GHS 2016

Usch, detta är jobbiga men roliga dagar. 
Jobbigt för att det står godis framme överallt, jag som kämpar med att hålla mig borta från det i vanliga fall. Nu är det sjukt jobbigt och kanske lite tidigt på min resa att bli så här utsatt. Godis i var och varannan monter, godis nere där vi jobbar. Rent ut sagt skitjobbigt


Ellen åker karusell på en stegrande häst😊

Lite vila och titta på hoppning

Snart dags att bygga fram till world cup framhoppningen 👍🏻



5 veckor idag

Idag är det 5 veckor sedan jag opererades och jag har tappat 10kg sedan dess och sammanlagt 20kg 😄
Känner mig verkligen supernöjd. 
Har också börjat äta annat än purémat, fuskade och började i helgen😊 får ju äta knäckebröd nu och har valt fine crisp. Gott att få tugga på riktigt. 

Nästa vecka är det Göteborg Horse show och jag är lite nervös för ätandet där😁 men hoppas att jag får det att fungera med den maten vi bjuds på. 

Tills vi hörs igen
Ha de Go vänner 😍

Drygt 4 veckor

Nu har jag bara några dagar kvar med purémat. Ska bli skönt att börja äta lite mer normalkost. 
Jag måste komma på något bra mellanmål att med mig till GHS förutom banan som jag äter nu. Behöver nog lite annan mat med beroende på vad de serverar oss där, hoppas matsedeln finns klar när jag är där på söndag. 


Har varit mycket nötfärs rätter nu, här nötfärslimpa


Tacos häromdagen 👍🏻😀

Idag kom jag till mitt första mål med viktnedgången, att kunna ha ridbyxor igen 😄💕👍🏻

Kanske kunde kommit i dem tidigare men provade inte förrän idag. 
Har hittat andra stallkläder som jag också kunde ha, mina elever kommer inte känna igen mig😂😂😂

Jag kan nästa inte fatta hur många kilo jag redan tappat. Känns nästan ofattbart😊

Tills vi hörs igen
Ha de Go vänner 



Det rullar på

En dryg veckande puré har gått nu eller jag började ju en vecka tidigare så igentligen 2 veckor. Bäst just nu att äta är köttfärssås med olika tillbehör. 
Ibland med kokta grönsaker, ibland med potatismos eller kanske i en liten omelett. 

Har köpt keso och ska prova detta någon dag. Har provat för evigheter sedan och gillade det inte då men man kanske har ändrat mig 😁
Har också provat att jobba full tid denna veckan och 5 lektioner på rad va för mycket men 4 funkade så idag ryckte Marija in och tog första så fixade jag resten. Nästa vecka kör jag allt själv, börjar fungera bra med ätandet och jobbet med 👍🏻

Vi höres vänner
Ha de gött


Jobbig dag

Idag har varit jobbig, matmässigt. Har inte ändrat något direkt, kanske bönorna men jag mosade ju dem i munnen. Ja ja, dessa dagar kommer väll komma i mellanåt bara att vänja sig. Idag har jag viljat äta allt annat som folk sagt att de ska äta. 👎🏻
Nu ikväll gjorde jag lite köttfärssås från recepboken jag köpt. Gott gott gott😀 hoppas jag inte får knip i magen nu bara. 


Kilo fortsätter att försvinna, i lagom takt känns det som. Vill inte att det rasar så man inte hänger med, men man kan ju bara önska för man vet ju inte hur just sin egen kropp reagerar. Jag har iallafall inte gått upp efter sopporna utan det har gått långsamt neråt. 
Idag hittade jg ett par jeans som jag inte använt på länge länge och skärpet fortsatte förbi det vanliga hålet 😄
Nä nu ska jag ta med min mat till tvn för jag kan ju inte skynda mig att äta som de andra får göra 👍🏻
Tills vi hörs 
Ha de gott


2 veckor

Idag har det gått 2 veckor sedan jag kom hem från op och jag har tappat 4kg efter op och sammanlagt 14kg. Kan nästan inte tro att det är sant 😀
Jag började äta puré mat förra veckan i stället för de varma sopporna för de fick jag inte i mig mer. Det har funkat bra och idag går jag över på puré kosten helt. 
Igår började jag också ha lektioner igen, men bara halva min arbetstid så 2 om dagen blir det. Förra veckan jobbade jag samma tid men hemma mest med administrativt arbete. Man har verkligen fullt upp med att hålla koll på mat tider planera mat och komma ihåg att ta med sig mat. 😳 Men jag börjar bli bättre på det iaf. 

Vänner vi höres 
Ha det gött

RSS 2.0