Nyår och besök från Nygård......

Nyår gick lungt och fint fast Ellen var som ett monster som inte kunde vara still och när klockan började närma sig 02,00 så tyckte jag att det var dags att åka hem så hon fick sova. Hon sprang lite hysteriskt runt runt hos Liljorna på Kvarnen, skrattandes hela tiden det var som om hon skulle stanna så skulle hon somna. När jag startade bilen så slog ögonen igen och sov till 08,30 morgonen efter, blev en lång middas lur och tidig sänggång dagen efter för lilla stumpan.
 

Ellen lirade med i gitarr hero bandet, alla barnen spelade och sjöng den kvällen.



Ja ja vår kamera går inte att ta kort med i mörkret, men Ellen brydde sig inte om raketerna ett dugg sen hade hon ju hörselskyd med



 Igår kom kusin Mona med familj på besök, ett lite försenat julfirande men det är kul att dra ut lite på det med så får man chans att umgås med flera :-)
Vi åt god mat tills bordet rasade ihop, jo de gjorde det och jag satt inte på det, delade ut lite julklappar. Tackar igen från Ellen och oss.
Imorse när Kent och jag for till stallet för att fodra mm så var det bara -13 grader ute, brrrr, Ellen blev hemma med de andra som vi väckte. När vi kom hem hade de varit hungriga en stund så det är tur att Mona kan hitta i andra kök så de fick något i sig:-) bra kvinna reder sig eller hur. Ellen var mätt och nöjd när vi kom hem och vi fick frukosten serverad på bordet, TACK.
Lite senare gick vi ut i kylan och kollade på barnen när de åkte skridskor, Emma åkte med Ellens kusiner Moa, Elin och Lovisa. Rebecca hjälpte Ellen som tog sina första stalpande steg på grillorna:-) hon provade att gå men slutade gansk fort med det och sedan hängde hon bara i armarna på kusinerna.


Ellen och Emma väntar på paket




Löjliga familjen hälsar på :-)




Smarrig tårta till kaffet, choklad och after eight tårta, mums





Ellen busar





Första stapplande gliden på skridskor





Pulakn var okså kul och snabb eftersom Lovisa drog i full fart...



Sen provade hon även bandy spel, det var kuligt.



Nu ska vi åka och hämta mormor vid tåget i Halmstad, hon ska vara barnvakt i morgon när vi båda jobbar. Vi ska också fixa iordning huset till blivande kalas och laga lite mat till fjäll resan. Baka, tvätta, mangla.........tur att mormor kommer säger jag bara.

Lite Willo rapport: han ska starta i Laholm med Jennie den 31/1, det blir 1,00 & 1,10 denna gången eftersom han inte hoppade utan gick över 0,90 förra gången. Jennie har ridit lite mer nu under lovet och i fredags hoppade vi igen och då började han ta i lite Jennie låg allt på magen några gånger när hon inte var med :-)


Ha de.....

Kommentarer
Postat av: Erika

Härliga bilder, föresten på tal om mat till skidresan. Tänkte att jag skulle göra köttgryta m. ris. Vad tror ni om det? :)

Kram

2009-01-04 @ 18:53:05
URL: http://xerikax.blogg.se/
Postat av: Sofia

HAHAH. Vacker bild på mig o pappa.

2009-01-04 @ 19:14:26
URL: http://suf.blogg.se/
Postat av: Angelica

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!

Klockren bild på fia & kristian ;)

2009-01-04 @ 23:54:42
Postat av: Angelica

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!

Klockren bild på fia & kristian ;)

2009-01-04 @ 23:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0