Vägning.....

Idag har vi varit på bvc igen och vägt Ellen, hon har nu gått över 4 kilo närmare bestämt 4100g och längden är fortfarande 54cm, jag tror inte att hon mätte riktigt förra veckan men nu la jag Ellen så att huvudet var precis i kanten det var det inte förra veckan. Ellen vill inte riktigt sova lika länge på nätterna nu men varför klaga hon sover ju iaf 5 timmmar i sträck mellan 2 mål ju :-) och nu 2 nätter i rad har hon väckt oss lagom till svenskarna insatser i friidrotts VM, så vi har tittat på dem samtidigt. Hon somnar betydligt lättare efter maten nu och har i 3 nätter sovit i sin säng i sitt rum. Hon är en liten ängel ibland vår lilla Ellen, kanske inte när hon kissar och bajsar på pappa när han ska byta blöja:-)

image113
Ellen sover tungt, just när vi tog denna bild så gjorde vi allt för att hon skulle vakna men inte hon inte.......



Liten rapport från mor och Egon, de campade 1:a natten i Puttgarden körde sen vidare till Kassel och idag skulle stoppet vara i Salsburg. De verkar ha en trevlig resa så här långt får bara glada sms, campingen i Puttgarden var tydligen superfin och det var som att vara på kanarieöarna sa hon, förstod inte riktigt hur men så var det.......
Läste något urgulligt i min svägerskas blogg, Rasmus 8 år hade fått frågan om vad som hade varit hans bästa sommarminne, han hade då svarat att hans faster Agge hade fått en bebis och att han hade hållt Ellen, så gulligt sagt och vi tycker också att hon är vårt bästa sommar minne.

Kram på er.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0