Ellens framfart och kalas

I lördags var vi och gratulerade både fadder Per-Anders och kusin Benjamin. Ellen tycker det är jättekul att leka med sina kusiner som snällt leker med henne och hos kusin Benjamin som blev tonåring och inte är så mycket för att leka med Ellen så fanns hans kusin Hampus och Alva där iställlet som leksällskap för alla vill ju leka med Ellen enligt henne :-) Ellen hade på sig ny tunika från me & i som hon var jättefin i.



Ellen innan vi åkte, alla spännen och hårsnoddar på plats då :-)




Benjamin hugger in på tårtan




Nina och Ellen kollar på


Ellen har i helgen börjat säga vov vov eller nästan det iaf, fast hon gör det bara när jag är själv med henne när pappa kommer ser hon ut som ett frågetecken när jag frågar vad hunden säger........ ja ja
Hon har också suttit på pottan nu flera gånger men kissar inte ännu med sitter där jättelänge och vi läser och tar av och på trosor och strumpor hon är jätteduktig. Jag tror att hon kanske kommer att förstå om vi lyckas pricka in en liten kiss i pottan för när vi frågar om hon ska kissa så pekar hon på blöjan som hon har på sej. Ja ja vi får se vad som händer hon sitter iaf på den.



Ellen på pottan jobbar stenhårt med strumporna



När man är katt hos oss kan allt hända, här tyckte Ellen att tornet skulle byggas på stackars Sluggo.......




Pappas busunge.......



Å jag har börjat rida igen efter olyckan, i söndags blev de en tur på 30 minuter :-) kul

Imorgon kommer mormor, Rasmus och Lukas ner hit och då får Ellen kusiner att leka med om de inte rymmer till Felix vill säga :-) fast de får de göra Ellen har ju mormor kvar här hemma och hon vill ju säkert leka med prinsessan. Kul med besök igen.

Kram på er alla

Kommentarer
Postat av: Erika

hihi, Ellen är allt en söt busunge :)

2008-10-28 @ 10:13:51
URL: http://xerikax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0