Barnvagn/Kärra......

Just nu söker vi efter en kärra till Ellen, men den ska gå att vända mot oss och det ska vara fullt liggläge i den, det kommer alltså att bli en kombi eller duo vagn hur vi än gör. Kärror tillverkas inte längra så att de kan sitta framåt eller bakåt så jsut nu letar vi på blocket efter en bättre begagnad kombi eller duo vagn har hittat några fina och ev. ska jag be någon snäll att kolla på en i Ale........mor ska kolla in en i Vara och vi själva åker antingen till Falkenberg eller GIslaved idag.

I fredags var vi inne i Halmstad och handlade en doppresent till Ellens syssling Tindra, för er som var med på Ellens dop så var det Tindra som låg i magen på Willams mamma. Vi var också inne en sväng på Kapp Ahl där de hade halva rea priset på en del varor så Kent fick sig 2 par byxor och en tröja och Ellen fick en ny mössa brun med rosa prickar 20kr, en body röd med hjärtan, en stickad tröja rosa och sen har vi chansat och köpt en jacka till 1 års ålder  den var fodrar med fleece som gick att ta ut och göra en jacka av så det blev 2 jackor för 75 kr och rosa var den naturligtsvis :-)

Igår så tog vi en promenad, en runda jag inte gått förut på andra sidan järnvägen, det var skönt men blåste och snöade lite för mycket ibland.

Tyvärr blir det inga kort för det går inte att lägga in dem...


Ha de

Kommentarer
Postat av: svägerskan

har en här för 1500 vagn alltså

2008-02-03 @ 21:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0