7 månader......

Idag är det 7 månader sedan vår prinsessa kom till oss, puss på dej.



image295
Ellen poserarde i köket för mej för en stund sedan......




Denna helgen har varit hektisk, den började faktiskt redan i torsdags med att mormor kom ner på en liten snabb visit och dagen till ära hade vi klätt upp Ellen i mormors "favorit" mönster på flickor, tur att mamma och pappa tycker om dem iaf :-)


image296
Ellen i sin nya döskalle body torsdagen till ära :-)   å Angelica jag har köpt en grå med så den matchar dina kläder....




I fredags så åkte mormor hem vid 15,30 och 17,00 fick vi besök av sysslingarna William och Tindra med mor och far. Vi åt god raclett med potatisgratäng, mums, det tyckte även de. Sen var det mys framför vår öppna spis och fika.



image297
William hjälpte oss att vispa grädde till kladdkakan eller han ville iaf ha visparna och slicka av dem......




image298
Resten av familjen, observera att deras hund även vad med. Måns vad så där glad men hon var ju snäll så då gick det bra ju.






Igår hade vi besök av Kents syster Ann-Marie med familj och vi fick en lycka tillmed huset present; ett gnistgaller till vår öppna spis, tack så mycket för det även tack till syster Inga-Maj med familj och Britta. Men tidigare på dagen innan gästerna kom så var vi i Halmstad och köpte 3 st garderober (begagnat) jätte fina var de och vi ska nu bara röja lite i hobby rummet så de kommer in och så vi får in sakerna i dem där. Kommer du ner snart Mona eller ska jag börja utan dej :-)  Igår orkade vi inte anstränga oss så värst mycket med maten så det blev en uppskattad tacogratäng och lite fika till melodifestivalen. Tobbe, Elin och Moa grillade även marshmallows i öppna spisen, gotti gott gott tyckte de. Vi var lite oense om vem som skulle gått vidare, Tobbe tyckte Poodels och Nordman, jag tyckte Jonsson & Häggkvist och Sibel eller Ola sen kom jag inte ihåg vad de andra tyckte. En trevlig kväl hade vi iaf. Alla gulliga kusiner gav Ellen all uppmärksanhet hela kvällen, så hon var en nöjd tjej som somnade sent igår kväll.




image299
Hela familjen Lilja i soffan, tyvärr luckades 2 av dem blinka när jag tog kort......




image300
Till slut somnade Ellen i Elins famn efter att hon gett henne vällingen, mysigt.....




Idag har vi varit i Kungsbacka på ponnytävlingar, div 1 laget gjorde första omgången där och de gjorde bra i från sej på en lurig bana. Elen har varit en snäll tjej som vanligt och hon har charmat Sannes mormor och tog över henne en stund där på tävlingarna, hon somnade i hennes famn i cafeterian sen sov hon där i nästan 1,5 timme :-) jag erbjöd mej att lägga henne i vagnen men fick till svar "helst inte" av omma, vad de så du sa jaqueline????

När vi kom hem åkte vi och hämtade Britta och bjöd henne på tacospaj, jo det blev lite över, hon blev glad och så fick hon en lekstund med Ellen med ju.
Ellen har också i torsdags börjat resa sej på knä mot saker, men jag har sagt till henne att hon får minsann vänta med detta till jag har skaffat halksockor också kan hon ju lära sej krypa ordentligt med, fast det gör hon ju nu.....

Nu är det tv och soffan som gäller, gäsp, det har varit en långa dag som började tidigt imorse, hade stallet då.....


Ha de vänner











Kommentarer
Postat av: Angelica =)

Mahaa, döskallar, de gillart ! :D

2008-03-09 @ 20:08:16
Postat av: Elisabeth

Grattis på 7-månadersdagen!
Mitt mellanbarn blir 21 idag så det är ett tag sedan han va 7 mån.
Kramar

2008-03-09 @ 21:07:40
Postat av: Jacqueline

Japp...oma kallas det på holländksa...presis som på tyska. Oma är helt kär i Ellen och ställer gärna upp på nästa tävling! Allt för att få med dig till alla omgångarna;) Underbart att du är med tycker vi. Glad att ha fått träffa er!

Kram Jacq

2008-03-09 @ 23:58:42
Postat av: Mona

Jag känner igen vissa av kläderna, fint:-)

2008-03-11 @ 13:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0