Ny månad....

Trodde att mars skulle vara vår, men när jag tittade ut i kl. 05.30 (jo Ellen väkte oss kl 05.00) i morse så var det vitt över allt men nu börjar det töa bort, tack.....
Veckan som varit då; jo jobbet har varit lugnare jag börjar finna lite ro i arbetet, det känns skönt. Nu ska jag bara fixa till den nya hemsidan och känner lite stress över detta, fattar ju inte riktigt hur mn gör men det löser sig nog det med.
Ellen och jag var i tisdags och hälsade på hos Annie och Martina, och Oliver, Victoria, Vidar och Jessica var också där. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge eftersom vi hade besiktningstid i Halmstad till bilen.  men en liten fika hann vi iaf med.



image288
Oliver, Ellen, Annie och Vidar poserar för oss.




Bilen gick naturligtvis inte igenom besiktningen det var glapp i yttre styrleden så nu måste den bytas och en ny framvagns inställning måste göras.
Ellen har sedan i onsdags vaknat tidigt, ca: 05.00 för att sedan ta minst en timma på sig att somna om, gäsp...... Hon har också varit extra gnällig och klara inte av minsta lilla motgång:-) ja ja vet..... Honkan ju nu åla sig framåt men det har bilivit mest bakåt och skrik i slutet på veckan. Åker en leksak iväg blir det gnäll och skrik, ja ni förstår. Men detta tar väl slut snart för i morse kunde vi känna att detvar något som ville igenom tandköttet en lite tand för hoppningsvis.



image289
Ellen under en av de få glada stunderna igår......







image290
En nöjd Ellen i morse i sängen efter maten.....





image291
Ellen poserar precis innan ett bryt nu på morgonen...




HA de.....
 

Kommentarer
Postat av: Angelica =)

Mahaha, hon har lätt dom snyggaste kläderna på sig på den sista bilden ! ;)

2008-03-01 @ 13:31:45
Postat av: Mormor

Vilka fina bilder på mormors lilla höna ,goa kompisar hon har också Kram

2008-03-02 @ 15:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0