Gäsp....

Ellen tog sovmorgon idag och de fick ju ja med då så nu år jag allt bra seg, hon vaknade vid 6 tiden men somnade om 1 timma senare och jag med sen sov jag till 8,30 och Ellen vaknade precis.

Lörda avlöpte väl men stressig, tyvärr hann vi inte med Pontus fotboll för vi väntade in barnen Lilja som kom lite senare än beräknat, vi hann däremot med hopptävlingen i regnet i 50 minuter. Sedan blev det hemåt för att fixa lite hamburgare till lunch, snabbt som attan fick det gå för vi var sena som vanligt och stackars Tobbe skulle ju simma i triatlonen under tiden vi gjorde matn blev även Moa inringd till ett lag och hon fick cykla. SAgt och gjort Kent fick ta med seg Tobbe och nervösa Moa till startende var säkert där någon minut innan starten skulle gå men som tur var så blev starten sen, Moa hann och förstå vart hon ksullecykla och prova ut hjälm. Elin och jag gjorde en snabb röj på köksbordet där det mesta blev kvar på bordet, bytte blöja på Ellen som naturligtvis skullle skita mitt i sterssen och små sprang till starten som vi faktiskt hann och se eftersom de va sena. Vann hela tävling gjorde Lukas Broden som är väldigt vältränad och är orienterare, men som god tvåa och lagsegrare var kusin Rebecka med kompis Emelie de delade upp alla sträckor mellan sig Emelie simmade ursnabbt Rebecka cyklade första varvet och Emelie andra sen sprang Rebecka och de gjorde så bra, vi är imponerade, grabbarna får träna sitt lag bättre till nästa år :-) Alla klarade sig bra, Tobbe sjönk inte i vattnet trots att han precis ätit jag var lite nervös faktiskt. Efter denna stress vi utsatte oss för var det bara vila innan det var dags för grillfesten. Trevligt och roligt hade vi det där, god mat och Ellen var nöjd promenerade runt i tältet till alla möjliga folk och vimlade proffsigt, ingen mamma eller pappa gris här inte. Vi gick hem ganska tidigt för Moa var trött, men det gjorde inte oss något eftersom vi varit uppe tidigt.

Igår klippte vi Ellens hår lite för förta gången, kusin Erika var ju nere och hälsade på hos farmor/mormor så vi passade på. Elle var jättesnäll och satt stilla helt förundrar i och för sej men ändå.




Erika och Ellen under klippningen, stor flicka med klämma i håret och allt....





Erika klipper





Sen bar det iväg och kollade på kusin Lovisa som spelade fotboll, de vann med en himla massa mål mot 1 vi tappade räkningen, tror Lovisa gjorde 2 eller 3 mål iaf.
Senare på eftermiddagen kom Ellens fadder Per-Anders med familj och firade henne eftersom de var på Gotland när hon fyllde och Ellen fick ett jättefint förkläde och grytor, kastruller, stekspade och hålslev allt i metall till sin spis, ursöta var även dessa. Vi fikade ute i solen och Ellen lekte med sina kusiner, mysigt.




Äntligen lite bilder på en av Ellens promenader






Här lite närmare det går ju faktiskt framåt, gräver i munnen gör vi fortfarande mycket är nog fler tänder på väg.




Nu ska jag byta en bajs blöja igen kände att det luktade illa när hon gick förbi mej, hon sitter just nu och lyssnar på sin skiva som hon fick av Tobbe, Number of the beast med Iron Maiden är det just ni :-) vad ska detta bli tro




Ha en bra dag alla vänner


Kommentarer
Postat av: Angelica

Mahahaha, iron maiden e fett bra !

det blir nog en ny, värre angelica ? ;D

2008-08-25 @ 12:59:40
Postat av: Elisabeth

Nu går det fort!!

2008-08-25 @ 21:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0