trött.....

Som vanligt är jag trött i dag med. Är ju aldrig annat :-)
Kom hem i hyffsad tid igår, efter vår tur till mina gamla hemtrakter. Efter ett kort stopp på Ikea på vägen upp blev det firning av Lukas och sedan en god middag ihop med familjen och nästan hela familjen Jansson. Va hade med oss Felix och det var en lyckad överaskning, de spelade tv-spel och Lukas nya tv-spel eye-toy(eller va de heter) trummorna gick de visst också lösa på en stund.
Igår åkte vi förbi kusin Elisabeth en snabb sväng, fotograferade hennes sulky och tittade på hennes 3 åring som va så grann. Sulkyn ska ev. Kents syster köpa. Åkte sedan till pappa och Eva i Ljungskile för att inspektera deras nybyggda hus å de va jättefint, de hade bekymmer med hur de skulle hinna måla huset i sommar bara, men Kent sa när vi åkte hem att han skulle erbjuda sig att hjälpa till med detta, jag lär inte måla så mycket i sommar, men vi får väl se. En fika med bullar å kakor fick vi oxå. På vägen hem kyckades vi precis tajma in Göteborg i rusnings trafik, men vi kom nog precis när den började så de gick ganska smidigt iaf, ett stopp för mat på det gyllene M:et blev det med.
image17
Felix vid trummorna i Mickes studio



Senare på kvällen skulle jag åka in till Hylte å lämna min stall nyckel till Jennie så hon kunde rida Willo, det tog ganska lång tid att lämna den nyckeln ca: 2 tim..... men trevlgt va det, Kent var nöjd, han fick ju öl......
Segt idag att gå upp bara när kl. ringde 06,50....
Men gud så trevligt de va att träffa folk från min gamla klubb igen, var i Ulricehamn å kollade in Angelica när hon tävlade Tonic. Lagtävling va det oxå och denna lyckades Lerk gänget vinna, en sådan lyckade dag med ett härligt gäng från Lerk.......     Hade med mej Elin dit och hon hade nog ahft det trevligt för hon va så trött så hon sov nästan hela vägen hem :-)  Träffade oxå Kristina och Claes från Upphärad dessa härliga människor.
image18
Åsa, Angelica, Elisabeth, Antonia och Alexandra. Lerks's A Team


Nu är det dags att sortera Kents kläder, har precis beordrat honom att plocka ut resväskor och lite lådor från klädkammaren så vi kommer åt där, detta ska bli kul :-)

Ha de gott allahopa.....

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Det va himla kul att ni kom o kollade. Tack för din coaching! Den är ovärderlig! Kramar till er alla! Och ha d göttans! (som det tydligen heter)

2007-05-19 @ 21:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0