Ensamma.....

I dag är första dagen som Ellen och jag är ensamma, Kents semester och de första pappadagarna är slut nu. Har inte hänt så mycket sen han gick till jobbet, jobbar eftermiddag, Ellen har ätit och sovit som en liten..... så nu är hon nog kanske vaken tills pappa kommer hem. Försöker fortfarande komma på hur jag ska göra med tider, vill ju att hon ska somna fort och lätt på natten och inte på förmiddagen vilket hon gör nu. Att hon vaknar var 3:e timme på natten gör mej inte så mycket, fast jag har svårt att somna om, men att hon ska ta upp till 1 timma på sej att somna är lite jobbigare ju. Provade ett tag med att hålla henne vaken innan sista målet vid 22,00 mendet känns så tarvligt att pina henne så, måste ju gå att vända på hennes dygn på nått sätt eller?????
I förmiddags tog vi en promenad ner till sopstationen och lämnade av lite skräp för att sedan dotsätta varvet runt sjön, Ellem sov sen hur länge som helst, så jag sa till Kent att vi får ta en promenad på kvällen å låta henne sova ute på natten:-) (skämt)
Har idag också ringt och beställt priser till tävlingarna vi ska ha på ridklubben i slutet av september, så tråkigt att beställa små saker till vuxna människor så det blev liver fat istället. Ringde också till prästen men han ville inte svara idag så jga får prova imorgon istället. Ska försöka få till ett dop för Ellen i oktober nämligen.

Inga nytagna bilder idag, men håll tillgodo med denna.......

image120

.......som bara är några dagar gammal, Ellen poserar i soffan och visar hur man gör när man ser ut som en fågelunge :-)


Nu tycker Ellen att det är skit tråkigt att ligga själv i sängen, morsan får faktiskt sluta skriva på datorn nu!!!!!!

Så vi höres.....

Kommentarer
Postat av: Kajsa

ja....det är så kul att följa er på denna sida...tänker på er..

2007-09-03 @ 21:47:41
Postat av: Angelica!

Sååååå, nu har jag bloggat :P

2007-09-05 @ 22:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0