Lite mer......

Idag har vi fått upp lite mer saker i lägenheten, lamporna som vi köpte igår + kistall lampan har kommit upp. Det va lite problem med de stora lamporna eftersom vi måste få de att fästa i taket ordentligt, vill ju inte ha en tung lampa rakt ner i glasbordet ju. Men den satte vi upp med 4 st expanderskruv så den ska nog sitta ordentligt. Kristall lampan va det värre med, den skulle hängas på en krok och det hade vi ingen som satt på någon expander, suck, men Börje kom in och sen fixade Kent och han till någon ambrovinsch, fast när Kent kom in med den så insåg han att det funkade inte för öglan som satt lampan va helt stängd så det gick inte. Men så tänkte jag till lite och kom på att vi hade S-krokar som vi satte fast i deras plåtgrej och sedan i lampan. Den hänger så vackert där den hänger, tur att man kan hjälpas åt :-)
Vi har också fått upp lite tavlor och ljus på väggarna, nya gardiner i vardagsrummet (ja komplement till de som redan satts upp) och några gamla i lilla rummet, så länge, blir väl barn gardiner där sedan eller hur mamma?????
Jag har också klippt gräset, fast Kent fick ta det sista.
Igår fick vi upp resten av sakerna på vinden, tror inte att det är något mer nu som ska dit nu. Vi började med att ge Rebecka och Pontus glass när de kom hit, sen skickade vi upp dem på vinden för att t emot saker Kent hivade upp där, smart va. Men när vi skulle ha upp stereoracken så blev det jobbigt, Kent började att putta den uppåt men de gick inte så han fick klättra förbi den medans jag höll den. Sen låg han på mage och hängde ner genom luckan och försökte dra, fanns inte så mycket att hålla i, medans jag puttade uppåt. Så äntligen uppe, då öppnar glasdörren sig, det va en spricka i den innan, mor hmm, nu delade den sig på mitten och skalade av en skinnflik på Kents fot och satt fast där. Jag stod nedanför å undrade varför han inte bara flyttade på hela racken, Han svarar då skrikande att den sitter ju fast i min fot, men ta bort den då säger jag, men den SITTER fast i MIN fot!!!!!!   Rebecka fick krypa under och lossa på glas skivan och sen rann blodet, ja ja lite blodspill får man väl räkna med eller.......... Lovisa, som också kommit nu, tyckte det va läskigt med blod och stod å kramade storasyster Rebecka. tur att de va sista grejen för nu fick jag leka sjuksköterska. Ja, ja, tur att han inte e kinkig iaf, lite kompress och plåster så blir de nog bra, det va väl kanske inte så bra att gå på Gekås sen det blödde en del då, men idag är det bättre fick ju lite vila inatt ju....
Har för en stund sen, ganska lång sådan, avnjutit en grillbit med ungspotatis.......mums åsså lite jordgubbar å glass som efterätt, mums de med.
Nu e jag jätte trött så det blir nog tidigt i säng idag.
Har pratat med kusin Mona idag och fick lite mer tips på vad som kan behövas till Bebben, alla tips är välkomna, bara så ni vet....

Ha de gott allahop  (nu va de nära Angelica)

Kramizar från oss i Brännögård

Kommentarer
Postat av: Angelica=)

Ja men det räcker inte!! :D

2007-06-30 @ 22:39:23
Postat av: svägerskan

stackars kenta ge han en öl eller två lägg foten högt och använd inte på minst en vecka. kram svägerskan

2007-07-01 @ 20:25:22
Postat av: Erika

Stackars Kenta, hoppas han är bra i foten nu! :)
Ha det bra, kram Erika

2007-07-06 @ 20:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0