Skogsknopp

Nu har Ellen börjat i skogsknopparna med friluftsfrämjandet. De fick leta saker som skulle vara i naturen och Ellen hittade med llite hjälp en pinne, en gul blomma, en sten och ett grästrå.
Sedan skulle vi fika men tyvärr hade Ellens snurriga föräldrar åkt ifrån väskan som stod kvar innanför dörren hemma:) men pappa hittade lite kex i skötväskan och Ellen fick lite av snälla Casper.
När vi fikat klart så lekte vi björnen sover, Ellen såg ut som ett stort frågetecken men det gick bra.

Vi satt en liten bit upp i skidbacken i Torup, väldigt liten men iaf.



Emma (ledare), Mimmi och Ellen




Ellen med sina fynd.



Vad har hänt mer, Ellen pratar mer och mer, dagis går super bra.
Jo, Ellen tog ju kort på förskolan i fredags och naturligtsvis i torsdags så lyckades hon slå sig på 2 ställen i ansiktet:) varför inte......

I lördagfs var Ellen och jag på ponnytävlingar i Harplinge med oss var också kusin Elin som numera heter Ninni enligt Ellen? ett av alla ord som kommer.
Vårt lag gick iaf till omhoppning, jippi, där blev kom vi 6:a. Hela dagen gick vi åkte hemifårm kl 08,30 och kom hem 18,30, gäsp......

Inatt eller tidigt i morse så vaknade ELlen och ville inte somna och efter 1 timmes jobb med att söva henne så kräktes hon, lilla gumman, det är inte lätt när man inte kan tala om problemet. Mamma och Ellen var iaf redan på toa när det kom för mamma tänkte att det kanske var lite aj aj i magen eftersom hon fes hela tiden och rejält dessutom, tänkte sätta henne på pootan så hon fick bajsa men det kom andra vägen istället.
Verkar nu pigg efter detta men vi är sega, har ju liksom sovit i omgångar sedan kl 7 i morse då vi lyckades somna om


Nä nu kommer snart mormor på besök så vi får väl klä på oss kanske....

ha de vänner

Kommentarer
Postat av: Sofia

sv: Låter kanon!

2009-09-15 @ 08:14:49
URL: http://suf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0