Vi mötte Markoolio på Gekås.....

 





En sådan tur vi hade, att Markolio va på Gekås idag och signerade sin nya CD. Han spelade 2 låter och pojkarna diggade hårt tillsammans med farmor och Agge. Efteråt var farmo så snäll så dom fick lov att köpa skivan och då tog dom med Kent till den lååååånga kön så vi kunde handla. Men vi han tillbaka innan det var dags för att träffa honom, som tur var hade jag kameran med oss så vi har bild bevis. Tyvärr missade kameran Lukas high five med Markoolio.
Alla presenter har inhandlas, även om det inte blev just det alla önskade sej, får hoppas att alla blir nöjda. Lukas har berättat många gånger här ikväll att han faktiskt fyller år efter ALLA sin kompisar, han vill faktiskt ha sin present nu!!!!!    Men nej han fyller inte ännu.

                                   

      Gruppfoto


På förmiddagen tvättades det cyklar så dom blänkte jättemycket, all tvätt har tvättas och torkat och framför allt fick vi farmors pannkakor med sylt och glass till, mums. Rasmus har klättrat i träd tillsammans med Måns, Lukas har cyklat som en stolle och klättrat i tallen på baksidan så han har fått kåda i håret.
Rasmus har fått favorit mysmaten nu ikväll, TACOS........

                                                     

Lukas i tvätt tagen

Nu bråkar datorn igen så det blir inga fler bilder.

På återseende.......

Kommentarer
Postat av: mia,den äldre Mkulan..

Vilken lycka!!!
Nya musiker på gång....Vilken tur att han var där precis när ni var där!!
Ha det gott i vår å ta väl hand om er!
Kram Mia

2007-04-12 @ 09:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0