Minifirren & Fars dag

Idag har Ellen firat pappa med en finfin present, en ny skruvdragare/borr:) sedan gick vi hela familjen upp till stallet och snälla som Ellen och jag är så fick pappa prova sin nya leksak och skruva upp lite plaketter och en ny krubba till Willo:) gud så bra.
Nu på eftermiddagen har Ellen och jag varit på första Minifirren som är simskola för 2-4åringar, riktigt kul var det och Ellen var duktig men lite försiktig vatten kan ju vara lite farlig i ansiktet ju:)

Bilen har pajat igen, den bara slutar gå. Jag tror att bensinen inte kommer fram till motorn på ngt sätt, den liksom slutar bara gå och vi har ju haft problem med bränsle saker innan har ju bytt 2 st inom ett år och den senaste kostade ju 7000kr bara delen, urk!!!!!!!!!!!

Pubkvällen vi hade i parken fredags blev bra denna gången med, mormor & Egon var nere och hälsade på så de var med också, kul kul.
Willo har varit och tävlat i Gislaved och Elin lotsade in honom på en fin fin 3:e plats i 1,05 och i 1,10 blev det lite trött häst:( men men nya tag till nästa tävling
Morfar har vi inte firat, vi har inte heller fått tag på dig på telefon men vi försöker igen:)
Hoppas du har haft en bra dag och att vi snart ses, kram på dig.


Vi hörses snart igen vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0