Världens sämsta på att laga ris.......

Ursäkta dröjsmålet men vår dator ville INTE vara med igår alls.......

Skulle för 4 gången använda riskokaren som vi fick av Agges snälla kusin med familj i julklapp, äntligen skulle jag kunna koka ris som vanligt folk å inte bränna vid hela tiden. Men tji fick vi, nu har det fastnat i botten varje gång ju, suck  vad gör vi för fel.....

Farmor anlände igår till allas förtjusning, Kent fick öl, barna fick henne till att köpa glass både i paket form med kolasås på konsum och av glassbilen som kom å spela så vackert för oss å jag fick diskhjälp :-)   Det blev också en betydligt bättre kvällsmat än dagen innan, så nu börjar det bli lite ordning på oss. Idag skall hon göra pannkakor till oss det blir en smarrig lunch.
Kent den busen tog oxå ut motorcykeln så detblev en tur runt sjön var för pojkarna, det var väldigt stora leende under bakom visiret :-)
Bilder kommer när datorn behagar funka, eller om det är jag som ska fatta....

Idag skall vi för att reta mor/svägerska/sonhustru åka till Ullared å shoppa loss, lite grann. Det skall inhandlas presenter till pojkarna och till far/bror/svåger. Fick oxå en önskan av Angelica kusinbarn om en tröjklänning med luva och uringning och som var randig, lovar att försöka leta. Det finns ju ett litet födelsedags barn till i Nygård, ska nog hitta nått till henne med och skicka den med pojkarna.
Var hos läkaren igår och han höll med mej att jag skule gå med måtta på det onda knät denna veckan med, vilket innebar sjukskrivning veckan ut, hoppas kunna jobba på måndag iaf.

Vi höres.......

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0