar på så vill de dit så hänger jag helt enkelt med bara.
Här kommer e liten modevisnnig från Emma (kepsen är inköpt i Stockholm) och Fia, tyvärr ville Fia bara posera 1 gång eller det gick inte å tvinga henne till mer :-)
                  

Det var väldigt längesedan jag var så läääääänge på Gekås men det va helt ok det med. Fick ju handla med en 9-årig shoppoholic, Emma blev nästan helt vild när hon fick gå och välja fritt bland alla flick kläder som fanns och ni som vart där vet att det inte finns LITE av dem. När sedan mamma med plånboken skulle vara med och sortera, som vi bestämt innan så försvann nog 20 plagg och då överdriver jag inte det gäller nog att hålla koll på den lilla damen :-) Fia däremot var lite lugnare, men så handlar hon ju för egna pengar. Jag fick handlat present till Kent så de va allt bra att vi åkte dit när han va på jobbet, ska nu bara gömma den på ett bra ställe, hur nu dert ska gå till det e ju han som har alla gömställen här ju......... gäller också att gömma kvittot.
Hemkomna blev det taco's till sen middag, mums va vi åt. Senare avslutades  kvällen med lite kortspel.
image50
Fia.Emma(trött), Agge.....Christian har gömt sig och Mona tar kort.......


Nu e de snart säng dags för även Fia och mej, ska bara vänta in Kent som kommer hem från jobbet när som helst.

Imorgon firar vi Christian som blir lika gammal som sin fru nu, med andra ord kan vi inte prata om den åldern...

Ha de bra och vi höres snart igen

Seg dag.....

Idag har det varit en seg dag, det har regnat hela dagen men nu på eftermiddagen har det slutat. Vi e som tuggummi allihopa. Mona & Christian var och hämtade Fia vid tåget i Falkenberg, Emma och jag passade då på att åka till Torup och handla lite, vi kom på att vi skulle nog baka en kladdkaka senare idag, men jag vet inte om det blir något för nu är hon inne hos Lovisa och leker (Kents brorsdotter). Men vi hinner nog med det imorgon istället.
image42
Felix, Lovisa, Emma och Måns spelar Yatzy i vår säng eller Måns försöker sova.......

Kanske ska sätta Fia på att baka istället, fast jag vet inte om hon går med på det, man får ju faktiskt diska också då ju........
image43
Fia med Måns, som försöker sova i nästa säng men de hittar honom överallt


Ser du nu Angelica att Måns kan vara snäll, om man bara e snäll mot honom. Fast han har iochför sej anfallit Kent och mej idag när han var som mest leksen.....


Kram på er alla.......

God Morgon eller middag

Nu har de kommit eller de kom igår, Mona, Christian och Emma, Sofia ska de snart hämta i Falkenberg dit hon kommer med tåget. Har nu av verkat en lååååång frukost eller det kanske va pratet efter maten som var det låååånga. Trevligt var det iaf.
Regnar gör det som vanligt men vi får väl hitta på något trevligt att göra inomhus. :-)

Fler rapporter kommer senare..
Ha de

Flera besök .......

Idag ska har vi ringt hit Göran, Nina & Benjamin på lite middag, annars kommer de inte hit för deras bil går inte hit. :-) Sen ringde Mona och frågade om de fick campa hos oss för det var tråkigt i Jönköping, naturligtvis är de också välkomna till camping björkåsvägen:-), äntligen som jag tjatat.... Hoppas bara att de stannar några dagar nu och inte åker hem med en gång. Tyvärr sticker ju Moa & Elin på semester idag eller imorgon så Emma fick inte träffa dem ju, ska ringa å kolla detta.
Nu har vi varit duktiga och städat hela lägenheten, det behövdes efter pojkarnas besök sen städad jag inte innan eftersom jag vet hur det blir när de kommer. Mycket spring ut & in......

Va en sväng hos svärmor förut och fick där kort på Kent som 10 åring kanske, jätte söta som jag skulle kunna scanna in hit men han har gömt dem den jäkeln, fegis e va han e.

Jaha, nu e de dags å börja med käket, vi höres...

Kram

Fel........

Naturligtvis var det fel skivor och inte kamera hon sålde till oss...Agneta var nog för arg när hon skrev innan.Men nu har jag fixat till allt efter ytterligare ett samtal till dem och helt plötsligt kunde de skicka rätt och dyrare skivor till oss utan kostnad givetvis. kanske läste de Agnetas hot om dagen ris;-)
Kenta

ILSKA!!!!!!!

Igår åkte de hem, mor/svärmor och grabbarna bus. Det var några härliga dagar, mor har skämt bort mej, som vanligt, vi har plockat upp de sista och hon har sytt upp de sista gardinerna. Vi hann ju med ett besök på Gekås oxå, där det inhandlades lite till till Bebben. Rasmus och Lukas har lekt hela dagarna med Felix och Pontus, antingen hos dem eller här hos oss.
Igår när de hade åkt hem for vi ner till el-giganten för att köpa en vidoekamera på rean, efter en del ångets och tjat med försäljaren + samtal till lillebror,tack,  så blev det en dvd kamera. Idag när jag skulle börja prova den så upptäcker jag att hon har sålt oss fel kamera, antagligen för att vi inte vill köpa den hon vill sälja oss, satans idiot......... Ilsken som ett bi ringde jag till dem och ville ha rätt skiva skickad till mej, men nä de gick inte. Så vi ska åka 8 mil för att få rätt skiva som vi trodde hon sålde oss igår, de va faktiskt hon som plockade fram det vi behövde. Satans igen........ Vi skulle naturligtsvis få bensin ersättning, glöm det jag ska ha milersättning punkt slut........ fast först ska Kent få ringa och tjata på dem också, sen blir det dagens ris i tidningen i en hel vecka. Hur svårt kan det vara att skicka mej rätt saker, de kan ju se på kvittot att de har sålt mej fel vara ju, allt finns ju kvar i dersa dator. De va nog droppen när det gäller denna affären.......
Tur att man inte skulle ha kamerna till något speciellt denna helgen eller idag...........

Nog om detta.
Kent ska jobba över idag och tjäna lite extra pengar, men han kommer hem en sväng mellan passen så han får i sej lite mat iaf och så jag får spy lite galla över elgiganten på honom oxå...... stackarn.

UNdra hur det går fär mor idag, hon skulle hjälpa Egon att resa tak kl 07,00....stackarn, hon behöver vila tror jag.

Vi hörs ........

Nu funkar den.....

Igår bar det av till Ullared, vi bytte vår lampa till vardagsrummet och bytte färg på gardinerna. Mor köpte bebis saker och flytvästar åt familjen Karlsson. Grabbarna hade egna pengar att handla för, men de fanns ju så mycket att välja på bland alla leksaker, vi hann att ta och lägga tillbaka några gånger, men tills slut blev det båtar och småbilar till Lukas och Monster Jam och småbilar till Rasmus. Rasmus tyckte att de skulle ha dessa leksaker här nere hos oss, men det lät som om han hade ändrat sig i går kväll. Jo, jag kom ihåg Catarinas byxor, de e bytta.....
Efter rundan på Gekås så for vi till campingen för att kolla om det var fullt eller ej på äventyrsgolfen, Yes, de va nästan tomt. Tyvärr hade vi ju glömt kameran, detta va riktigt kul. Rasmus började i mitten av banan att rada upp 3 å 4 slag per banan, Lukas fick iordning på putten och klarade flera hål utan att göra för många slag. På denna bana finns de både bunkrar och vatten, vilket vi hamnade i titt som tätt.
De har naturligtvis lekt nästan hela dagen med Perssons och vi hann inte mer än komma hem så va Felix här å lekte, undra om han hade satt upp någon spaningskamera här tro........
Idag regnar det jätte mycket, vi får hoppas att det går över så de kan vara ute och leka igen, vilket de gör väldigt mycket........ tv-spelen är helt oavända förresten.....
image41
Morgonbus med Måns framför tv'n



Nä nu ska vi äta en sen frukost, om jag kan slita dem från tv'n.

Ha de bra........

Japp, nu e de här....

De hann och komma innan vi for till barnsmorskan och då hade de ändå hunnit med att handla till oss på Ikea på vägen. Jag tror att mors bil har gått fort ner. Rasmus och Lukas va nog inne i lägenheten i ca: 5 min sen bar det av till familjen Persson. Som tur är slutade det att regna på eftermidagn så de har kunnat vara ute och leka. Fam. Persson for senare till Gekås och då blev Felix kvar här hos oss, som de har härjat idag. En sväng runt sjön har vi hunnit med oxå, ungarna på cyklar och vi till fots, Lovisa, Anna, Rebecka och Rebecka (Annas kompis) hängde också med. Sen blev det jordgubbar och glass till de ungar som va kvar jo, vi fick lite också :-) Vi har också fått hit lite duplo från Perssons och det har lekts gömme nu på kvällen. Tyvärr har de gömts sej på vår skohylla som sitter fast i väggen så den åkte i backen, Kent börjar bli riktigt händig med borrmaksin och skruvdragare nu:-) Vi slängde ut dem vid 21,00 för då började de bli för mycket här inne, så gömme fortsatte ute en stund tills Perssons kom hem.
image40'
Felix, Rasmus, Lukas och Lovisa vid gömme leken ikväll.......

Nu har vi trykt ner dem i sängen och de protesterade inte ett dugg så de e nog trötta och somnar nog snart.......
Imorgon blir det ev. Gekås för att byta vår kampa och gardiner, köpa va de nu va till barnen och byta Catarinas byxor....... ev. tar vi en minigolf runda också om det inte regnar.
Ha de bra..... vi höres

Imorgon kommer de....

Imorgon kommer mor/svärmor ner hit och med sig har hon de härliga grabbarna från Prässebo, tack för att vi får låna dem lite. Hoppas att vädret nu inte blir regn, regn och ännu mer regn som de har lovat, det blir ju så tråkigt då ju. Vi vill ha lite värme och lite sol så vi kan bada och vara ute, Kent har ju köpt vatten pistoler som de kan spruta på honom med, det är fullt tillåtet :-)
Idag har det inte hänt så mycket, åkte till svärmor 1 timma för tidigt så de a bara att vända å komma tillbaka senare :-(
Vi håller på att kolla på videokamera men har inte bestämt oss riktigt ännu för vad vi vill ha, vilket e bäst till billig peng, miniDV eller DVD?????
Kändes konstigt att gå hemma en kväll, det va längesedan de hände nu, visste inte riktigt vad jag skulle hitta på ju.....
Fick ett mail från Sandra som har Willo och allt går bra, även om han inte tycker att man behöver arbeta på ordentligt, men de börjar rätta till sig, han har ju gått på ridskola och halvlatat sig nu 1/2 år då blir de jobbigt att ändra sig ju.

Vi höres imorgon....

Kramizar från oss....

Här blir ingen vila.....

De e inte alls så hilma synd om Kent, han kan allt använda sin fot de blöder ju inte längre nu ju :-) å öl fick han igår ju....det finns ju massor av saker som ska plockas fram eller bort eller slängas eller vart det nu ska ta vägen.
Imorgon ska vi klippa oss och jag ska köra svärmor till tandläkaren, sen ska vi bara vila upp oss inför besöket som kommer på tisdag....
Vi har hämtat barnvagnen idag, har fått den av Kents bror Per-Anders och den är använd till 5 barn varav den äldsta är 13 år nu..... men den kommer nog att fungera alldeles utmärkt, ett tag iaf.

Ha de bra.....

RSS 2.0