Filmer på Ellen

Funkar detta tro, klicka på länken och se Ellen i fjällen.

http://www.facebook.com/?ref=home#/video/video.php?v=259719950739




http://www.facebook.com/video/video.php?v=259719950739#/video/video.php?v=259706805739

Kläppen i bilder


Så har vi då varit i Kläppen iår igen. Ellen har lärt sig att gå, stå, åka rullband och nerför backen på skidor. Hon är jätteduktig och om hon får säga det själv; ja bäst:)

Lite bilder från vår vecka i Kläppen, skulle lagt upp lite filmer med men jag tröttnade på youtube som inte funkade som jag ville.


Glasögon köptes in och de uppskattades och jag vi åt visst lite choklad:)




Ellen balaserar i Jib Arenan, är väl igentligen till för snowboard och skidåkare, men funkar lika bra för Ellen:)




Måndagen kom och Ellen ville också ha skidor




Överlycklig över sina pjäxor, lilla prinsessan




Ellen i barnbacken, tjohooooo





En god fonduemiddag intogs i toppstugan, dit vi åkte med bandvagnen och ner med en liten pistmaskin, jättekul:)




Pappa provar selen på Ellen i barnbacken, fungerade utmärkt, Ellen vill inte åka mellan pappas ben vill åka själv:)




Ibland ramlar Ellen faktiskt men det är väldigt sällan för att vara knappt 2 1/2 år





Glädje:)




Inatt har vi sovit så goot i våra egna sängar, skönt. Ellen vaknade 5,30 för hon hade kissat ner sig, sen somnade vi alla om i vår säng, mysigt.


Dags att snart åka och titta till Willo som har tagits hand om snälla A-C och ridits av Nellie och Jennie.
Tvätthögen skall vi väl ta hand om med, men först blir det nog lite pannkakslunch.

Ha de vänner


Grattis Egon



Världens bästa Egon fyller idag 70år

Hurra hurra hurra från  oss till dig

Usel bloggare

det är jag, men jag skyller det på FB.

Julstöket är över sedan länge och prinssesan är mer än nöjd med sin julklappar, leker med dem dagligen nästan alla:)  Vi var på julafton hos lillebror med familj och dit kom först pappa och senare även mamma och Egon, härlig kväll hade vi, inte blev den sen heller eftersom vi alla var lagom trötta vid 22 tiden.


Oj, tomten kom till oss med, Ellen var väldigt skeptiskt men kunde iaf gå ner på golvet till slut.



Ellen leker med några av alla juklappar:)


Juldagen börjades med en härlig frukost, sedan for vi till kusin Mona med familj och gick den årliga juldagspromenaden med dem och kusin Pelle. Några kilometer avverkade vi i snö vädret, trötta och lite frus
na satte vi oss i bilen och styrde den mot Vara jösses vad det snöade......


En pulka fick Ellen av Mona


I Vara hos mor och Egon fick vi god mat och moster Junis och kusin Kristian med familj kom dit, trevligt att träffa dem det gör vi tyvärr inte så ofta nu längre.
Annandagen skottade vi fram bilen och körde den långa vägen hemåt, körde faktiskt runt Göteborg för att hålla oss på de större vägarna med tanke på alla snö som hade kommit och det var ett bra val även om det tog lite längre tid men det var bra vägar hela vägen.



Ellen hjälper till att skotta snö



Väl hemma var det dags för nästa julkalas hos svärmor men alla Kents syskon med sina familjer. Trötta blev vi inte kvar så länge som de andra utan åkte hemåt för att packa upp allt som fanns i den fullpackade bilen:) urk......



Ellen med kusin Rebecka hos farmor


Nyår firades här hemma i lugn och ro detta var riktigt skönt efter julens flängande. En god middag intog vi i vardagsrummet med brasan sprakande i bakgrunden, mysigt. Ellen somnade vid 21,30, skönt för henne att slippa med en jättesen kväll själv fick jag sätta igång datorn vid 23 tiden för att hålla mig vaken över tolvslaget:) vi la oss strax efter tolv och lyssnade till alla raketer som fortfarande for omkring.


Nyårbrasa:)


Ute i snön har vi varit mkt, tyvärr har det ju varit lite väl mkt kyla men korta stunder går det ju bra. Ellen kör pulka som en stolle om hon får, så nu har vi börjat med hjälm vid pulkaåkning så det inte händer ngn olycka.


Ellen på en av alla pulkaturer


Jag har försökt hålla igång Willo och har lyckats gsk bra tycker jag. Jennie har ridit en del bla tränat för Micke vilket var riktigt bra för de båda, Nellie har ridit och också fått till bra pass ska även rida idag. Jag har varit ute och galopperat i skogen och i backarna, skitkul tycker jag men Willo är skeptisk eftersom han måste vänja sig vid allt nytt och nytt är det eftersom allt är VITT!!!!!!!



Ha de bra vänner och vi höres:)

RSS 2.0