Nu närmar den sig sitt slut......

Nu är det bara en dag kvar på julfirandet och den ska vi fira i Brännögård fast vi kommer att vakna här i Vara hos mor & Egon.
VI började julaftonen med att åka till stallet och fixa till Willo m.m. sedan bar det av til far i Ljungskile och efter några timmar där for vi till Mona en kort sväng på vår väg till Mikael med familj. Ellen har fått massor av paket, det är väl som Malin säger att hon har inte hunnit vara busig ännu :-) Hon har b.la. fått en Frölunda Indians napp (Bild kommer senare) till pappas stora förtret, sen har det kommit docka, tavla, saker som låter, kläder, Ior med lekring, bok, jordgubbsmössa, ja jag kan inte komma ihåg allt. Hon tackar iaf så hemskt mycket för alla fina presenter som hon fått. Vi har också fått fina saker inte lika många men vi har väl varit lite busiga då iaf vet jag att busKent har varit det, men det blev b.la fina lyktor, lampa, ljushållare, godis till Willo å en del pengar. Vi tackar naturligtsvis också så hemskt mycket för detta.
Idag har vi varit hos mor & Egon och vi kommer att övernatta här och åker hemåt tidigt imorgon för att hinna till Brittas julkalas.

God fortsättning på er alla och jul kramar till er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0