Hm....

Skrev visst nått häromdagen om att jag skulle försöka ta tag i dammsugaren och använda den, detta har helt och hållet glömts bort. Men idag har jag tvättat och klippt gräset iaf :-) och nej det var ingen fara med att klippa gräs med denna magen.....
Det blir nog så att vi åker till Pappa i Ljungskile imorgon och gratulerar honom, efter det far vi till Mor & Egon i Henån och övernattar hos dem i stugan.
Kent jobbar över idag, är ju igentligen ledig på fredagar när han går kväll men men, lite extra i kassan är aldrig fel om han orkar, får väl göra som Angelica sa till mej tidigare i dag, ge han en öl varje gång han gör nått bra eller hur det nu va, han ska få flera stycken idag om han vill ha dem. Han hade tänkt att jobba över imorgon med men det är ingen som har frågat honom om han vill så de har väl någon annan på hans plats då, sen kan han ju inte få all övertid heller.
Åker nog in till Ikea på vägen imorgon, ska kolla på lite tyg till vår hylla/draperi över/framför gästsängen. Vet inte riktigt hur vi ska sätta fast draperiet ännu det finns flera förslag, kardborreband som säts fast på hyllplanet och tyget kanske blir för slitet till slut eller en vajer och hål i i tyget alternativt sy en kanal i tyget. Hmm... vet inte hur vi ska göra ännu.
Men vi har köpt konsoler och ska imorgon kolla in tyg.......det blir nog bra när det blir klart. Kollade igår på en bård till barnkammaren och hittade en jättesöt med Nalle Phu och hans vänner, inte sån där "Disney" stil tecknad utan lite mer åt det äldre hållet, ursöt.....

Ha de...... kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0