Härlig dag

Idag har jag rensat lite av rabatterna och lite av gången. Ellen har lekt i sandlådan, spelat bandy, blåst såpbubblor, sparkat boll och terroriserat Sluggo den lilla stackarn. Nu har jag bara resten kvar, hittade ett land på baksidan som visst glömts av :-( oj oj får ta det en annan förmiddag.
Efter ett par timmar ute var det dags för att gå in och vila lite för Ellen (och mig). På eftermiddagen så tankade vi bilen (inför morgon dagen) åkte till stallet och pysslade om Willo lite, skrittade han på lina och han är fortfarande stel men det är mycket bättre.
Hemma igen så ville Ellen inte in klockan var ju bara 19.00 så det gick inte alls fö sig...... ja ja mamma gick med Ellen till sandlådan en stund och lekte medans pappa dukade fram kvällsmat som han hade med sig från ett möte på jobbet, smörgåstårta, mums......
I morgon är det tävling igen, sista omgången för ponny laget och vi ska till Olsegården, har aldrig varit där innan. Ska dra med mig Ellinor och hennes ponny plus tre tjejer till som vill heja och hejarklack behöver vi.

Här kommer lite bilder från dagen.



Såpbubble blåsningen går bra nu, men bubblorna kom ej med på bild.




sandtårtorna går också bra, wow låter det från Ellen när hon lyfter formen. Denna har hon gjort helt själv.

Ha de vänner nu blir det en dusch sen soffan, eller tvärtom Ellen har badat upp allt varmvatten nu ju.....



LILLEBROR!!!!!!

Idag firar vi min käre lillebror, Ellens fadder och Kents svåger.
Hipp hipp hurra på din din dag idag.



Mikael lär Ellen att spela piano och hon har övat :-) som tur är slipper vi köpa instrument till henne för det fixar morbror.



Till slut kanske hon blir lika grym som dig.......



Kramar från oss och Ellen skickar med lite pussar också

GRATTIS MOSTER JUNIS

Massor av grattis kramar till dig Junis idag på din 60 års dag.
Tyvärr är jag på tävling hela lördagen så vi kan inte komma till dig då.


Ser på denna bild att det är dags för moster Junis att komm hit på besök nu. Ellen är mycket större nu jag:-)


Kramar i massor från oss

Jo jo

Nu så var det gjort, jag har varit på anställnings intervju i Smålandsstenar. Jo det kändes bra men man vet ju aldrig hur det går. Tyckte om stället, arbetskamrater och upplägget de hade. Bara att vänta och se.


Lite som hänt sedan sist.......




Ellen fick ett påskägg med bla marsipan kycklingar i, mums.




Har varit och firat Rasmus 10 års dag på Granehill. Ellen och Emma hade lite kul på studsmattan:-)





Ellen och morfar sjunger för Rasmus.
Malin kan du maila över bilderna jag tog med din kamera?




Ellen tackar för glasögonen hon ärvt av Rasmus och Lukas:-)


Ha de

RASMUS!!!!!!!

Idag gratulerar vi Rasmus på hans 10 års dag. Vi kommer senare till dig och firar. Kram på dig.




Färskaste bilden på Rasmus i mors dator, Tacos är ju gott......


Vi åkte igår upp till Vara för en liten övernattning hos mor och Egon. Fick en härlig middag med bakpotatis och grillad fläskfilé när vi kom hit. Sedan var vi mätta och trötta resten av kvällen. Nu är det dags för frukost och sedan styr vi kosan mot Trollhättan och Överby för att shoppa lite med presentkort vi har.
Sedan färd mot Granehill och kalas.

Kram på er

Bara fördelsedagar nu ju :-)

Idag gratulerar vi Emma i Nygård på hennes 11 års dag



KRAMAR FRÅN OSS

Häxan åkte aldrig......

Nä, denna häxan kommer alltid vara kvar och kommer alltid vara lika elak, om det nu är det jag är. Hur jag än gör har jag röva bak och kan tyvärr inte göra något åt det.
Har idag averkat ännu en klubbhoppning där jag var domare och då automatiskt ansvarig för denna tävling eftersom ingen annan har utbildningen för att vara det i klubben. Skönt att några få är tacksamma iaf annars hade man inte orkat göra detta gratis gång efter gång. Ellen och Kent var som tur var med på klubben annars vet jag inte hur jag hade kommit hem, stortjöt hela vägen tårarna ville aldrig ta slut ju, man känner sig så misslyckad när allt man vill är väl. Har kvällen i stallet idag och så ska vi iväg tll vänner vid 19 så det blir att lämna av Kent och Ellen och sen fara till stallet för min del. Fast igentligen har jag ingen större lust att åka någonstnans alls, vill bara sitta här med en stor påse godis eller chips och gråta. Fan, det är vår nu och då ska man inte vara deprimerad ju.


Igår gick vi bingopromenad här i Brännö, naturligtsvis vann vi inget men vad gör det vi hade ju den sötaste påsk kärringen som finns. Jag hade rotat lite i ärve lådan några storlekar för stort och hittade en klänning som blev en lång kjol, mormor hade en schalett och så Ellens egna förkläde sen var det bara prickarna på kinderna som fattades.



Jaaa du är den sötaste som finns






Här lite närmare så fräknarna syns.


Kvällen tillbringades i soffan med dotter och sambo efter det att Elin hade fått sig en dust på ridbanan. Efteråt fick en lycklig Ellen skritta av Rufsi, så fin i sin hjälm och provade att trava lite pappa hängde inte riktigt med så han drog nästan av henne men Ellen bara skrattade:-)


Kent tog kort på Willo idag, där han går den elaka hästen i sin ensamhet. Vi pssar bra ihop han och jag.




Nu ska jag ut och rensa i rabatten sen får vi se hur det blir ikväll....

Ha de

LÅÅÅÅÅÅNGFREDAG

Vi börjar med en stor grattis kram till ANGELICA på hennes dag idag.



Härlig bild på Angelica och Tonic



Annars började denna dagen inte så bra och den kommer att bli fruktansvärt lååååång.
Fick ett mail från en i styrelsen och skrev sedan själv ett låååångt mail till personalansvarig. Suck dena cirkus tar aldrig slut. Om man inte vill ha någon på arbetsplatsen kan man väl säga upp henne istället för att testa alla andra metoder eller.......

Nu ska vi ut och hänga tvätt och städa bilen, fick slänga i maskinen kl 3 i morse då katten sket inne på vår smutstvätt....... nu vet jag snart inte vad vi gör med honom.
Stallet åker jag nog till ikväll när det är lite lugnt där, är inte på det bästa humöret nu för att träffa andra där så det kanske e bäst att inte träffa andra så blir det inte så mycket argt sagt??????

Fotade Ellen igår och hennes sandlåda



Glada Ellen och hennes sandlåda


Ska väl se om jag lyckas göra henne till påsk kärring idag, vi har ju påskpromenad här i eftermiddag.


Glad Påsk på er

Gäsp......

Så trött jag är hela tiden, fattar inget men men så är det.
Idag skickas ansökan till nytt jobb, håll tummarna för mig är ni snälla.
Ska också åka iväg och hämta eller köpa hö nu på morgonen ska träffa Pia i stallet strax efter kl 9, vu var iväg förr veckan med och ville då kört med två släp me så mycket kunde vi nog inte få sa de när jag ringde men när vi väl var där så frågade vi igen och då blev svaret att då får ni komma de närmaste dagarna för annrs gör vi av det på annat sätt....... MEN jag frågade ju om vi fick två lass och det fick vi ju inte, ny bror nya beksed, ja ja.......

Ellen har fått sin sandlåda i ordning, en favorit vill jag lova. VI har varit på kyrkis i Torup och Ellen puttar och tar saker hela tiden, suck. Men så sa jag till henne att hon skulle ta i handen och visa Casper (som är Ellens sysslings son, stor släkt) vart de skulle gå och då gick allt mycket bättre.



Ellen och Casper som vänner istället :-)


Har också varit i Frillebo på 15-års kalas i lördags det var Jonas som firades. Alltid lika kul och lifullt på kalsen här nere, Ellen lekte med sina kusiner det blev både volleyboll och brännboll. VI fick en jättefin teckning på Ellen som kusin Erika har gjort, tack igen.



Ellen och Anna väntar på sin tur.....






SPRING!!!!!!!!!!!



I söndags var vi ute på ponnyhoppning med div 3 laget, tyvärr blev det kallt och blåsigt men det gick det också. Jag är ju lagledare för detta lag och för hästlaget och Elin kusin är med och rider i ponny laget. Elin gjorde 2 noll runder i sin andra tävling, super duktigt, och det var alla andra i laget med föresten.

Nä nu måste jag slänga i mej lite frukost så Pia slipper vänta för länge på mig.


Ha de

RSS 2.0