Sista dagen

Idag var sista dagen på mitt arbete för denna period, nu väntar jag bara på att få skrva på nya papper så jag vet hur jag ska jobba sen. Har blivit lovad 20 timmar i veckan men har ju inte skrivit något ännu så jag vet ju inget :-(
Idag har jag funderat ut ett schema, ska bara kolla med försäkringskassan hur det funkar med deras regler, suck, sen får vi se vad Kents arbetsgivare säger. Men troligtsvis kommer han att jobba sitt förmidags skift hela och inte eftermiddags skiftet alls.

Idag gick Ellen nerför hela stora trappen själv med rumpan först, så duktig hon är och när jag hämtade henne hos farmor som hade passat henne nästan hela dagen så gjorde hon likadant vid hennes ytterdörr fastän det bara är en tröskel :-) sötnosen. Hon sätter mössan till huvudet men inte på och strumporna till fötterna men inte på fast hon vet vart de ska. Pappa har också lärt henn att vifta på rumpan och huvudet när han säger rock'n'roll eller sjunger på upp och hoppa:-) tur att pappa finns alltså mamma bara gnäller ju. När vi hade varit och lämnat min sadel hos en sadel makare idag så hörde vi ett smackande ljud från baksätet och när jag kollar i spegeln så sitter Ellen och suger på stortån :-) vad ska man säga, hon har iaf provat längemen inte klarat av det men nu hade hon nog strechat färdigt.
Min sadel ja, hoppas nu att den blir bra igen för den ligger inte bra nu och är som en böjd sadel fastäna alla säger att den ska vara rak. Fick förklaringen idag för innan jag hann och säga något så sa hon att den hade sjunkit ihop fram och bak men var hård på mitten och att den va lite som en banan, tack sa jag det är därför den ligger så illa då, japp......Håll tummarna nu för att det ska räcka med 700kr och inte en ny sadel.
Har en hoppsadel till här till salu, en Lemtex Futura om någon är intresserad, 17" normal i bommen och den var i bra skick enligt sadelmakaren,hade med den ner idag. Lägg ett bud vet ja.....
Nej nu ska jag väcka sambon i soffan och skicka in han i sängen så han orkar upp imorgon, själv ska jag imorgon:

1. RInga försäkringskassan och få klarhet i reglerna efter 1 års dagen.
2. Klippa färdigt gräsmattan eftersom gräsklipparen surnade till i lördags när den var slut på bensin.
3. Gräva runt pion busken och gräva ner kantskyddet.
4. Kanske städa efter hund passningen, tråkigt.
5. Skriva vid programmträningen på ridklubben.



Ha de bra.......


Kommentarer
Postat av: Mona

Visst är det skönt att alltid ha att göra

2008-07-01 @ 14:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0