Varmt i Vara med......

Nu har vi varit här i Vara sedan i fredags vid 14 tiden och igår var det mest softa i skuggan och Ellen lekte med Egons barnbarn Tilde och Theo (bilder kommer när vi kommer hem), det var fullt ös hela eftermiddagen Ellen somnade inte förrän vid 22 tiden. Under eftermiddagen kom också Mona och Emma hit och hälsade på oss, mest Ellen var det väl fast hon ägnade mycket tid åt oss andra med:-) de stannade över maten och efterrätten som var utsökt, grillat med färsk potatis och jordgubbar, mums. Alltid lika kul att träffa de man träffar sällan, bra initisiativ tycker vi.

Idag har vi åkt till Kinnekulle där vi har ätit en utsökt buffé på Kinnekullegård och sedan var vi i Hällekis och kollade in hantverk. På vägen hem åkte stannade vi till i Filsbäck och badade på campingen där, Ellen var så där nöjd med detta för det var vågor med vita gäss idag.

Nu har Kent och Egon klarat av 2 st groggar och innan dess har de delat 1 flaska vin med mor, det är nog dags för sängen nu tror jag, fast de säger att de har löst världsproblem under kvällen. Mor och jag har "vilat" vid tvn :-) mor vilar fortfarande.....



Ser du nu Emma att man kan blogga utan bilder.....


Imorgon far vi hemåt och på vägen stannar vi hos Marina.

Ha de bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0