Gäsp....

Nu har äntligen Ellen somnat vi har hållt på med henne sen 20.00 men damen kunde minsann inte sova även om hon var så trött så ögonen gick ihop, hoppas att det inte är någon form av trots utan att det är en tand till på G allt verkar ju så eftersom hon hade feber i 3 dagar med och sen tyckte jag det såg ut som om det hade spruckigt lite i tandköttet igen. Det har ju varit så här med alla tänder att det är jobbigt att somna in.
Vi har iaf planterat planterna idag och även flyttat krusbär- och vinbärsbuskar till samma ställe, just nu er det inte bra ut bland jordgubbarna men det funkar nog. Vi har lagt en sådandär duk som ska hålla ogräset borta och så skulle man skära hål i den innan man planterade, ser helkansigt ut men det blir nog bra när vi får lagt på täckbark eller dyligt. Tyvärr tog jag inga kort på Ellen som hjälpte till och de vita rosa byxorna blev mest bruna av gegga :-) tur at hon iaf tycker det e kul när vi grejar ute och inte protesterar, ännu....... Vi avslutade med att gå ner till smultronplantorna och plockade av dem igen det gillar Ellen skarpt och mumsar gärna på smultronen, hon började plocka med men fick tyvärr inte så mogan utan de som jag lämna som var havlmogna men hon tog iaf bara de som var röda och inte gröna, redig tjej.
i började dagen med att åka till Liljorna på Kvarnen och väl där fick vi med oss 2 sängar (som Tommy levererade) till Ellen en utdrag ocg en 70 x 170 cm med lådor under så nu behäver vi inga sådana på ett antal år vi fick också låna en paraply sulky av dem, man tackar så mycket :-). Sen for vi till en klubbkompis i Amfrebo och lämnade lite kläder till henne som Ellen vuxit ut och pratade lite med dem, Ellen "lekte" med deras dotter Emmy som nu är 8 månader och åkte runt i sin gåstol Ellen hjälpte henne också ibland genom att bestämma vilket håll hon skulle åt. När vi kom hem till gatan så stannade vi först hos Börje och plockade med oss farmors barnstol som vi haft med oss dit på kalas sedan stannde vi hos Inga-Maj och fick ytterligare kläder från pojkarna där, skulle kanske andvänt dessa i landet idag istället.......

Nu ska jag krypa ner i sängen, ögonen börjar bli trötta och jag tror inte att Ellen sover längre för att hon somnade senare, men förhoppningsvis somnar hon om när hon ätit sin välling :-)



Ha de bra vi hörs snart igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0