Imorgon kommer de....

Imorgon kommer mor/svärmor ner hit och med sig har hon de härliga grabbarna från Prässebo, tack för att vi får låna dem lite. Hoppas att vädret nu inte blir regn, regn och ännu mer regn som de har lovat, det blir ju så tråkigt då ju. Vi vill ha lite värme och lite sol så vi kan bada och vara ute, Kent har ju köpt vatten pistoler som de kan spruta på honom med, det är fullt tillåtet :-)
Idag har det inte hänt så mycket, åkte till svärmor 1 timma för tidigt så de a bara att vända å komma tillbaka senare :-(
Vi håller på att kolla på videokamera men har inte bestämt oss riktigt ännu för vad vi vill ha, vilket e bäst till billig peng, miniDV eller DVD?????
Kändes konstigt att gå hemma en kväll, det va längesedan de hände nu, visste inte riktigt vad jag skulle hitta på ju.....
Fick ett mail från Sandra som har Willo och allt går bra, även om han inte tycker att man behöver arbeta på ordentligt, men de börjar rätta till sig, han har ju gått på ridskola och halvlatat sig nu 1/2 år då blir de jobbigt att ändra sig ju.

Vi höres imorgon....

Kramizar från oss....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0