Grillen är tänd.....

Nu har grillen tänts och gratängen i ugnen är snart klar, mums......   börjar bli lite hungrig nu åt i och för sej lunch i Ullared men de va ju några timmar sen nu. Shoppade billigt på Gekås idag 400kr :-), men så va vi ju bara sällskap också ju. Willo fick en ny teddy padd till sin nya sadel och sen blev det lite små plock. Kollade lite på kläder och saker till Bebben, mormor va bra köpsugen men vi väntar lite till tycker jag. Hon hinner nog dit innan Bebben kommer ändå.
Hemkomna inspekterade Måns nya husbilen som han tyckte mycket om, så mycket så att han nu ikväll när mamma gick dit hoppade in igen, denna underliga katt..... men söta.
Sverige har åkt på stordäng i hockey VM, det hjälpte inte att Kent och Egon satt med grogg och hejade på dom, kanske blev det för mycket grogg och för lite heja :-)
Efter middag ska vi hej på The Ark istället, får väl hoppas att dom gör bättre ifrån sej än hockey killarna, sen kan ju inte vi bestäma hur mycket alla andra tycker om dem. 
Nä nu ska jag åka och hämta pizza åt svågern som druckit öl och frun hade migrän, men eftersom de e så snälla mot oss jämt så e de klart jag gör det.
Mona, mor och Egon hälsar tillbaka.....

Kram på er alla......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0