Grattis Tobbe.....

Grattis idag till kusin Tobias som har namnsdag idag.

image191
Kusin Tobias med Ellen 1 dag "gammal"

Nu ikväll har Emma åkt hem, vad fort denna veckan gick det har hänt saker hela tiden men vad tyst det blev nu när de åkt. Det har varit jättekul att ha dej här Emma och du har varit en bra hjälpande hand att ha ibland.
Idag har Kent varit och jagat, jag körde honom upp till svärmor, där de utgår från, kl. 08.00 imorse och då snusade och sov alla 3 här hemma. Vi hade ju även Moa här som nattgäst ju. Men när jag kom tillbaka så var alla 3 vakna fast Emma och Moa hade inte märkt att Ellen var vaken för hon låg fortfarande och mornade sig. Jag gav Ellen frukost och sen blev hon kavr i soffan hos Emma och Moa som skulle kolla på film, eftersom de inte tyckte att de var trötta vilket jag tyckte var konstigt eftersom de inte hade somnat ät jag gav upp 23.30 igår kväll/natt. Imorse så somnade iaf Ellen hos dem och jag slumrade nog till en stund i min säng med efter att jag läst tidningen. Sen var det dags för frukost för oss lite större och idag blev det lite extra lyx, varm chocklad med vispgrädde på, mums, jo ja vet att det inte är vinter och att men igentligen bara får göra sånt i fjällen men jag kunde inte motstå. Sen när Ellen vaknat till och fått mat igen så tog jag med mej ett gäng ungar och bar ner alla vår sorterade sopor till sopstationen, vi får ju passa på nu innan den stänger igen. Fattar inte detta ska man köra iväg med soporna som man sorterar för en bättre miljö????? När man kan gå ner med dem nu, vi är tydligen inte tillräckligt många som använder den konstigt nog är det alltid fullt där nere. På vägen hem gick vi förbi "vårt" hus. knäppte ett par kort på det då så ni hittar till oss om ni kommer och hälsar på oss.........

image192
Från vägen.....


image193
framsidan

När vi sedan kom tillbaka så tyckte jag och barna att vi var värda en belöning så det slutde med att Emma, Elin, Moa, Lovisa, Felix och jag fick var sin glass, Ellen hade somnat i vagnen och sov så gott på utsidan i solen så hon fick vara utan :-)
Sen var det dags för lunch, kyckling tandori lite starkt för Moa ocg mig men Emma åt glatt, (Elin fick lunch hos mormor). Vi tog sedan bilen och for in till Hylte för att handla lite till maten som vi skulle bjuda Emmas mamma och syster på när de kom. På väg hem ringde Kent han hade jagat färdigt och ville hem så vi plockade upp honom på vägen, det blev lite fullt i bilen sista kilometer men de fick gå. När vi kom hem så stod Moas och Elins pappa här och väntade det var dags för dem att åka hem.
Sen blev det en lung eftermiddag i väntan på Mona och Sofia som shoppade på Gekås. Vi bjöd dem som nästan alla andra som kommer och är hungriga på Tacos paj, mums va gott de tyckte det var. Hoppas resan gick bra hem.
Angelica ringde också idag och undrade om jag ville komma upp till Lerk och dömma stilhoppning, orkade bara inte detta imorgon hoppas det löste sig för er.

Nu ska vi snart nana, vi är jättetrötta båda tva och Kent ska upp och jaga imorgon med.
Ha det gott.........




Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vilket fint hus Agge...Förstår att ni längtar dit!!!!

2007-11-03 @ 22:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0