Mera midsommar.....

Idag har mor och Egon åkt hem och jag som trodde att jag skulle få service hela sommren :-) tack igen för denna veckan som gått jättefort. Men innan de gick hann vi med en lång promenad med hundarna och så trodde vi att Ellen skulle sova men nähä då, sen blev det lunch med blandade rester.
VI har idag varit i Drängsered (grannbyn) och firat lite midsommar med eller mycket var det där, dans runt stången, lotterier, fika och spelemän. Vi hittade oss en plats vid Per-Anders med familj och slog oss ner med vår filt bredvid deras. Ellen lekte med honom och hennes kusiner och så fort hon fick syn på en hund så skulle hon krypa dit och när hon inte fick det så skrek hon högljutt.......   Vi hade några trevliga timmar där. 
Efter det körde vi till kvarnen och tömde sopor och grönsaker som var kvar när de åkt iväg.
När vi kom hem så kom de snälla kusinerna Rebecka och Lovisa och gick ut med hundarna och sen underhöll de Ellen som inte ville vila mer, men mamma och pappa var nästan okontaktbara av trötthet, skönt med gulliga kusiner.


Ellen och kusin David lekte på filten, men mest ville Ellen ha hans dricka






sen fick Ellen lite smörgåsrån och då glömde hon drickan en stund. Jo jag bytte mössa till htt det var nämligen så varmt i solen.





Ha en ba fortsättning på helgen, kramar.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0