oj, oj, oj......

Nu har det hänt mycket sen sist, försökte faktiskt blogga i fredags men datorn bara bråkade med mej så jag gav upp till slut.

I torsdags var Ellen och jag och hälsade på hos Matrina och Annie med där var även Jessica och Vidar, Victoria och Oliver, vi gick i samma föräldra grupp innan vi fick våra godingar och går även i samma föräldragrupp nu efter. Martina bjöd på hembakat, både frallor och äpplekaka, mumsigt, efter fika och lite tjatter blev det en promenad och sen ännu mer tjatter. Trevligt.

image161
Ellen och Oliver delar filt




image162
Vidar och Annie......



I fredags kom mor och Egon ner på förmiddagen och på eftermiddagen kom lillebror med familj, vi gick bort och visade dem huset som vi ska köpa och efter lite käk så åkte lillebror med fru till gekås för att handla kläder till dopet. När de sedan kom tillbaka så ställde vi Malin framför grytorna och satte Mikael framför datorn. Jag hoppas nu att det funkar med dvd filmen från kamrena har gjort ett nytt försök att maila Angelica den.

Angelica ja, hon var igår och tävlade i Skara, det var finalen i hoppallsvenskan div. 2 och Angelica var placerad i förklassen på 6:e plats. Sedan i lagklassen så red hon felfritt i både grundomgång och omhoppning. Detta bIdrog till att laget vann hela serien.

image160
Grattis och bra jobbat Angelica



Igår hade vi ju dop för Ellen, säger man så.....

image163


Det gick jätte bra, hon va lite gnällig i kyrkan speciellt när prästen tog henne hon är ju en bestämd dam som inte vill att man ändrar på henne när hon ligger gott, men så fort han höll upp henne för församlingen så blev det tyst. Jag kunde läsa bönen, rösten hade inte gått sönder helt av allt hostande. Malin gjorde ett enormt jobb i köket, tack så jättemycket ännu en gång, maten var väldigt uppskattad. Ellen fick massor av fina presenter och pengar, tack så mycket allihopa. Ellen var också jättesnäll, som vanligt, hela dagen på kalaset. Hon var i och för sej inte med så mycket för hon sov nästan hela tiden, men en liten stund när vi kom dit och en liten stund under present öppnandet. När vi sen började plocka undan ja då helt plötsligt började alla som var kvar att hjälpa till och helt plötsligt var det städat och diskat, jösses så snällt av er. Efter en lång dag så sjönk Kent och Egon ner i soffan och tittade på fotboll, mamma och jag skrev ner vilka presenter Ellen hade fått och av vem.


image164
Ellen busar med mormor på kvällen efter dopet.....


Mer kort från dopet kommer när min gulliga svägerska skickat ner dem...

Kram på er


 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis angelica!
:)

2007-10-15 @ 09:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0