Vissa börjar bli gamla....

Ja, då fyller kusin Elisabeths äldsta son 27 år idag, jag visste faktikst det du..... Tror inte att han är Ellens äldsta syssling, Kent har ju en del kusinbarn som är äldre. Men gammal börjar du allt bli nu Jimmy, kommer ihåg när du föddes, jag var då med Elisabeth på kalas i Göteborg hos Pelle och jag sov över hos Mona om jag minns rätt, sen dagen efter kom Jimmy.
Igår eftermiddag när vi tänkte ta en promenad i höstvädret, då spydde Ellen en sådan kaskad att det va inte annat att göra en att ta ett bad. Det var minsann kräk överallt shit så mycket det fanns i den lilla magen, promenaden blev inställd. Jag drog istället ivä till ridklubben för at se om det var några jag kände igen där så jag kanske kunde ragga lite folk till våra tävlingar i september. Träffade på famlijen Hoff, alltid lika trevligt, stod å pratade med dem i 1 timma så mycket folk raggning blev det av, de hjade ju redan anmält sej själva hela familjen. Men jag fick en trevlig stund utanför lägenheten iaf.

image116
Ellen ligger och myser på filten och örngotte hon fått av Mona, detta va innan kräk kaskaden kom....


image117
......efter den blev det 1:a badet hemma......


image118
....sedan blev det en mysstund i pappas famn.....


Tills vi hörs igen, ha de...

Dubbel grattis!!!!!

Idag ska vi gratulera Ellens kusin Anna som fyller 16 år och min kusin Pelle som har en avservärt högre ålder, samma som Kent faktiskt.


image115
Undra om det blir några fina presenter iår tro........

Pelle har vi inget kort på så han slapp vara med på bild i bloggen, men jag tror att min svägerska i Prässebo kanske fixar till detta. :-)


Grattis till er båda från oss.......

suck....

En sådan otajming....

Fick precis mess från mor, de är på väg genom Österrike mot Slovenien. Kommer att passera St.Michael, kommer du ihåg brorsan....

3 veckor.....

Idag är det 3 veckor sedan Ellen kom till oss.
image114
Nytaget kort idag på lilla underverket.......med mamma tröjan på:-)





Har vintern kommit till er också? Här var det -0,9 grader natten till onsdag, inatt var det inte riktigt lika kallt men ändå. Fy så fort denna hösten kom eller har det varit sommar någon gång??????
Igår hade jag hoppsektions möte här hemma hos oss, Kent fick ta en promenad med Ellen för hon ville inte somna, sov nästan inget på rundan heller men ändå......
Mor och Egon har nu lämnat Salsburg och vart de var på väg nu vet jag inte, men det var mulet och grått iaf......

Ha de bra alla glada, vi hörs........

Vägning.....

Idag har vi varit på bvc igen och vägt Ellen, hon har nu gått över 4 kilo närmare bestämt 4100g och längden är fortfarande 54cm, jag tror inte att hon mätte riktigt förra veckan men nu la jag Ellen så att huvudet var precis i kanten det var det inte förra veckan. Ellen vill inte riktigt sova lika länge på nätterna nu men varför klaga hon sover ju iaf 5 timmmar i sträck mellan 2 mål ju :-) och nu 2 nätter i rad har hon väckt oss lagom till svenskarna insatser i friidrotts VM, så vi har tittat på dem samtidigt. Hon somnar betydligt lättare efter maten nu och har i 3 nätter sovit i sin säng i sitt rum. Hon är en liten ängel ibland vår lilla Ellen, kanske inte när hon kissar och bajsar på pappa när han ska byta blöja:-)

image113
Ellen sover tungt, just när vi tog denna bild så gjorde vi allt för att hon skulle vakna men inte hon inte.......



Liten rapport från mor och Egon, de campade 1:a natten i Puttgarden körde sen vidare till Kassel och idag skulle stoppet vara i Salsburg. De verkar ha en trevlig resa så här långt får bara glada sms, campingen i Puttgarden var tydligen superfin och det var som att vara på kanarieöarna sa hon, förstod inte riktigt hur men så var det.......
Läste något urgulligt i min svägerskas blogg, Rasmus 8 år hade fått frågan om vad som hade varit hans bästa sommarminne, han hade då svarat att hans faster Agge hade fått en bebis och att han hade hållt Ellen, så gulligt sagt och vi tycker också att hon är vårt bästa sommar minne.

Kram på er.....

FELIX!!!!!!!!

Grattis till Kusin Felix på hans 6-års dag.

Kramar från Ellen, Kenta och Agge

image112
Undra om det kanske blir ett trumset i present.........

Nu har de åkt.....

Nu har mor och Egon åkt på semester till Italien, de ska vara borta en hel månad. De var i ett dygn så mormor fick luukta och klämma på Ellen lite. 
image108
Ellen inspekterar husbilen tillsammans med Egon, den var godkänd......

image109
...sängen var också godkänd.

image110
Mormor fick ett kort på Ellen så hon kan vara borta en månad.

Idag har vi också gjort vår första lite längre resa, vi åkte till Elmia i Jönköping på hästmässa. Ellen var jättesnäll poch sov både dit och hem, det va mindre kul att äta i ett mini restaurang tält när regnet öste ner......... men till slut gick det också. Mässan var väldigt liten och som sagt allt var utomhus och det kom ett antal skurar idag. Vi träffade på Lina och Peter, klasskamrater från Skara, kul kul, har inte sett dem på över ett år nu ju. Sen kollade vi lite på allt möjligt, men det va inte så mycket.

image111
Ellen och jag kollar in en hoppclinic med Jens Wikström och Emelie von Essen, den var bra.

Vi höres......kram



 

Fullt fart.....

Idag har det varit full fart hela dagen. Började inatt med att Ellen ville ha mat efter det att Carro hade sprungit, sen skulle hon naturligtsvis inte somna påca: 1 timme. Bara att vänta å va gla, fast det e ju klart jag hade ju nått å glo på under tiden eftersom det va friidrotts VM på tvn :-) Antagligen ville hon inte somna eftersom hon sov i går kväll, så idag får hon allt vara vaken och mormor håller på att jobba på det nu.
Mor och Egon kom ner vid middags tid, strax innan hade Kent åkt iväg till Borås för att titta på Elfsborg-Helsingborg tillsammans med bla svågern Stefan. Det va en resa som Kents jobb ordnat och de var väldigt nöjda med matchen fastän det blev 0-0. Nu har de fått lite å äta när de kom hem, rester av tacopajen vi åt till middag.
Felix skulle jag passa men jag har inte sett så mycket av honom, han har lekt med kompisar mest hela dagen. Han och Rasmus kom hit och åt middag sen fick han ett plåster när han hade trillat och skrapat upp knät lite grann.......
Börje (Kents bror) med familj var här och firade Ellen idag också, så det blev lite go fika mitt på dagen. Ellen fick en fin klännig med tillhörande body och strumpbyxor, urgulligt som vanligt. Ellen gav också Maria ett kort och en blomma som tack för att hon hämtade oss på BB.
Mormor och Egon tog Ellen på en promenad till farmor med travlappen och lite kort på Ellen, senare under dagen tog mormor en promenad till. Tror att hon e ganska stolt nät hon går runt med vagnen:-)
image107
Handen är jätte god att stoppa i munnen, måste ha nått där när mamma tar bort maten ju....

Tills vi hörs igen........ Kram på er

Mera presenter.....

Idag har Kents farbror Bror & faster Linnea, som också är hans faddrar, varit här på besök. Ellen sov sig genom detta besök efter en väldigt gnällig förmiddag. Hon fick en söt randig body och tallrik med bestik av dem.
Vi har också promenerat Österike rundan idag, ja den heter så antagligen för att det går upp upp upp upp och sen ner ner ner ner......
Ellen har också fått sin skylt till barnvagnen så nu ser alla vad hon heter:-)
image104
Linnea med Ellen, som har sin fina klänning på sig som hon fått av Göran med familj.

image106
Naturligtsvis ett kort på Bror med Ellen också, Ellen som bara sover och sover......


image105
Märkt vagn.......

Nu ska jag vila mina trötta ben i soffan, Kent nämnde något om popcorn........

Höres.....

Gekås.....

Inatt sov vi 7 timmar igen, Ellen e duktig.....
Vi har också gjort Ellens första besök på Gekås, vi behövde handla present till kusin Felix som fyller år på måndag och Ellen behövde en jacka eller lite tjockare tröja. Det va svårt att hitta något sånt till en sådan liten tjej, men till slut blev det en 2 delad dress i plysch där vi kan använda tröjan som jacka. Hittade också ursöta bodys, å köpte 2 st, måste hela tiden tala om för oss att vi faktiskt har fått en massa kläder av Mona som FAKTISKT går att använda hade nog köpt ihjäl oss annars, gud va kul de e å handla. Vi hittade också en borste till Ellen med Nalle Puh på, mamma hittade små söta hårsnoddar och spännen men de var för stora:-( och några nappar. Farmor var också med s hon handlade till Ellen hon med, en 2 delad dress i fleece som blir jätte bra till vintern och en plyschdress.
Pappa har också blivit pappa idag, var inne på socialkontoret och gjorde en faderskapbekräftelse idag. VIlken tur att han fick bli Ellens pappa på papper med :-)

image102
Ellen i pappas stolta famn i en av sina nya bodys.....


image103
Det fanns en baksida på den med.....

Jo, vi köpte en där mamma fick vara med också:-)

Tjingeling och vi höres.....

En dag till har gått....

Har inte hänt så mycket idag. Var och hämtade kusin Lovisa i Torup efter skolan, sen åkte vi till Konsum och handlade. Just de...när jag skulle betala så tyckte jag att det blev lite mycket för ett litet paket blöjor, 3 tomater, ett paket bordmargarin och kvällstidningen 93kr!!!!!!!!     Kollade kvittot och då hade de tagit 63kr för blöjpaketet som skulle kosta 39,50......suck det va bara å tala om för dem vad det skulle kosta så fick jag tillbaka pengar för mer än 1/2 pkt........försökte de allt lura mej, kanske ska bojkotta den affären:-) nä, jag får se hur det går nästa gång jag handlar där.
Lovisa stannade kvar här hos Ellen och mej, Kent va med sin kusin och hämtade stolp. Tog nu ikväll en promenad till svärmor/farmor så nu sover Ellen så gott så jag får strax väcka henne så hon får i sej lite käk, sk försöka hålla henne liten vaken idag med, hon sov 7 timmar för andra natten i rad inatt:-) såååå skönt.

image101
Ännu en bild på sötnosen...
Det e verkligen så att mitt barn e sötast...

Kram på er

Grattis Erika

Idag fyller Ellens kusin Erika 18 år.
Vi säger stort grattis till henne........
image100
Erika med Ellen i famnen......


Grattis från oss i Brännögård

Växer.....



Nu har Ellen varit på bvc för första gången idag och där träffade vi kompisarna Oliver, Vidar och Annie alla från samma föräldragrupp. Det va kul å se alla igen så här efter det att vi fått våra små underverk. Ellen har vuxit, naturligtvis hon äter ju som en häst nu. Efter 4 dagar hade hon ju gått ner 280gr eftersom hon inte åt så ofta å jag väckte ju henne inte heller..... Men nu så börjar vi få ordning på grejerna och hon har gått upp till 3790gr och växt 4 cm på längden. Vi ser ju inte hur hon växer men alla runt omkring oss säger det och nu fick vi ju det bekräftat.
image98
Liten växer och blir större......

Vi har idag också tagit en promenad runt sjön tillsammans med kusin Lovisa medans pappa fixade käk till mamma och sej själv.

image99
Tupplur i vagnen efter promenaden.


Ha de bra alla goa vänner......

Besök från Nygård.....

Idag kom min kusin Elisabeth och hennes dotter Angelica på besök en liten stund (Angelica hade så bråttom hem), de hann göra Gekås innnan också men knappt det pga Angelicas stress...... Tyvärr glömde vi å ta kort på detta besök så det blir inga bilder från det. Elisabeth kom precis som alla andra med fin fina presenter, inte bara kläder som man annars får. Måns han blev nog lite glad iaföver att ANgelica kom, han försökte anfalla henne och hoppade efter hennes ben. Sen blev den stackars Elisabeth anfallen av han också, men det var nog för att han trodde att hon var lika busig som hennes dotter, han brukar aldrig göra sånt annars.
Vi har nu sorterat klart bland alla kläder vi fick från min kusin Mona och Ellen hade inatt på sej ett par sparkbyxor därifrån fast de va nästan för små så det blir nog inte använda fler ggr.

Får passa på att tacka för allt fint vi har fått av alla snälla människor.

Tack allihopa......
image97
Det bästa man har sätter man på bordet, eller hur.....

Tills vi hörs igen, ha de

Fotboll

Idag har Ellen kollat på EM finalen i hoppning på tvn, vi myste hon och jag. Senare åkte vi och tittade på kusinerna när de spelade fotbolls match o Torup för 13-års laget, tyvärr gjorde ingen av kusinerna något mål så laget förlorade matchen med 2-4.
Igår var vi bortbjudna till faster Inga-Maj med familj på middag, det var riktigt trevligt och jättegott med mycket vitlök,
image95
Ligger och väntar på att mamma och pappa ska äta klart så vi kan gå hem.......

image96
Faster Inga-Maj fick klämma och lukta lite........

Imorgon kommer Elisabeth och Agnelica och hälsar på oss.

Ha de bra där ute.......

Grattis på namnsdagen Ellen

Idag har våran prinsessa namnsdag.
image92
                                                                                                                                   (Fotat av mormor)
Ellen tackar för alla hälsningar........

Vi har haft morbror, moster och kusinerna från Prässebo här på en snabbvisist, de hade med sig sin nya husvagn som va jättefin och väldigt stor invändigt. Måns inspekterade den och tyckte den vaa helt OK, tror han besökte den fler gånger, som tur e ligger han här i fönstret nu så han blir iaf kvar hos oss. Grabbarna lämnade kvar godis här till oss, vi tackar så mycket för det de va jätte gott :-) mumsar för fullt just nu....
Moster Malin höll Ellen vaken igår kväll i flera timmar (eller kanske var det lite magknip) vilket gjorde att mamma och pappa fick sova till kl. 06,00 yippi!!!!!!  Hon hade också köpt en del mössor till Ellen på Gekås vi tyckte om dem allihop, moster är lite mössoman....

image93
Kusinerna Rasmus och Lukas med Ellen.

image94
Pappa och Ellen sover lite extra på morgonen när mamma duschar....... Ellen ville hela tiden ligga på snedden, ålade sej själv dit....


Willo tog igår sin första placering med Sandra, de var i Kungsbacka och i 1:a klassen var de felfria till sista hindret då kom han på att de va farligt och nitade så Sandra den stackarna åkte av, i 2:a klassen va lite motsträvig som vnaligt men gick felfri båda faserna och blev 10:a jag tror det var 14 placerade. Kul att det lossnar lite nu, de var ju första utanför placering på Lerk också.

Hej då och ha de bra.........




Pappa har fixat......

Idag har pappa satt upp en hylla ovanför Ellens säng och hängt upp mobilen med hundarna som mormor köpte till henne. Det blev jättebra, fast jag Ellen och jag fick hjälpa till lite granna......

image90

Ellen har oxå provat den nya klänningen som jag köpte i måndags till henne och den passade jättebra.

Vi har oxå haft besök av kusinerna med föräldrar från Frillebo, som hon oxå har fått ärva vagnen av.....

image91
Frida, Sara, Jonas med Ellen, Ida och David

Frida hon hann knappt komma in förrän hon frågade om hon fick lyfta Ellen, jag lovade att hon skulle få hålla henne när hon satt i soffan. Fast det var nog lyfta hon gärna ville göra för den frågan kom flera gånger även efter det att hon fått hålla henne alldeles själv. Ellen fick vara fotomodell med var och en av kusinerna, bara bra så vaknade hon till ordentligt innan det var dags för käk.

Imorgon kommer kusinerna från prässebo hit och hälsar på, naturligtsvis är farbror och faster med oxå. Vi väntar på er.......

Kram till alla snälla människor.....

Nu har jag varit lite slö......

Jag ska försöka skärpa mej och blogga nästan varje dag iaf:-)
Igår natt var vi vakna melllan 00,30-05,00 Ellen och jag eller hon sov 20 minuter å då han jag inte somna. Men inat har vi fått sova 3timmar mellan matstunderna, det va skönt.

image88
I söndags var farmor och några av kusinerna, Erika, Rebecka och Pontus  på en liten visit (famor ville klämma lite på Ellen)

I måndags var vi inne i Hylte å skulle handla lite på Ica, men jag var tvungen att åka förbi LIse-Guns (en barnklädes affär) det kostade nästan 300 kr, men så fick jag köpt en jättesöt Pippi klänning oxå+ lite annat smått å gott. :-)

Igår var Fritte och Gunnel här på besök, de passerade nästan på sin väg från Helsingborg, kul med besök från släkten hemifrån. Fritte skulle ringa och berätta för Ellens morfar att han redan hade träffat henne, vilket naturligtvis inte morfar gjort ännu, är det inte typiskt småsyskon å hålla på så :-)
image89
Gunnel ville oxå klämma lite, sååååååå mysigt.

Idag har vi varit i Halmstad på bl.a Babyproffsen å köpt en spegel till bilen så jag kan se underverket när jag kör. Hon sitter nämligen i mitten i baksätet.

Tack igen för alla hälsningar, tackar så här istället för till alla var och en......

Willo har förresten varit och tävlat igen, denna gången en riktig tävling i Lilla Edet och Sandra rapporterade att han skötte sig bra denna gången. En vägring på muren i 1:a klassen och en rivning i 2:a klassen, hon var nöjd med hans framsteg och nu ska de till Kungsbacka på fredag och där har han ju aldrig varit så vi får se hur det går då.

Ha det bra...... vi höres

Hallandsposten 2007-08-14


Skönt att vara hemma....

Det var skönt att sova hemma, har sovit jättegott inatt i min säng, de timmar vi sov vill säga. Fast det var många ändå. Idag har vi varit på 1:a utflyckten, vi åkte till Sjönevads marknad och lilltjejen sov sig igenom detta, det var skönt att komma ut lite och inte sitta inne hela tiden. Kunde iof gått ut här hemma men det e ju inte lika kul ju, jag mån oförskämt bra fakstikst än så länge så det är väl bäst att passa på. Köpte lite marknadsgodis, kläder till gumman, korv till Kent. Nu är vi alla lite trötta, jag väntar på att gummna ska vakns så jag kan ge henne lite mat igen å sen gå å lägga mej. Ska nog bänka mej framför Beck nu.
Sov gott, det hoppas jag göra..

image87
Här är en liten bild till på underverket........

Förresten.....Måns har provat sängen ihop med gumman idag, hon blev jättearg när pappa tog bort honom fast han han bara hann vara där knappt nån minut.......


Kram till er........

Nu är vi hemma.....

Tack alla för alla hälsningar vi har fått........
Här kommer lite bilder på vår lilla tjej, som ännu inte fått något namn.

image76

ca: 10 minuter gammal......

image77

ca: 2 timmar gammal hos pappa......

image78

på BB efter 3 timmar....

image79
pappas tjej......

image80
Ida blev första kusin att träffa mej...... vilken tur att vi va å sjukhus samtidigt


image81
sen kom mormor å Egon

image82
å faster Ann-Marie med kusinerna Elin....

image83
å Tobbe som hade så gott knä så jag somnade

image84
å Moa.....

image85
Jag va den enda som hade fina ballonger på min säng, som jag fick av kusinerna Lilja......

image86
Hemma i mamma å pappas säng.....


Håll tillgodo, det kommer säkert fler bilder.....

Tack igen alla.....

Nya tillskottet

Här är kommer adressen som ni kan beundra deras lilla bebis.
Vid tangentbordet  Agges svägerska.

http://www4.lthalland.se/extra/baby/?module_instance=1&action=search&template=extra_baby_list_index.html

EN FLICKA

Idag klockan 18:05 fick vi en liten flicka 3720gr och 50 cm.

Besök......

I morse(vid 10 tiden) ringde kusin Elisabeth å frågade om hon fick komma ner å hälsa på, jajamen svarade jag glatt. Tänk om det nu kunde hända nått eftersom både hon, mor & Egon va på väg hit för besök. Men tji fick jag, inget hände idag heller, dagen e iof sej inte slut men de e inte lång tid kvar på den. Ja ja, Malin sa att det inte fick bli nått imorgon för då hade hon redan någon som fyllde år och det har vi med ju........ ja ja de kommer när det kommer så är det. Tog iaf en promenad runt sjön med Elisabeth, Christer, Egon & mor trodde inte jag skulle orka men det gick bra. Hängde sedan på Mor till Gekås och då blev det lite jobbigt fick sätta mej å vila en stund där inne + att vagnen va bra att hänga på. Mormor & Egon köpte både babysitter (stavas det så) och babyvakt till oss, tack så mycket. En drös kläder hade de med sej oxå, jätte söta.....
Willo har idag varit på Lerk igen och hoppat clearround, vägrade ut sig i 90 cm men fick bara en rivning i 1m så det går framåt iaf, fast det hade varit med motstånd hela vägen han e fortfarande väldigt spänd. Stackars liten krake som måste tävla, fast ibland måste man faktiskt bli lite vuxen och man kan inte gå i sin lilla värld hela tiden.

Tack för alla små gullliga kommentarer vi får och vi väntar vi oxå jag lovar. Det blir ju ingen Hildegard nu Malin eftersom det inte kom någon Bebbe idag........gud vilken tur, jag menar du får behålla ditt namn själv man vet ju aldrig det kanske kommer en liten tjej hos er ju nån gång :-)

Dags att nana......... höres vänner, kram


Japp, ja e fortfarande kvar hemma....

Så är det, jag lär väl gå de där 2 veckorna över tiden det är väl bara att acceptera detta. Va idag nere i Halmstad och shoppade lite, en ny body till Bebben, mat, en bok till mej (går åt många nu), gjorde ny nyckel till lägenheten å Kents mc å köpte en present till Ida (Kents brorsdotter) som ligger på sjukhuset sen förra måndagen. Hon har haft kramp anfall typ som epleptiska fast det är inte detta. Nu är hon bättre men får fortfarande kramplösande via dropp. Hoppas de kommer på snart var det är för fel, så det blir bra någon gång. Hon blev iaf jätteglad för tröjan hon fick av oss.
Hela dagen gick till Halmsatd så Kent slapp förrådet idag med, men imorgon så blir det nog av. Det va skönt att slippa gå här hemma i lägenheten en hel dag för en gång skull, dagen gick så mycket fortare då  ju.
Imorgon kommer nog mor & Egon på besök innan de far vidare till småland.

Ha de bra govänner....

ja, ja.....

Jag vet att jag inte skrev nått igår, men hade inget å skriva om ju....... Eller, va i Falkenberg å fördrev lite tid, lämnade in sadeln för försäljning å gick i affärer. Blev bara trött å stel av detta så ska nog sluta med det.
 Willo va å gjorde bort Sandra igår igen, stackars Sandra undra hur länge hon orkar prova:-)   De va iaf i Uddevalla och i 1:a klassen kom de inte över 1:a hindret för han va rädd för mannen med startflaggan och startsstolparna, men efter ett antal försök så vågade han gå förbi, ok det stod oxå ett farligt domartorn brevid hindret. 2:a klassen så blev det återigen 2 stopp på hinder 1 men sen tog han 2:an av bara farten och kom till 3:an, där han någon dum månniska ställt ut sådana där hemska tidtagarstolpar igen ju (hindret skulle hoppas åt andra hållet i fas 2 och som sista hinder) så då va ju de superläskiga ju. Stackars Sandra säger jag bara, fast hon lätglad iaf när jag pratade med henne på telefon efteråt, han hade varit jättefin och dukitg på framhoppningen och varit snäll å lasta, stod snällt i transporten och var snäll att brodda av och på (tävlingen gick på gräs) så hon tyckte att han hade gjort framsteg sen i onsdags. Tur att hon är positiv iaf.
Idag ska vi sätta upp lite krokar i tvättstugan så vi får upp saker på väggarna och lite mer fri yta på golvet. Sen ska Kent få börja att organisera förrådet, eller jag ska tala om vad han ska göra och han får göra, äntligen händer nått här på dagarna de ha vart så tråkigt nu de sista.

Arnedagen verkar ha flytit på utan vårt sällskap, vi får ta nya tag nästa år. Det blev iaf ingen födelsedag på den dagen, som kanske tur är.

Ha de bra alla vänner....

Bäst att blogga.....

Det är väl bäst jag försöker skriva lite varje dag, har fått så många komentarer nu om att ni tror jag har åkt in eftersom jag inte skrivit något på flera dagar. Men jaj har ju inget att skriva om ju, går ju bara här hemma å inte gör något.
Jo, Willo va iväg igår på clearround med Sandra å han hade varit helt hysterisk, rädd för allt å inget tydligen. Men det hade gått bra till slut fast första rundan druttate hon visst av stackarn. På lördag ska de till Uddevalla och tävla på riktigt, får väl se hur han uppför sej då, fast det e klart är man stor å har en liten hjärna så är inte livet lätt. Men han lär väl sej någon gång han med.

Ha de bra alla vänner, vi hörs.....

Grattis Alexander

Idag fyller Alex 19 år, har inga nya kort på dej men väl många fina på dej när du va liten å rar............ Kanske du nu med:-)
image75

7 år tror jag du är här(1995), tänkte leta upp ett med dej å din favvohund kipck (cliff) på men hittade detta först det är så många kort att gå igenom.

Grattis från oss i Brännögård......

som fortfarande väntar.........

RSS 2.0