Fullt fart.....

Idag har det varit full fart hela dagen. Började inatt med att Ellen ville ha mat efter det att Carro hade sprungit, sen skulle hon naturligtsvis inte somna påca: 1 timme. Bara att vänta å va gla, fast det e ju klart jag hade ju nått å glo på under tiden eftersom det va friidrotts VM på tvn :-) Antagligen ville hon inte somna eftersom hon sov i går kväll, så idag får hon allt vara vaken och mormor håller på att jobba på det nu.
Mor och Egon kom ner vid middags tid, strax innan hade Kent åkt iväg till Borås för att titta på Elfsborg-Helsingborg tillsammans med bla svågern Stefan. Det va en resa som Kents jobb ordnat och de var väldigt nöjda med matchen fastän det blev 0-0. Nu har de fått lite å äta när de kom hem, rester av tacopajen vi åt till middag.
Felix skulle jag passa men jag har inte sett så mycket av honom, han har lekt med kompisar mest hela dagen. Han och Rasmus kom hit och åt middag sen fick han ett plåster när han hade trillat och skrapat upp knät lite grann.......
Börje (Kents bror) med familj var här och firade Ellen idag också, så det blev lite go fika mitt på dagen. Ellen fick en fin klännig med tillhörande body och strumpbyxor, urgulligt som vanligt. Ellen gav också Maria ett kort och en blomma som tack för att hon hämtade oss på BB.
Mormor och Egon tog Ellen på en promenad till farmor med travlappen och lite kort på Ellen, senare under dagen tog mormor en promenad till. Tror att hon e ganska stolt nät hon går runt med vagnen:-)
image107
Handen är jätte god att stoppa i munnen, måste ha nått där när mamma tar bort maten ju....

Tills vi hörs igen........ Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0